Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שתיאוריות הקונספרציה של ספיריאל לא כך כך מופרכות - 

שימו לב לכמות השמשות המנופצות בסרטון - אולי למישהוא היה באמת תמריץ להשבית כמה שיותר מכוניות (או זו סתם מדיניות ההרס השגרתית של כב"א משועממים...)

פורסם (נערך)
בתאריך 10.6.2025 בשעה 01:03, om2 כתב:

לפחות שמורות במקום מקורה ולא נשרפות בשמש

אבל תופסות את כל החניה של הקניון

חחח

image.png.72a9743ae1cf4512b0b7ace1610f26d7.png

image.png.b07b931bef659db9f001918b5dc67ae5.png

לפני שעה, yuval1111 כתב:

כנראה שתיאוריות הקונספרציה של ספיריאל לא כך כך מופרכות - 

שימו לב לכמות השמשות המנופצות בסרטון - אולי למישהוא היה באמת תמריץ להשבית כמה שיותר מכוניות (או זו סתם מדיניות ההרס השגרתית של כב"א משועממים...)

כמו שנראה, רכב אחד או יותר עלו באש והכבאים ניפצו שמשות של רכבים סמוכים על מנת לקרר את הסוללות בטרם יוצתו מהחום סביבן. 

בינתיים הספרינקלרים שוטפים את הח*א של היונים 😂

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא סביר שמדובר בהונאת ביטוח מכוונת. אבל אנחנו לומדים על הסכנה הגדולה בשריפות רכב חשמלי עם סוללות ליתיום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך לשנות את הכותרת של הדיון ל- היו מאות מכוניות בקניון רננים- עכשיו יש פחות.

ועכשיו ברצינות, אתמול בבוקר היה לי דיון על הממונה בטיחות שלי על נושא אפשרויות כיבוי השריפה ברכבים חשמליים כחלק ממהלך שאני עושה להתקנת 4 עמדות טעינה ציבוריות בחניה של העסק.

נכון לעכשיו למשל התקנה קובעת לדוגמא שאין להעמיד רכב חשמלי במרחק של פחות מ5 מטר מצובר גז/ חדר גז, בגדול אסורה נוכחות של קופסת חשמל/ לוח חשמל וכדומה במרחק 5 מטר מהצובר או חדר בגז, אז הרחיבו את התקנה וציינו ספציפית את נושא הרכב החשמלי.

אני לא ראיתי את התקנה עצמה וכשעשיתי את הקורס בעצמי כל נושא הרכב החשמלי לא היה עדיין רלוונטי אז אני אצטרך להאמין לו.

בנוסף דיברנו על הסכנות שבסופו של דבר יתגלו במצב של שריפת רכב חשמלי בחניון תת קרקעי או מקורה של בניין מגורים רב קומתי, אמרנו שזה רק עניין של זמן שרכב כזה יתלקח מסיבה כלשהי בין אם במהלך הטענה או משהו דומה וישרוף את כל הרכבים לידו ואם ישנם עוד רכבים חשמליים באותו חניון אז הם יצטרפו לחגיגה...

לפי התאוריה שלו הדבר עלול להוביל לכליה מוחלטת של הבניין, אנשי בטיחות תמיד רואים שחורות אבל אין ספק שהנזק יהיה עצום לבניין עצמו ולתשתיות שלו.

רכבי כיבוי לא יכולים להכנס לחניון מקורה בבניין מגורים, הם יצטרכו להלחם באש דרך מערכות ההסנקה שנמצאות במקום בעזרת מים בלבד וללא שימוש בקצף וכדומה וכל שישאר הם לעשות זה לקרר את הסביבה ולמנוע מהאש לתפוס רכבים נוספים עד לכליה המלאה של הליתיום בסוללת הרכב שנשרף.

• מבאס 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

כל הסיטואציה הזאת שיום לפני עושים כתבה ומדברים על שריפה תיאורטית ויום אחרי מתרחשת שריפה הזכירה לי דה ז'ה וו שהיה בשנת 2009.

בדיוק השתחררתי מהצבא בסוף 2008 והתחיל מבצע עופרת יצוקה, באותה שבת שהתחיל המבצע היו אזעקות בקריית גת, עד אז רוב הרקטות נורו לאשקלון ושדרות, ולראשונה בעופרת יצוקה היה ירי גם על באר שבע ואשדוד.

באחד הערבים ישבתי עם כמה חברים שאחד מהם עשה מועדפת בתחנת דלק והתחלנו להעלות תיאוריה על מה הוא יעשה אם תהיה אזעקה בזמן שהוא במשמרת ומה יקרה אם ייפול עם התחנת דלק הרקטה.

כמה ימים אחרי, הרקטה הראשונה שנורתה על קריית גת נחתה בחניון סמוך לתחנת דלק בזמן שאותו בחור היה במשמרת.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הכתבה הראשונה בנושא קניון רננים פורסמה כבר ב 6 ביוני השנה. כתבת כלכליסט אמנם פורסמה יום או יומיים לפרוץ השריפה, אבל חוץ מ bad karma לא חושב שיש קשר בין השריפה לכתבה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

עכשיו היבואן הצליח להפטר מהעודפים במחיר מחירון במקום למכור בזול באפס ק״מ.

אל תדאג, עוד כמה ימים תהייה הצפה של רכבים יד ראשונה מרופא עברה החלפת שמשה באחריות כי איזה חתולה שרטה אותה...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

האם עמדות הטעינה גם גורם סיכון גבוה?
אתמול נפל החשמל הציבורי בבניין לידי, והמפסק הראשי נפל.

לאחר בדיקה כנראה הגורם זה עמדת הטעינה של טסלה שמחוברת לחשמל הציבורי של הבניין. העמדה התחממה מאוד והיה ממנה ריח חזק של גומי שרוף. 
האם היו אירועים כאלו לאחרונה? זה ממש מלחיץ שעמדה כזו יכולה להיות גורם סיכון.

פורסם

מקרה שאני מכיר, עמדה ציבורית גרמה נזק למנגנון הטעינה של רכב שחובר אליה. לא ברור  לי למה או מה התופעה שגרמה לכשל ווסת הטעינה של הרכב. הרכב בקושי נטען ואחר כך סירב להיטען בטעינה מהירה עד שהוחלף הבקר.

לא חושב שהתחממות העמדה תצית שריפה.

לפני 5 דקות, yor2 כתב:

מתברר שילדים. הציתו תמכוניות. בקניון. לפי כלכליסט.

שריפת המכוניות החשמליות בקניון רננים - הצתה בידי ילדים | כלכליסט

מעניין, אני משער שיהיה יחסית קל לזהות את הילדים. המעניין הוא האם מעבר לשיפוטם כקטינים, האם היבואן באמצעות המבטח שלו או ישירות לא ״יפשוט את עורם ״ של ההורים המסכנים.

פורסם

האם זה קניון שירד מגדולתו ?

כך שיש לו כל כך הרבה חניה פנויה ?

בדר"כ בקניונים באיזורי ביקוש גבוה, יש מצוקת חניה ללקוחות. (חניה בתשלום / חניה מוגבלת בזמן)

פורסם
לפני 21 שעות, om2 כתב:

ההסבר שלך הגיוני ובכל זאת, יש ריח של הונאת ביטוח באוויר 😅

מה הגיוני בזה?
הרי הסוללות מבודדות מתא הנוסעים, אז מה הטעם?
לפי הסרטון בכלכליסט, השמשות היו שבורות מלפני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...