Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים טובים

אפתח בכך שאני לא מבין כמעט דבר ברכבים אז אשמח להשכיל וללמוד

לפני כחודשיים (בדרך למילואים) נדלקה לי נורה אדומה נכנסתי מיד לתחנת דלק סמוכה וראיתי שעולה עשן מהמנוע, במקרה ראיתי שם חנות חלקי חילוף ובן דוד שהיה שם שטף עם צינור את המקום של הנוזל קירור (כל הזמן יצא עשן). הוא אמר לי שלא היה לי בכלל מים והראה לי שהפקק של המיכל קירור היה שבור, לאחר מכן הוא הביא לי פקק חדש ולאחר מכן שם מים אדומים .  זכרתי שהיו לי מים ירוקים ולשאלתי הוא אמר לי שזה לא משנה.  

לאחר שחזרתי הביתה הנורה נדלקה והבאתי למוסכניק שמטפל באופן פרטי והוא החליף לי רדיאטור. וגם שם מים אדומים.

אתמול, לאחר חודש מהחלפת הרדיאטור ראיתי שחסר לי כחצי ליטר מים ובמקום שמכניסים את המים היה קצת מין קורוזיה בצבע אדום (ניראה מן חימר כזה)
כמובן מילאתי מים (גם אדומים)

השאלות שלי:
א)האם מים אדומים למאזדה 2 זה נוראי או סבבה?
ב)האם המים אדומים גרמו לחימר הזה או זה שלא מילאתי מים, והאם זה כזה נורא? (הצלחתי עם האצבע קצת להסיר אותו אבל עדיין נשאר מעט. 

תודה רבה , אנשים טובים!!!!

 

פורסם

הצבע לא אומר הרבה. נוזל הקירור המקורי של מזדה fl22 הוא בצבע ירוק. בכל זאת, חסר לך נוזל ואני לא יודע אם ניקזו אוויר מהמערכת כמו שצריך, יתכן גם שנגרם נזק כשהמנוע התחמם.

פורסם
לפני 7 שעות, רכב לנסוע כתב:


במקום שמכניסים את המים היה קצת מין קורוזיה בצבע אדום (ניראה מן חימר כזה)

כמו שכתבת. קורוזיה שבאה עם השנים. לא קשור למים אדומים זה כשלעצמו לא כזה נורא השאלה מה קרה מההתחממות

פורסם

הצבע לא אומר שהנוזל לא מתאים.

תעלה תמונה של הנוזל ושל הקורוזיה.

גם חוסרים לא אמור להיות. תבדוק תמיד שהרכב קר. 

 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...