Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נמכרת ב"חבר" ב70 אש"ח הנחה ממחיר מחירון 199,900 ש"ח ב129,900+איתורת.

יד ראשונה 0 ק"מ מיבואן.

יש גם הנחה מאוד משמעותית על EV6 - הנחה של 90 אש"ח!! ממחיר מחירון לדגם הבכיר - 309,900 ש"ח, נמכר ב219,900 ש"ח + איתורן.

יד ראשונה 0 ק"מ.

מה קרה שהיבואן נתקע עם כל כך הרבה מלאים שלא נמכרו 😕 

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 21 דקות, Opel Astra GSI כתב:

מה קרה שהיבואן נתקע עם כל כך הרבה מלאים שלא נמכרו

היבואן הימר על הסוס הלא נכון בזמן הלא נכון. אלה רכבים שהוזמנו לפני יותר משנתיים ואף כמעט 3 שנים, אף אחד לא יכל לצפות בנקודת הזמן הזו ששוק החשמליות יתקרר בצורה כזו חדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני שעתיים, Opel Astra GSI כתב:

יד ראשונה 0 ק"מ מיבואן.

יש גם הנחה מאוד משמעותית על EV6 - הנחה של 90 אש"ח!! ממחיר מחירון לדגם הבכיר - 309,900 ש"ח, נמכר ב219,900 ש"ח + איתורן.

יד ראשונה 0 ק"מ.

איפה אפשר לראות את הצעת המחיר הזו?

פורסם
בתאריך 19.5.2025 בשעה 17:34, 3n כתב:

הרכב פשוט מכוער ונמכר בעיקר לשווקי הליסינג , היום כבר לא מבוקש בשוק הליסינג ולכן היבואן נאלץ להכניס יד לכיס ולקצץ במחיר.

בעיסקה של 130K זה תמורה מעולה לאגרה .

הרכב עם אחריות יצרן מלאה , אין חשש ב 8 השנים הבאות .

כל רכב שלא נראה כמו עדר הסיניות כבר מקבל פלוס לעיצוב מבחינתי.. מבצע מעניין, הפצתי אותו קצת למכרים.

פורסם
בתאריך 23.5.2025 בשעה 17:06, Opel Astra GSI כתב:

יד ראשונה 0 ק"מ מיבואן.

יד ראשונה 0 ק"מ.

היבואן אכן סוג של הימר והאמת אני גם מבין אותו מבחינת הנחות שלא ניתנו בזמנו אחרת כנראה מצב קיה מבחינת שוק המשומשות היה בקנטים.

לפני כמעט שנה רכשתי חשמלית חדשה ומאוד רציתי את הEV6,

ירדו מהמחירון 5K ש"ח ולא הסכימו לרדת עוד שקל (הם הבינו שאני רציני),

אם היום הייתי באותו מצב כנראה שהEV6 היה נרכש למרות שאני יותר ממרוצה מהזיקר.

פורסם
לפני 37 דקות, llaavvii כתב:

היבואן אכן סוג של הימר והאמת אני גם מבין אותו מבחינת הנחות שלא ניתנו בזמנו אחרת כנראה מצב קיה מבחינת שוק המשומשות היה בקנטים.

לפני כמעט שנה רכשתי חשמלית חדשה ומאוד רציתי את הEV6,

ירדו מהמחירון 5K ש"ח ולא הסכימו לרדת עוד שקל (הם הבינו שאני רציני),

אם היום הייתי באותו מצב כנראה שהEV6 היה נרכש למרות שאני יותר ממרוצה מהזיקר.

היבואן כבר בתחילת השיווק של הנירו+ וגם של הנירו החשמלית החדשה הבין שהרכבים פשוט לא נמכרים.

הייתה הנחה כמעט קבועה של 10-15K על הרכבים לאורך כל חיי הדגם , עקב חוסר ביקוש הופסק השיווק של דגם הפלג אין , גם ההנחות של הנירו החשמלית החלו להעמיק ככל שהרכבים צברו אבק במחסני הערובה בצומת ראם.

לא פשוט כאשר אתה מתמחר רכב חיוור כמו הנירו למול מודל 3 , שיעור ליבואן שככל הנראה עדין לא הבין את המסר.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

היבואן כבר בתחילת השיווק של הנירו+ וגם של הנירו החשמלית החדשה הבין שהרכבים פשוט לא נמכרים.

הייתה הנחה כמעט קבועה של 10-15K על הרכבים לאורך כל חיי הדגם , עקב חוסר ביקוש הופסק השיווק של דגם הפלג אין , גם ההנחות של הנירו החשמלית החלו להעמיק ככל שהרכבים צברו אבק במחסני הערובה בצומת ראם.

לא פשוט כאשר אתה מתמחר רכב חיוור כמו הנירו למול מודל 3 , שיעור ליבואן שככל הנראה עדין לא הבין את המסר.

כל קשר בין מה כתבת למציאות - מקרי בהחלט.

היבואן התחייב ורכש כמות של Niro Plus EV ו-Niro EV השוק היה במצב אחר, וכל מי שהיה לו מלאי זמין - מכר יפה.

עד שההזמנה הגיעה - המצב השתנה, והיבואן נתקע עם כמות.

דגם הפלאג-אין דווקא נהנה מביקוש גבוה בציי רכב בגלל הטבות המס. השוואת המיסוי של רכבי פלאג-אין לזה של רכבי בנזין, הפכה את הייבוא והמכירה ללא כדאיים בגלל מחיר גבוה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 דקות, zvit כתב:

כל קשר בין מה כתבת למציאות - מקרי בהחלט.

היבואן התחייב ורכש כמות של Niro Plus EV ו-Niro EV השוק היה במצב אחר, וכל מי שהיה לו מלאי זמין - מכר יפה.

עד שההזמנה הגיעה - המצב השתנה, והיבואן נתקע עם כמות.

דגם הפלאג-אין דווקא נהנה מביקוש גבוה בציי רכב בגלל הטבות המס. השוואת המיסוי של רכבי פלאג-אין לזה של רכבי בנזין, הפכה את הייבוא והמכירה ללא כדאיים בגלל מחיר גבוה.

אתה כמובן זכאי לדעתך , המבצעים הבלתי נגמרים על דגמי הנירו+ והנירו החדשה כבר למעלה משנה וחצי מעידים אחרת לחלוטין.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...