Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיטרואן BX GTI אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב כזה מודל 92 .

קצת פרטים:מנוע 1900 סמ"ק ,גיר אוטומטי,צבע שחור,יש לו גג נפתח וספויילרים אחורי וקדמי מקוריים,ג'נטים מגנזיום 15 אינצ' וABS.

230,000 ק"מ -מנוע מקורי שעבר שיפוץ שכלל שיפוץ ראש +רינגים לפני שנה וחצי.

הרכב נראה טוב חיצונית ללא תאונות ואפילו הצבע במצב לא רע.

הוא ללא טסט כבר 4 חודשים,המוכר רוצה 1500 שקל.

המנוע נראה נקי מנזילות והרכב מניע בנגיעה בלי כבלים(הנעתי אותו).

מזגן פועל טוב,החימום לא עובד.

יש למוכר קבלות על שיפוץ מנוע וגם על 3 בומבות מלפני שנה וחצי.

יד שנייה.

מה דעתכם?

פורסם

רק אם יש לך המון ידע במכונאות , זמן "לשבת" על הרכב הזה , כסף בצד לתיקונים\חלפים.

רכב מאוד מאוד נוח, מהיר , כיף לנהוג בו , רק ים בצרות הוא יעשה לך,ומעטים מאוד ייעו להתעסק עם הרכב הזה כמו שכתוב בספר,בקיצור,אתגר לא קטן.

בהצלחה.

פורסם

אם בסופו של דבר לא תהיה מעוניין לקנות את הרכב

אני אהיה יותר משמח אם תוכל לכוון אותי אל מוכר הרכב הנ"ל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הלו!!!

אני ראשון

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני הולך לראות אותה מחר יותר מקרוב באור יום ורוצה לדעת על מה להסתכל.

תודה.

פורסם

גיר אוטומטי=רעה חולה בדגם הזה.אם עוד לא עבר שיפוץ - זה יגיע מהר.

תבדוק שהגיר לא מחליק ולא דופק בהעברת הילוך.

שילוב בעמידה-בדוק שאין השהיות בשילוב ושלא משתלב בדפיקה.

אם אין חימום משמע רדיאטור חימום נוזל.למרות שב BX החלפת רדיאטור פנימי זה עניין פשוט מאחר ואין צורך לפרק דשבורד - זה בכל זאת עניין של 500 ש"ח בערך.

הידראוליקה.

בדוק אם הרכב מתרומם מיד בהנעה או שלוקח לו זמן

בדוק אם המשאבה ההידראולית מרעישה ואת תכיפות כניסתה לעבודה.

חישוק 15 הוא לא חוקי לBX - לא תעבור טסט אם זה לא רשום ברשיון בקימבון

פורסם

לדעתי כל הגישה לא נכונה. "יותר מקרוב באור יום ורוצה לדעת על מה להסתכל..."-זו שטות!

מה זה חשוב?...

תראו זה רכב יחודי ללא ספק ואחזקתו במובנים רבים היא כמו רכב אספנות. כלומר אתה ורק אתה

משוגע לנושא....יש לך זמן....יש לך כסף...ואתה יודע שהעסק לא משתלם כלכלית!

אז מה חשוב מצב המנוע? אם תקין יופי ואם תקול לא תקנה? כולה 1500ש"ח שזה מחיר

גרוטאה לשיפוץ... ואם הגיר והמנוע תקינים היום אז מה... הסבירות שתוך שנה תחליף אחד מהם

יותר גדולה מן הסבירות שלא תחליף. וזה נכון לכל המכללים...

סיכום: לך קנה ותהנה תהיה מוכן להשקיע בשנתיים הקרובות כ15,000ש"ח בישור קו שידרוג וטיפול

(אבל אם תרצה למכור תקבל אולי את האלפייה ששלמת בקניה) אבל יהיה לך רכב יחודי.

אם אתה מחפש פתרון תחבורתי זול- רד מיזה! יתחילו ההוצאות... אתה תתאכזב... תתחיל לחסוך

בהוצאות... מצב הרכב יתדרדר לא יהי כף ובסוף תזרוק אותו בצד הדרך....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ביום ראשון אני נוסע איתה לטסט.

רק הרמקולים פיוניר שיש במדף מאחורה והרדיו דיסק קנווד שהמוכר משאיר ברכב שוים כמעט 1000 שקל.

קיבלתי גם 4 ג'נטים 14 אינץ' מקוריים להרכיב בשביל הטסט.

חוץ מזה,אני באמת לא מתכוון להשקיע הרבה כסף ברכב הזה ,אם הוא ימות תוך שנה נזרוק אותו לפרוק ב400 שקל-היה שווה את השנה שנהנתי.

פורסם

נשמע שהמוכר ממש לחוץ להיפטר מהאוטו... כנראה איזה חלק רציני (מנוע,גיר) הולך לשבוק...

אבל מילא, סכום הקנייה זניח, אז גם אם אתה נופל,אתה נופל בקטן.

פורסם

זהו מה שידידנו כתב על ה-BX אך לפני ימים אחדים....

את האהבה שלך לBX ,הייתה לאבא שלי TRS 88 ידנית יד ראשונה שיותר מאוחר הייתה שלי פרטית במשך שנה וחצי.

הרכב פשוט מדהים ביחס לשנה שלו וזה גם היה הרכב הראשון שלי והרכב הראשון שבכלל נהגתי בו ולמדתי לנהוג עליו.

אבל איכות הרכב מבחינת חומרים והתכנון הכללי של כל המערכות הוא פשוט גרוע ביותר אין לי מילה אחרת.

יש לנו כיום ZX שנת 96 יד ראשונה ובגלל זה אני מבין כמה שהBX גרועה מבחינת אמינות.

הBX זה רכב שאומנם בחו"ל הגיע ל300,000 ול350,000 ק"מ בלי בעיה ונראה כמו חדש.

עם הכבישים ומזג האויר בארץ גם אם תטפל בו כמו בתינוק אחרי 150,000 ק"מ הרכב מתפרק לחלקים.

זה טרוף לחשוב שאוטו כזה יגיע לאספנות כי כבר היום אלו שנשארו מודל 88 על הכביש שוות אולי 1500 שקל.

בעוד שנתיים לא יהיו יותר מכוניות כאלה בארץ מה שאומר שלא תשיג חלקים כי אפילו מי שיש לו משחטת סיטרואן כמו לאיתני במסגר ירוקן את המחסן כדי לפנות מקום לסיטרואנים חדשים.

מאוד כואב לי לראות את המכוניות האלה נעלמות מהכביש אבל יש לזה סיבה מוצדקת לצערי.

קסנטיה 94 יכולה להגיע לאספנות בשקט -קנה לך אחת ב15,000 שקל.

"עבר זמנו ,בטל קורבנו"

רכב לא אמין בצורה קיצונית כמו הBX הוא רכב בלי שום ערך אספני

וזה בגלל שאף אחד לא ירצה לקנות אותו ממך, אז איזה ערך יכול להיות לו?

הרכב הזה היה נפילה בשביל סיטרואן בכל העולם לא רק בארץ.

קראתי בפורומים בחו"ל של סיטרואן שגם בארופה אנשים התיאשו מה BX ,אפילו בבריטניה ששם יש הרבה אוהדי פיג'ו סיטרואן יהיה בקרוב מחסור בחלפים לרכב הזה בגלל שמפסיקים ליבא/ליצר.

אז רד מזה.

האמת - חבל.

גם אם הרכב יעבור טסט (מה שאני מסופק מאד) הוא כנראה יסיים את חייו מהר מאד :roll:

shaniko - אתה כותב ומתנהג כמו ילד קטן ולא רציני... זה לא אוטו בשבילך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...