Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה באמת הופך להיות צ'אט חברה עזבו אתם סתם מנפחים ומנפחים את הפורום נגיע לשמה למפגש משמה נראה מה העניינים מה קורה כמה אנשים הגיעו עם כסף ונסגור עניינים מה אתם עושים סיפור מכל דבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:-) 1. מכונית אחת או 2 [רצוי 1] תיסע לאור יהודה ל"סעיד"שם יהיה ניתן לקנות במחיר טוב פיתות חומוס סלטים בשרים שתיה כיד המלך וכו'..[כ7 דק' נסיעה..]

2.שאר המכוניות נוסעות בשיירה לכיוון הפארק הלאומי תופסות מקום טוב וחניה ומתחילות לארגן את המקום להכין את המנגל להדליק אותו ..לאחר מכן[כ40 דקות הפרש] המכונית שנישלחה לקנות את המזון תחזור והבשר => מיידי על האש!!

הכי סבבה שם מקום קרוב מאד למקום המפגש ואין צורך להתרוצץ ולהישתגע..מקום יפה מאד ונוח .

הרכבים בטוחים יותר שם מאשר תל ברוך ולנו יהיה כתוצאה מכך שקט על הנפש..

דעתכם?

[פה , פרטי, טלפון]

לא כדאי

Suzuki Jimny

פורסם

היי מה קורה אנשים אני גם רוצה כיון למערכת ...

צריך להביא ציוד כל שהוא או משהוא?

ואגב עם מישהוא יכול לבדוק לי בצורה מיקצועית מימה נובע הרעשי אלטרנטור או מה שזה לא יהיה....

פורסם

אל תביא איתך ציוד מיוחד ..לא סיפור לכוון את המערכת.

אמפגש ב12:30 השבת מאחורי אצטדיון רמת גן. לא לשכוח מי שרוצה על האש לאחר המפגש יביא עימו 30 שח.

יום טוב

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא קובעים דבר כזה מראש ,אבל מניסיון אני משער שב15:30בערך..

פורסם

שלום חברים

אני לא מתחום הרכב, ואפילו אין לי רכב עכשיו, אבל אני מתעניין בסאבים 12 ו10 אינטש בשביל רמקולים שאני בונה.

אני מאד אשמח לדעת איזה סאבים יהיו שם כבר מעכשיו, בשביל שאני אבדוק את הנתונים שלהם באינטרנט, דעות, ואוכל לשמוע מחר.

וגם אני אשמח לדעת אם מישהו מגיע מראשון לציון, כי אין לי חבר שישמח לבוא איתי (החברים שלי יותר בקטע של כלי נגינה מסאונד)

תודה!

אדם

פורסם

אם למישהו יש במקרה ספריי לניקוי מנועים אני אשמח אם הוא יביא בשבת. אני זקוק לכמות ממש קטנה. המגברים שלי מגיעים עם ניילון דביק עליהם כדי להגן משריטות ועל אחד מהם נשאר קצת דבק ממנו שלא ירד עם חומר ניקוי סטנדרטי (רק נראה יותר גרוע). נאמר לי ע"י היצרן שקצת ספריי לניקוי מנועים על מטלית יוריד את זה.

אדם אני מגיע עם IMAGE DYNAMICS IDMAX 12.

פורסם

אייל אתה מתכוון לWD40? אם כן אני אשתדל להביא מחר[צריך לחפש אותו במחסן..]8)

פורסם

אני מגיע אבל איזה עצבים בלי הרכב אוףףף (ההורים באילת)

בקיצור אני גם אשתתף בעל האש אני מאמין

אשמח להכיר את כולם

שבת שלום.

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לא אסף לא WD40, ספריי לניקוי מנועים. אני לא בטוח איך קוראים לזה בדיוק (נאמר לי שדגריזר זו אחת הפירמות) אבל אני מניח שמי שיש לו את זה יודע. תודה בכל זאת :)

להורדת הדבק אתה צריך מעט אציטון. כדי שזה יבריק אחר כך שוב תשתמש בחומר לניקוי חלונות.

אתה מגיע מחר ? אם כן אביא איתי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...