Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, סולידיצעיר כתב:

לכמה לעלות את התקציב שיהיה סיכוי ריאלי?

כמה ק"מ זה סביר?

אגב כתבת גם על המסך, כמה כבר יעלה לי לעשות מצלמת רוורס ומסך?

ב 42-50K ש"ח יהיה אפשר למצוא אחת שנת 2015-2017 ברמת האבזור הגבוהה (פיור וויט/ספורט) עם נתונים טובים.

לגבי המסך, שים לב שבאקטיב אין לך את בקר השליטה שנמצא מתחת לידית ההילוכים, אז גם את תחליף מסך, השליטה עליו תהיה רק באמצעות מגע, ובשל המיקום שלו לדעתי זה לא יהיה נוח. גם אין בה את מערכות הבטיחות שיש בדיינימק ובפיור וויט.

חוזר על ההמלצה שלי לוותר על האקטיב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:21, `Infinity כתב:

ב 42-50K ש"ח יהיה אפשר למצוא אחת שנת 2015-2017 ברמת האבזור הגבוהה (פיור וויט/ספורט) עם נתונים טובים.

לגבי המסך, שים לב שבאקטיב אין לך את בקר השליטה שנמצא מתחת לידית ההילוכים, אז גם את תחליף מסך, השליטה עליו תהיה רק באמצעות מגע, ובשל המיקום שלו לדעתי זה לא יהיה נוח. גם אין בה את מערכות הבטיחות שיש בדיינימק ובפיור וויט.

חוזר על ההמלצה שלי לוותר על האקטיב.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/nbolgjuq?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

אני באמת מתקשה למצוא 2015 אפילו ברמת גימור dynamic מתחת ל42 אלף שקל אז חשבתי ללכת על האדומה למרות הק"מ הגבוה
מה דעתכם?

בתאריך 4.5.2025 בשעה 21:08, DAHUJI כתב:

אומר לך את האמת?...

אני לא כל כך יודע מה לחשוב על הרכבים האלו שעשו כבר 200,000 ק"מ...

זה מתנגש לי עם ההגיון הבסיסי שרכב עם ק"מ כזה כבר מתקרב להחלפת מכלולים גדולים וכואבים (וזאת למרות שהמנוע והגיר האוטומאטי של ההונדה סיביק שנת 2000 יד ראשונ המהיבואן של אבא שלי מחזיקים כבר 600,000 ק"מ!).

אני לא שולל, אבל לפחות מבחינתי - זו לא ממש "מציאה"... לא יודע מה לומר לך ומקווה שאני לא מבלבל אותך.

מציאה מבחינתי זה רכב שעושה 10,000 ק"מ לשנה, גם שמור, וגם מטופל.

אני אופטימי.

לאחרים פה יש ניסיון גדול יותר ממני בפער עצום ברכישה של רכבים עם קילומטראז' כזה... אני לא אומר שזו בעיה, אני אומר שאני לא יודע ולא מבין לגבי זה ולכן לא הכי נכון מבחינתי להשיא עצות הפעם (ברור לי שנסועה ממוצעת בארץ היא סביבות ה- 15-20K ק"מ לשנה, ומכאן שהק"מ על הרכבים האלו לגמרי עומד "בתקן").

מעולם לא קניתי רכבים עם קילומטראז' כזה.

מסכים... האדומה נראית טוב יותר :-)

י ששומר על הרכב שלו חיצונית (במידת הסביר, וברור שבסביבה עירונית דפיקות ושריטות וקילופים זה לא נחשב), סביר להניח שישמור עליו גם מכאנית.

בדר"כ זה הולך יחד (רק בדר"כ!). 

ככה המוח שלי עובד.

נראה שהיא במחיר הכי סביר שיש וחושב ללכת עליה
אולי להוריד ל38 ולקחת

פורסם

שים לב שחודש הבא נגמר הטסט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 דקות, yulianx כתב:

שים לב שחודש הבא נגמר הטסט.

כן, את כל זה אני מכניס במחיר
חוץ מזה, הבן אדם נשמע אחלה, מתחייב בבדיקה
בנוסף אקח לבדיקה במוסך של מאזדה
עוד משהו מעניין?

פורסם

לפני הבדיקה, יש היסטורית טיפולים?

תבקש דוח סליקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 דקות, yulianx כתב:

לפני הבדיקה, יש היסטורית טיפולים?

תבקש דוח סליקה.

הוא יכול להוציא לי דוח סליקה
אין היסטוריית טיפולים כי הוא לא מתעד, טיפל אצל מישהו בעיר שלו ורשם בטלפון שלו כל טיפול ובכללי נשמע בחור דיי אמין.

חוץ מדוח סליקה ולקחת את זה לבדיקה במוסף של מאזדה, מה עוד מעניין?

פורסם

אישית הייתי נמנע מרכב שאין לו תיעוד.

פורסם
לפני 5 שעות, סולידיצעיר כתב:

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/nbolgjuq?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1

אני באמת מתקשה למצוא 2015 אפילו ברמת גימור dynamic מתחת ל42 אלף שקל אז חשבתי ללכת על האדומה למרות הק"מ הגבוה
מה דעתכם?

נראה שהיא במחיר הכי סביר שיש וחושב ללכת עליה
אולי להוריד ל38 ולקחת

לא קונים רכב בלחץ.

במיוחד רכב עם ביקוש כלכך חזק - אל תצפה לפתוח יד2 ולנחות על מודעה טובה. ואם יש מודעה שנמצאת בלוח יותר מיום יומיים זה דגל אדום.

תהיה סבלני, תפעיל התראות בתשלום ביד2 ובסוף אתה תמצא אקזמפלר טוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...