Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית מלון בארץ

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשקה נפשי או יותר נכון - קיבלתי שובר לחופשה מהמדינה לאחר כ-300 ימי מילואים,

ונכנסתי לאתרי החברות הגדולות פתאל / ישרוטל וחשכו עיניי ממחירים מטורפים למשל 20,000₪ במלון באילת..

אשמח להמלצה מניסיון בלבד

הרכב הנבחרת: זוג +2

חובה שיהיה מלון ולא צימר - דרישת האישה

מיקום מועדף: אילת

מיקום מועדף פחות: ים המלח

תודה!

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

20,000 ש״ח - מתי, כמה חדרים, כמה לילות, כמה ארוחות?

מעבר לכך - כן. ישראל בכלל ואילת בפרט יקרות במידה לא סבירה, במיוחד בימי החופשות. לפני שבועיים בדקתי מחירים לסוף השבוע הנוכחי ומצאתי באילת 20,000 ש״ח - אבל מדובר ב-4 חדרים ל-2-3 לילות (7 מבוגרים ושתי תינוקות). המחירים בצפון היו קצת יותר שפויים. בסופו של דבר ירדתי מהעניין.

כיוון שחוץ מישרוטל ופתאל יש עוד מלונות ורשתות מציע לך לבדוק בבוקינג (לשים לב לנושא המיסים, אני לא יודע מה נסגר במשפט שהתנהל על הצגתם) ובאתרים ישראליים כמו אימלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע קיצוני, אבל באמת כנראה עניין של תיזמון. רק בשביל הפרופורציה, היינו באוקטובר ורוב המלונות ליד הטיילת היו בסדר גודל של 1200 - 1300 ללילה. בסוף היינו בדן פנורמה, שהיה סבבה (מינוס זה שאין חניה באמת כי המגרש פיצי). 

במחיר קצת יותר גבוה, היינו לפני כמה שנים בשלמה המלך, שהיה די טוב וברמה יותר גבוהה. אם זה שווה את הכסף אני לא בטוח. כי מימלא רוב הזמן לא היינו בחדר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

השאלה החשובה היא - מתי?

צודק, שכחתי לציין שהמועד חייב להיות באוגוסט.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

שמבחינת המחירירם היא עונת השיא.

מבחינת מזג האויר - אם בא לך להתבשל ב-45 מעלות סע לדרום. בעונה הזו הייתי מעדיף את הצפון. לא שהוא קר, אבל פחות לוהט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

מציע לך לבדוק בבוקינג (לשים לב לנושא המיסים, אני לא יודע מה נסגר במשפט שהתנהל על הצגתם)

מאז המשפט המחירים כוללים מיסים בבוקינג.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אילת יקר ברמה שעדיף לטוס לשבוע בכרתים. אם אתה אוהב את הצפון, ממליץ לך על אלמא בזכרון או על אסיינדה ביער במעלות תרשיחא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קדם בטירת הכרמל גם אפשרות באותה רמה.

אבל אוגוסט יהיה בעייתי בכל מקום בארץ וסביר שהשובר לא יספיק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לא יודע מתי בדיוק יוצא ט באב השנה, בדכ זה באוגוסט.

אם אתה לא מאמין, חופשה לפני ט באב יכולה להיות זולה משמעותית מחופשה החל בי׳ באב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

השנה יז בתמוז 13/7 ט באב 3/8. לא נראה שיעזור הרבה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

14.8-16.8 אני רואה שיש בלאונרדו קלאב ים המלח באזור ה5 אלף שקל. הכל כלול.

סוויטת 2 חדרי שינה מופיע ב8 אלף שקל - חדר 70 מ"ר 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...