Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתיעץ, סיימתי השתלבות בה היה עלי לעבור מימין לשמאל,  בנתיב השמאלי היה פקק והיה מקום לפני משאית גדולה, נכנסתי כמעט כולי לתוך הנתיב ולאחר כחצי דקה (היה פקק) נהג המשאית נתקע בי מאחור בבגאז', והוא טוען שאני אשם כי הוא לא יכול לראות אותי,  אבל מצד שני כמעט כל הרכב היה בתוך הנתיב וזה לא נשמע לי הגיוני שהוא לא רואה רכב שלם שנמצא בתוך הנתיב.

פורסם (נערך)

אם לא יכולת להכנס עד הסוף לנתיב, סימן שלא היה מספיק מקום, ואתה נכנת "מתחת לאף" של המשאית.

במצב כזה נהג במשאית גבוהה באמת לא יכול לראות רכב פרטי קטן שדבוק לו לפגוש, ולהתחיל לנסוע כשהפקק חוזר להתקדם.

זה תלוי בגובה המשאית, אורך "האף" שלה,  ואורך הרכב.

image.png.0a52371c8584d41881f67e6e1dffe72c.png

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בכל מקרה, ז״ק בנתיב היא של הרכב הנמצא בו.

אגב, לדעתי הערכת הזמנים שלך מוטעיית בגדול ומופרזת.

יתכן ולנהג המשאית קיימת אחריות תורמת. כמה? זו כבר שלה להתדיינות בין חברות הביטוח או במידה והנושא יגיע לביהמ״ש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

השאלה הקבועה: סרטון ממצלמת דרך יש?

@Be roo השרטוט שהבאת חשוב אבל חסרים בו שטחים מתים בחזית. מציע להסתכל על האתר הזה שיותר שלם. רק לשים לב שזה אתר ני זילנדי, אז הנהג יושב מימין, אצלנו זו תמונת ראי. ועוד הבדל - מתוארת משאית עם ״אף״, במשאית ״טלוויזיה״, כפי שנפוצות אצלנו, זה טיפה שונה. אבל תמיד, תמיד, מומלץ לשמור מרחק ניכר, במיוחד מימין למשאית, שם השטח המת גדול מאוד. זו גם הסיבה שלעולם אין לעקוף משאית מימין.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

מומלץ לשמור מרחק ניכר, במיוחד מימין למשאית, שם השטח המת גדול מאוד.

מחזק.

ובכלל רצוי וראוי לתת כבוד לבהמות המגודלות האלה...

לא רק בכדי לא להיפגע, אלא גם מתוך הבנה והתחשבות במגבלות של רכבים כבדים כאלה.

כמו למשל בכביש מהיר כשמאטים לפני רמזור, לא להשתחל ל'שמירת המרחק' של המשאית מהתנועה שלפניה.

בתנועה צפופה, במיוחד כשאני רוכב, אבל גם באוטו,

משתדל ליצור קשר עין עם הנהג, לוודא שהוא רואה אותי ורק אז 'לחתוך' נתיב.

ברוב הפעמים נהגים מסמנים לי 'ראיתי אותך', עובר נתיב, מניף אגודל לתודה וממשיך הלאה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...