Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קניתי קורולה רובוטית 2009 עם בעיית גיר בכלום כסף. החזיק מעמד יפה אך אחר שבוע וחצי, בעליה הגדולה מיריחו (הייתי אופטימי חסר תקנה) שבק חיים עם ריח שרוף.

האם למישהו דעה מלומדת האם מדובר בגיר עצמו או בקלאצ' ומה סדר גודל העלויות הצפויות?

המוסך שלף מהמותן לפני בדיקה מחיר של      2-2.5 להחלפת קלאצ' ולא לתקן החלפת גיר.

נראה קצת מוגזם כאשר ניתן למצוא קלאצ' 700 כולל מע"מ.

פורסם (נערך)

מה הכוונה "החזיק מעמד יפה"? שבוע וחצי זה לא ממש יפה (אלא עם כיסיתי במהלכו 5000 ק"מ)...

אתה אומר שקנית את הרכב כבר עם בעית גיר. מה הכוונה? בכל מקרה, קשה לאבחן מאחורי המקלדת. ואני ממליץ לך להתייעץ עם מכון גירים (יש לי להמליץ לך על אחד בפתח תקווה), ולא בהכרח מוסך מכונאות.  

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

איפה מחליפים קלאצ לגיר רובוטי ב700 שקל ?

מדובר ביום עבודה במוסך, פירוק והורדת גיר, פירוק קלאץ ישן והרכבה של החדש, החזרה של הגיר למקומו.

מכונאי מוכשר יעשה את זה בכמה שעות, במציאות של המוסכים היום יש לך מזל אם הרכב יוצא באותו היום.

לדעתי 2500 להחלפת קלאצ זה במחיר מצויין.

רק להשוואה, החלפת 2 קלאצים לגיר רובוטי דו מצמדי של יונדאי (איי 20, איי30, טוסון, והמקבילות של קיה עולים 11000 שקל במוסכי היבואן)

החלפת קלאצים בואגיות בין 3500-5000 שקל מחוץ למוסכי היבואן.

2500 לטויוטה כולל עבודה זה לדעתי כמעט בחינם.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחר בדיקה ראשונית העלה לכיוון 5000, גררתי משם לחבר מכונאי הבקיא בקורולות שכאלה. פתח מנוע גיר, ניקה וגרז, החליף קלאצ', איפס וכייל. על הדרך הוענק לרכב מצבר Varta Blue חדש והרכב קיבל חיים חדשים.

עכשיו הרדיו ללא ווליום 🧐

פרט לפתיחת דש ובדיקת מגעים, מה יכל לגרום לשינוי לרעה בהתנהגות  הרדיו?

#רדיו #קורולה

פורסם

אז כמה לקח החבר המכונאי על החלפת קלאצ'?

כמה עלה המצבר?

החלפת מצבר ללא חיבור זמני למתח גיבוי, יכולה לגרום לתופעות ברדיו, בדר"כ רק איבוד כוון תחנות, על בעיות בווליום לא שמעתי, אבל לך תדע.

האם זה התחיל מיד  אחרי החלפת המצבר?

פורסם

1. החלפת קלאצ' + גירוז וניקוי מנוע גיר - 3 

2. נראה שמגעים ברמקולים האחוריים היו רופפים והשפיעו על כלל המערכת. עובדת עכשיו יפה מאוד.

3. הרכב עבר מבחן נסיעה לצפון הרחוק, כולל טיפוס לחרמון, לוקח 13.6 לליטר וקצת שובר את הגב. התרגלתי לטוב הספה של המונדיאו.

יש פתרון מעניין לשיפור נוחות המושב?

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...