Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי לחשוב על משהו שיכול היה ללחוץ על הכפתור. המפוח הונח בין שתי אריזות במצב מאונך בצורת ר בלי ששום דבר לוחץ אותו מאף כיוון. פחדתי שהוא יקבל דנט אז ניזהרתי באריזה.

אבל הכל יכול להיות. טוב שנגמר כמו שנגמר.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)
בתאריך 26.3.2025 בשעה 07:11, דניאל1983 כתב:

אני קניתי nitecore cw20. 

בתאריך 26.3.2025 בשעה 07:47, Liviur כתב:

מחזק לגבי הנייטקור.

לפני שעתיים, Muzic4Ever כתב:

היה לי את הניטקור CW20

מחזק מאוד לגבי ה- Nitecore CW20.

זה מיני מפוח טורבו (Jet) קטנטן וכבד, איכותי מאוד (כמה רמות מעל כל סחורת השוקי-בזוקי בעלי אקספרס),  וחזק מאוד לגודלו.

עשוי כולו אלומיניום. מרגיש Premium לגמרי.

מגיע עם Case קשיח מעולה ונוח, ועם 2 פיות שימושיות מאוד (חבל לדעת שאין פיה שלישית צרה וארוכה יותר).

נטען ב- USB-C. 

בניגוד לכל שאר "מותגי" החרטבונה בעלי אקספרס, שמהם יש באלפים, ושמבטיחים אלף הבטחות, דווקא Nitecore חברה מעולה ממש, אמינה, עם תמחור מאוד הוגן ושעומדת מאחורי המוצרים המצויינים שלה.

יש לי עשרות מוצרים שלהם (לא מגזים) - פנסים, כבלים, סוללות, מאוורר, שאקלים, מפוח מיני חשמלי, ועוד פנסים ועוד פנסים...

Nitecore עושים סחורה מאוד מאוד מאוד איכותית (מותג סיני למהדרין, אבל ברמה של Anker התותחי על, ו- BaseUS או UGreen), מאוד מוקפדת, וזאת גם הסיבה שכשראיתי ש- Nitecore מייצרים מיני-מפוח טורבו שכזה, קניתי אחד כזה בכלל... לא תיכננתי לקנות ואין לי שום מחשב גיימינג לנקות מאבק, רק שאת שלהם הייתי מוכן לקנות, ואת כל השאר לא.

אני משתמש בו בכלל לניקוי אבק בדירה ולא לשום מחשב וגיימינג.

https://www.aliexpress.com/item/1005006837260218.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1a65f19c0Gdz7f

בעלי-אקספרס הוא עולה סביבות ה- 60$~ מוגזמים לגמרי ולא קשורים לכלום.

במבצעים שיש בכל שני וחמישי כמעט הוא יורד לסביבות ה- 45-47$~ הגיוניים בלי שום בעיה. רק לחכות למבצע.

ואז במבצעים תמיד יש קופונים, אז מזינים קופון שתמיד יש ומביאים אותו בסביבות ה- 40-42$~ שזה יוצא סביבות ה- 150-170 ש"ח.

שווה את הכסף?

מבחינתי שווה מאוד את הכסף... לא יקר מדי בשביל סחורה כזו איכתותית (לדעתי 200-250 ש"ח כן כבר היה לי יקר מדי ולא הייתי קונה, הם מצאו תמחור מושלם).

גאדג'ט סופר כיפי ושימושי. חיה רעה. מוציא מלא אוויר ובאמת שמפתיע כמה כזה דבר קטן כל כך חזק יחסית לגודל שלו (לא לחשוב שהוא יעשה את העבודה של המקיטה מפוח 20V, אבל אולי...).

זה ממש אחלה מוצר לניקוי אבק בדירה מבלי להוזיז כלום וכמובן שמעולה לניקוי אבק במחשבים.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
פורסם

הם רוצים 60 דולר באלי על הניטקור CW20 ואין מבצעי חנות, רק מבצעים כללים של אלי, יורד לאיזה 57 או משהו כזה. יקר.

חשבתי לקחת משהו עם חוט חשמל 220V סהכ 29דולר

הבעיה שאני מוצא כל הזמן שימושים לאלחוטי. נניח לנקות פאנלים מאבק, יש מצב שזה עושה עבודה יותר טובה מאשר לעבור עם הדייסון וראש שערות שואב.

https://www.aliexpress.com/item/1005007541875550.html

image.png.9a8eef1b01f3907f7824cbe014b7d356.png

ראיתי את זה רק באלי והביקורות באלי מאוד אמינות ... רוב האנשים לא טורחים להפעיל את המכשיר לפני ששמים ביקורת...

פורסם
לפני 59 דקות, KipodYam כתב:

הם רוצים 60 דולר באלי על הניטקור CW20 ואין מבצעי חנות, רק מבצעים כללים של אלי, יורד לאיזה 57 או משהו כזה. יקר.

אני רשמתי בפירוש את המחירים בלי מבצע ובפירוש את המחירים שיורדים כשכן יש מבצע... חושב שרשמתי מספיק ברור.

אם אין לך סבלנות לחכות למבצע טוב ולקופונים ואתה לחוץ לקנות עכשיו כשאין מבצע וכשאין קופונים - עניין שלך.

כל שאר הצעצועים אני לא מכיר וגם לא רציתי גם להכיר... אני מכיר רק את ה- Nitecore.

יש אלף מיני מפוחים כאלו בעלי אקספרס עם אלף הבטחות.

הדבר היחיד שאני יכול לומר לך בוודאות זה שאל תקנה את אלו שהם גם מפוחים וגם שואבי אבק - כי שואבקי אבק הם לא. חארטה.

ראיתי ביקורות, עשיתי סקר שוק, אפילו Project Farm עשה עליהם סקירה, החלטתי שאני הולך עם ה- Nitecore מהסיבות שרשמתי בתגובה הקודמת שלי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עזרתם גם לי, אני רציתי ממזמן לקנות משהו שנקרא הוריקן. יקר למדי.

כל השטויות בעלי היו עם נתוני שופוני שלא ממש עוזרים לי להבין מה אני מקבל. 

הנייטקור נשמע נחמד. יש לי מטענים שלהם לסוללות 18650, מחליף כל כמה שנים בעקבות בלאי (באופן מפתיע).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, ברווז כתב:

כל השטויות בעלי היו עם נתוני שופוני שלא ממש עוזרים לי להבין מה אני מקבל. 

שזה בדיוק מה שאני לא סובל... כל פנסי הגזיליון לומנס (Lumens) וקוואדריליון קנדלה (Cd) למשל.

כל יצרן חרטבונה עם מכשיר חרטבונה מנפח נתונים...

אם יש משהו לסמוך עליו, שהנתונים של Nitecore הכי קרובים למציאות ואמינים, ושאפשר לסמוך על מה שהם כותבים, לעומת כל שאר הסינים השקרנים.

יש לי ניסיון מעולה עם החברה הזו. פנסים שעובדים כבר 15 שנים.

לפני 12 שעות, ברווז כתב:

יש לי מטענים שלהם לסוללות 18650, מחליף כל כמה שנים בעקבות בלאי (באופן מפתיע).

מחליף מה?

את הסוללות או את המטענים?...

פורסם

גם אני קניתי את הnitecore ב$60 בעקבות המלצת הפורום הנכבד.

שימושי ביותר - מנקה איתו מחשבים (אומנם אין לי גיימינג), מקלדות, חיישנים של מצלמות מירורלס, קליפרים של ברקסים בזמן החלפת רפידות, ועוד. 

מומלץ.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם יש לך גישה לשואב אבק שפולט אוויר (אני חושב שכל אלה מה 10 שנים האחרונות כוללים את היכולת הזו) זה יחסוך לך את כל הכאב ראש הזה. יש לי שואב פשוט של Karcher (Karcher WD3) שאני משתמש בו מספר פעמים בשנה ועוצמת הפליטה שלו יותר ממספקת.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, DAHUJI כתב:

שזה בדיוק מה שאני לא סובל... כל פנסי הגזיליון לומנס (Lumens) וקוואדריליון קנדלה (Cd) למשל.

כל יצרן חרטבונה עם מכשיר חרטבונה מנפח נתונים...

עוד נקודה, שים לב לאיזה נתונים מראים לך שם בעלי. 

כשהתעמקתי בנושא המפוחים האלו, חלק מהמוצרים נתנו נתונים ששלחו אותי למחשבוני המרת מידות. 

מחשבוני. ברבים. כי לא כל אחד הכיר את כל היחידות שצויינו :rofl:.

אבל את המידע שחיפשתי, הם לא הציגו. כמה רוח זה עושה. 

אז נתנו את ה-RPM. יופי, לא עוזר. נתנו כזה ונתנו אחר, אבל לא משהו שיעזור לי להשוות למה שרציתי. בלאט.

לפני 11 שעות, DAHUJI כתב:

מחליף מה?

את הסוללות או את המטענים?...

גם את הסוללות לפעמים.

אבל דיברתי על המטענים. 

לאחד (או 2? לא זוכר) נדפק קפיץ אחד כך שאני לא יכול להשתמש בתא להטענה (אחד מתוך 4). 

לאחד נדפק (באשמתי) הכניסה של הכבל והמגע לא טוב. לא מאשים את המתקן, אלא את עצמי. 

לא זוכר לגבי האחרים כבר...

לפני 40 דקות, Haim_gds כתב:

שואב פשוט של Karcher (Karcher WD3) שאני משתמש בו מספר פעמים בשנה ועוצמת הפליטה שלו יותר ממספקת.

לא קרוב אפילו לפליטת האוויר של אוויר דחוס. גם לי יש את השואב הזה, וזה לא מספיק.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...