Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור רוצה לקנות את הרכב לפי הבנתי ולא הוא בעל הרכב. לכן אחרי זיקנה כבר לא יוכל להוריד יד או יהיה לו יותר בעייתי כי צריך להביא מסמכים משפטיים שסביר להניח לא נמצאים ברשותו. ההבדל הוא לא כזה משמעותית אם הרכב מטופל כראוי. אתה יכול לבקש לראות רישיונות רכב קודמים כדי לראות שהרכב נשאר בתוך המשפחה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מה שמוזר בעיני בסיפור של פות״ש הוא שהרכב כעת יד שלישית (שזה 02 ברישיון). הרוכש המקורי, הבת שלו ומי עוד? או שלא הבנתי.

השאלה היא בן כמה הרכב. אם בן 3-4 עודף הידיים משמעותי. אם בן 10-12 הרבה פחות.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.3.2025 בשעה 03:59, shlomi6280 כתב:

שאותו רכש אדם מבוגר בשנות ה-80 לחייו מהיד הראשונה. בהגיעו לגיל 90+ אותו אדם הלך לעולמו בצער והאוטו הורש לבתו שבאופן מאוד מפתיע, עבר יד וכעת הרכב יד שלישית

לפי התאור, המבוגר קנה מהיד הראשונה, הוא היה שניה, הבת יד שלישית (בפיספוס ירושה), ופות"ש, אם ירכוש, יהיה רביעית

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

OK , לא הבנתי נכון.

בכל מקרה - דגם וגיל כלי הרכב משמעותי לגבי ערכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב לא עובר בעלות כך סתם, יש לבצע פעולה אקטיבית לשם שינוי הבעלות. אז עכשיו צריך להבין מה הם עשו, האם העבירו בעלות לפני מות האב ואז זו העברת בעלות היא כמו כל העברת בעלות ואכן יש רישום יד (זה לא משנה אם ידעו מראש שהרכב יעבור אליה בירושה ועשו את זה כפעולה מקדימה), אחרת יש לגשת למשרד הרישוי עם המסמכים המשפטיים המתאימים לביצוע שינוי בעלות ואז לא נרשמת יד נוספת ואת זה כנראה לא עשו. 

פורסם

האם אתם מודעים לכך שפותח השירשור הזה הוא אחד שמתעניין בקניית רכב מסויים.

(בוא נניח לצורך הדיון שמדובר בSUV של לקסוס בן 10-8 שנים, שמוצע למכירה ביד2 )

הוא לא ממשפחת המנוח.

עכשיו הוא בא למשפחה האבלה ואומר לה דבר כזה:

אני מאוד מעוניין לקנות את הרכב שלכם, אבל מפריע לי היד הנוספת.

האם אתם מוכנים לבצע את הפרצדורה המנהלתית-משפטית  להורדת מספר הידיים, רק כדי שאני אשקול קניית הרכב.

"תודה וסליחה, תעוף לי מהבית, אני אמכור למישהו אחר". (זה מה שאני הייתי אומר, אבל אני כנראה לא כל כך מנומס).

עוד נקודה למחשבה:

פות"ש עזב בשליש הראשון של הדיון, אז אפשר להפסיק. (לחפור).

נראה לי שהשקעתם מחשבה בנושא יותר מפות"ש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני ינצל לשאול שעלה. אבא שלי הוא הראשי ברישיון. אני שותף. הרכב יד ראשונה 00 ברישיון.

בעת מותו. אני אמור להיות היורש של הרכב. האיים יוסיפו יד?

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

גם אם לא היית רשום כשותף - לא היתה נוספת יד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בלי קשר לדעתי ענייני הבעלות והידיים ברכב הן פרמטר מטופש.

אין קשר למצב הרכב ולמבםר הבעלויות. שלא נדבר על הבדיחה של 0 קמ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...