Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו זאת בצורה רשמית מפי דיימלר קרייסלר, חם מהתנור

MERCEDES BENZ S63AMG

המנוע ,הוא אותו המנוע שנמצא ב

E-CLASS AMG

החדשה

למי שלא מכיר הנה הנתונים:

6208 סמק 8צילינדר בצורת וי,32 שסתומים

514 כוח סוס ב6800 סיבובים

630 ניוטון מטר של מומנט ב5200 סיבובים

גבול אדום בסלד -7200 סיבובים

תיבת הילוכים אוטומטית בעלת 7 הילוכים ספידשיפט

האצה מ0 ל100 לוקחת 4.6 שניות

מהירות סופית מוגבלת אלקטורנית 250 קמש

המנוע הנל יופיע בנוסף גם בדגם ה

CL

בסך הכל ,החדשות קצת מאכזבות

למי שלא זוכר, הגרסה הקודמת הייתה חזקה משמעותית,הלא היא

S65AMG

בעלת נתון מומנט כפול כמעט (אם כי מוגבל אלקטרונית ל100 קגמ)תודות למנוע בנפח 6ליטר כפול מגדשים

מה שכן, בעקבות הירידה המשמעותית במומנט, מרצדס יכול להרשות לעצמם להשתמש בתיבת 7 ההילוכים האוטומטית שלהם

תהנו מהתמונות

אלי

כל זה יגיע לארץ...?

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרצדס תביא לך כל רכב שתסכים לשלם עליו את המחיר הנכון..

ועכשיו נעבור לחדשות..

The new 911 GT2

לפחות(!) 500 כ"ס לגלגלים האחוריים (הטורבו ה"רגילה" בעלת 480 כ"ס לכל ארבעת הגלגלים..)

תמונה ראשונה:

http://www.germancarfans.com/spyphotos/6061009.004/6061009.004.mini1L.jpg

ושאר המידע כאן

ג'יפ חדש מבית פז'ו ?

http://www.worldcarfans.com/spyphotos/6061009.001/6061009.001.1L.jpg

לעוד מידע - כאן

ולסיום - מתיחת פנים לפורשה קאיין.

http://www.germancarfans.com/spyphotos/6061009.003/6061009.003.mini1L.jpg

שאר המידע - כאן

(זה רק אני, או שהוא מממש ממממש מכוער?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה רק אני או ששני הג'יפים האלה קצת דומים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הקאיין נראית הרבה יותר טוב אבל הפג'ו נראית על הפנים! זה נראה כמו הכלאה בין סנטה-פה לבין 407. ממש מגעיל!

פורסם

Discover, אתה מפר כאן באופן בוטה זכויות יוצרים, גם של הנס ליהמן וגם של אתר Worldcarfans. כתוב על התמונות האלו במפורש. כבר דנו מספיק בסוגיה הזו. כל כך קשה להביא לינק לתמונות?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לדיסקבר:

הקאיין ממש מכוער??? מה קרה לך ... תסתכל שוב על הפג'ו ..... אני לא יודע מה עבר למעצב בראש.

וכן יש משהו מוזר בקאיין ..

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Discover, אתה מפר כאן באופן בוטה זכויות יוצרים, גם של הנס ליהמן וגם של אתר Worldcarfans. כתוב על התמונות האלו במפורש. כבר דנו מספיק בסוגיה הזו. כל כך קשה להביא לינק לתמונות?

טל

כתוב על התמונות מאיפה הן הגיעו ויש לינק למקור.

הם לא מסתיר שום דבר

אייל

פורסם
כתוב על התמונות מאיפה הן הגיעו ויש לינק למקור.

הם לא מסתיר שום דבר

מה שאתה אומר מצביע על חוסר הבנה בסיסי.

התמונות הללו צולמו על-ידי צלם מקצועי, שפרנסתו על תצלומי ריגול. הוא מכר אותן לאתר מסויים, בתנאי שהן יפורסמו רק שם. האתר הזה שילם עליהן. זה אומר שיש לאתר הזה ו-ר-ק לאתר הזה זכות להעלות אותן. אומר זאת שוב, במלים אחרות: אסור לאתרים אחרים להעלות אותן. כדי למנוע אי הבנות זה כתוב עליהן במפורש. לא כתוב "מותר להעלות באתרים אחרים כל עוד מוזכר/יש לינק למקור". כתוב "להעלאה באתר X בלבד". מה לא מובן בזה? לא נתון לשיקול דעת, לא "אולי".

רוצה הסבר עוד יותר ברור? ברגע שהעלית את זה כאן מנעת כניסות מהאתר ההוא. ברגע שהעלית את זה כאן מנעת מגורם ישראלי אחר שאולי היה מעוניין לקנות מהצלם את התמונות הללו מלעשות זאת (שהרי התמונות כבר פורסמו), ובכך מנעת פרנסה מהצלם.

קוראים לזה זכויות יוצרים וזה ענין מאד פשוט. אם אתה היית צלם שעל זה פרנסתו אולי היה לך יותר קל להבין. אם אתה היית מחזיק אתר ומשלם כסף טוב תמורת בלעדיות על חומר מסויים, אולי היה לך יותר קל להבין. הפרת זכויות יוצרים זה דבר מגעיל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא חשבתי שאם אני אשים תמונה אחת וקישור לאתר לשאר הפרטים זה יהיה כלכך נורא.. אבל מסתבר שכן.

בכל מקרה, אני לא יכול לערוך כבר את ההודעה..

וגם יש תמונות כאלה (כנראה של להמן, כי הזוויות דומות אם לא זהות) בלי הwatermarks מפורסמות באופן חופשי באינטרנט..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1. לא שמת תמונה אחת, שמת כמה תמונות.

2. גם תמונה אחת היא הפרה של זכויות יוצרים.

3. שיקול הדעת לגבי מה מותר ואסור במקרה זה - לא בידך ולא בידי. המושג "לא נורא" אינו רלבנטי. גם אם היית מפעיל אתר נידח בסווהילית עתיקה לקהילת יוצאי אפריקה באפגניסטן תחתית, זו עדיין היתה הפרת זכויות יוצרים.

4. מצאת תמונות ללא כל עדות לזכויות יוצרים עליהן? תשתמש בהן אם אתה ממש חייב, ולא בכאלו שעליהן כתוב הכי ברור שאפשר "For posting on worldcarfans only". ראבאק, כתוב במפורש! ONLY! אין שם הסתייגות בנוסח "אלא אם נראה לך שזה לא נורא", נכון? חד משמעי, לא ניתן לפרשנות. O-N-L-Y. רק. בלבד.

5. העקרון הוא מה שחשוב כאן. ואם אתה חושב שאני מגזים - קרא כאן. גם החוק נוטה לראות מאד בחומרה הפרת זכויות יוצרים.

6. ברור לי לגמרי שלא היתה לך כל כוונה רעה (ובודאי לא אינטרס מסחרי כלשהו). אבל תאמין לי שבאמת לא יהיה נוראה אם גולשי הפורום יצטרכו ללחוץ על לינק בהודעה שלך כדי לראות את התמונות באתר המקורי שלהן.

טל

פורסם

2008 Nissan Skylineקישור 1

http://news.windingroad.com/auto-news/caught-2008-nissan-skyline/

קישור 2

http://www.leftlanenews.com/2006/10/09/spied-2008-nissan-gt-r/

קישור 3

http://www.thecarconnection.com/Enthusiasts/Spy_Shots_and_Future_Cars/Spy_Shots_2008_Nissan_Skyline.S178.A10952.html

שאף אתר לא יעלב.

דרך אגב.

באוף טופיק מדברים על תוכנות אנטי וירוס פרוצות.

שמישהו יפסיק את זה לפני שיסגרו לנו את הפורום

אייל

פורסם

אתרים כמו WorldCarFans מרוויחים כסף בעיקר מפרסומות

והמחירים של אלה מושפעים ישירות ממספר הכניסות שיש לאתר (שזה גם מספר הצפיות בפירסומות)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...