Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, guya72 כתב:

לפני מספר דקות, ראיתי מיני-כתבה בכלכליסט, כי החל מנובמבר שיפוט על חלק מהעבירות יהיה בדיון מהיר דרך זום או מקבילה טכנולוגית אחרת.

בהנחה שזה נכון, אז אני משנה את תשובתי הקודמת -> יש יתכנות להורדת סף האכיפה כי השפיטה צפויה להיות מהירה. ללא התייחסות אמיתית לטענות הנהגים.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/b11vxoe51l?tbref=hp

הנביא אריאל הוא בומבה של נביא

‎⁨מילים לשיר עברנו את פרעה נעבור גם את זה - מאיר אריאל - שירונט⁩.png

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 54 דקות, guya72 כתב:

זה עלול להיגרר לתחום של עבירה פלילית (הפרעה לשוטר).

בעבר, אנשים היו משתמשים במשבש כדי למנוע תפיסה בגין מהירות ע"י אקדח לייזר (כמדומני, LT-2020).

במצב כזה, השוטר היה תופס את הרכב של החשוד לצורך פירוק המשבש (או שהנהג היה מוסר אותו מרצונו) + פתיחת תיק פלילי.

מעבר לכך, מי אמר שזה אכן בתדר 2.4GHZ ולא 5GHZ ?? או תדר ייעודי השמור לשימוש של כוחות הבטחון ?

ככל שהתדר עולה אורך הגל קצר יותר וכך גם הקושי שלו לחדור מכשולים כמו עצים ואפילו גשם.

בנוסף, ככל שהתדר עולה כך התעבורה הזמינה גבוהה יותר.

נדרשת תעבורה גבוהה כדי להעביר וידאו בשידור חי באיכות טובה שתאפשר זיהוי של לוחית רישוי.

הסבירות שהשתמשו בתדר אחר (שהוא לא 2.4 / 5) אומרת שגם ציוד הקצה (הטאבלט של השוטר לצורך העניין) צריך לתמוך בתדר הזה.

קשה לי להאמין שהחברות שמפתחות את השטויות האלו החליטו להמציא את הגלגל.

לכן, ההימור שלי שמדובר ב 2.4GHz סטנדרטי.

אגב, שלא ישתמע בטעות שאני מעודד ביצוע עבירות פליליות.

אני רק סקרן למה לא הלכו על פתרון טכנולוגי אחר - למשל שהמצלמה תשדר ישירות לשרת/שירות כלשהו בענן עם למשל רשת סלולרית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...