Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכבישים מלאים במצלמות האלו,

אבל איך זה עובד?

יש צוות שיושב ועובר על מליוני שעות צילום?

הם מפיקים מזה דוחות?

האם זה יהיה קביל בבית משפט?

או שזה סתם להלחיץ!

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 3 שעות, WE988244 כתב:

איך זה עובד?

מישהו עובר על הכל?

בשידור חי...

ציטוט

שוטר התנועה יושב בניידת ובאמצעות טאבלט שמחובר למצלמה מבצע את המעקב. 

ברגע זיהוי עבירה, המצלמה מצלמת שלוש תמונות.

פורסם

בעניין משיקה - יש הבוקר ידיעה (N12) שהמשטרה מורידה את ס האכיפה במצלמות הגאטסו במצתים. בקטעים של 90 קמ"ש הסף יירד מ-120 ל-100 קמ"ש, בטעים של 80 מ"ש,הסף ירד מ-100 ל'90 קמ"ש ובקטעים של 70 קמ"ש הסף ירד מ-86 ל'80 קמ"ש.

אז, קודם כל, פורסם סף האכיפה שעד כה היה סוד.  מדובר בחריגות שאינן מקובלות במדינות מערביות, בהן המצלמות מופעלות בד"כ בחריגה של 2-5 קמ"ש, פה ושם עד 10 קמ"ש בכבישים מהירים.

שנית, אני לא באמת מצפה שאכיפה נקודתית כזו תשפיע על מספר ההרוגים. אבל מדובר באמצעי שקל וזריז,להפעילו ואת זה מנצלים. הדרך היחידה שאני מאמין שבה האמצעי הזה ישפיע היא שנהגים מרובי דו"חות יורדו מהכביש על ידי ריבוי נקודות וענישה שתפגע בהם כלכלית. באוכלוסיות מסויימות זה יהיה אתגר לא פשוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, sperial כתב:

יש הבוקר ידיעה (N12) שהמשטרה מורידה את ס האכיפה במצלמות הגאטסו

ווייז מתריע כבר שנים על מצלמות מהירות, נייחות וניידות, אז מה הועילו בזה?

יאספו פירורים מתחת לפנס כרגיל, יפרסמו איזה דף יח"צ ש - הנה עשינו משהו ושוב הנהגים אשמים.

ובמי מתנגשים אלה שממהרים בצמתים?  לא באלה שעוברים באדום בצד הלא מצולם?

האין זה דארוויניזם במיטבו...?🙃

ובכלל כמה מצלמות גאטסו פעילות יש ביחס למספר הצמתים?  ?0.000

בקיצור - שוב אקמול במקום ניתוח. שוב פעולה אימפוטנטית קלה לביצוע וכימות אבל חסרת משמעות.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

זו גם המחשבה שהבעתי למעלה. אבל האמת היא שמצלמות שמצלמות רק בחריגה של 30 קמ"ש זו בדיחה גרועה, אם הן מצלמות מספר משמעותי של ממהרים זה מעיד על בעיה מערכתית, מי שחורג כך, בוודאי בצומת, צריך ענישה הרבה מעבר לקנס בן 1000 ש"ח.

היתרון היחיד בצעד הזה הוא קלות הפעלתו. וגם כאן מרחמים יותר מידי, כי הוא ננקט רק בצמתים, בקטעים אחרים לא משנים את העאכים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

מצלמות שמצלמות רק בחריגה של 30 קמ"ש זו בדיחה גרועה, אם הן מצלמות מספר משמעותי של ממהרים זה מעיד על בעיה מערכתית

בדיוק ככה.

החריגה הזו היא לא מתוך רחמים או התחשבות,

אלא בגלל היכולת המוגבלת של המערכת לעבד ולנפק דוחות.

אז לתקופה מוגבלת המערכת תעבוד ב over-rev ואח"כ תחזל"ש, אז מה תועלת פה?

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

בעניין משיקה - יש הבוקר ידיעה (N12) שהמשטרה מורידה את ס האכיפה במצלמות הגאטסו במצתים. בקטעים של 90 קמ"ש הסף יירד מ-120 ל-100 קמ"ש, בטעים של 80 מ"ש,הסף ירד מ-100 ל'90 קמ"ש ובקטעים של 70 קמ"ש הסף ירד מ-86 ל'80 קמ"ש.

אז, קודם כל, פורסם סף האכיפה שעד כה היה סוד.  מדובר בחריגות שאינן מקובלות במדינות מערביות, בהן המצלמות מופעלות בד"כ בחריגה של 2-5 קמ"ש, פה ושם עד 10 קמ"ש בכבישים מהירים.

שנית, אני לא באמת מצפה שאכיפה נקודתית כזו תשפיע על מספר ההרוגים. אבל מדובר באמצעי שקל וזריז,להפעילו ואת זה מנצלים. הדרך היחידה שאני מאמין שבה האמצעי הזה ישפיע היא שנהגים מרובי דו"חות יורדו מהכביש על ידי ריבוי נקודות וענישה שתפגע בהם כלכלית. באוכלוסיות מסויימות זה יהיה אתגר לא פשוט.

טאדאם!

Screenshot_20250217_095456_Chrome.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההתיחסות.שלך קצת קונספירטיבית. כב"ה - מבחינתי שיקבלו כמה שיותר. שירותי הביטחון? תלוי במטרה, את מי יובילו ועל מי ישמרו. משטרה? עד כמה שאני מבין היא שוחקת מאוד את הרכבים בגלל העומס עליהם. שקיבלו מה שצריך, גם בציוד ובמיוחד בכוח אדם, בתקווה שיהיה איכותי. זה קשה.

פורסם (נערך)

עד עכשיו המשטרה לא פרסמה את סף האכיפה בכדי לא לתת לנהג לגיטימציה פומבית לנסיעה במהירות מופרזת (לנסוע 1 קמ"ש מתחת לסף האכיפה).

לגבי הורדת סף האכיפה -> נשמע לי כמו יח"צ בלבד. כמו אכיפה על כניסה לצומת ברמזור צהוב (רק שפה אין כלל עבירה).

מהר מאוד בתי משפט יהיו עמוסים בנהגים שיערעו על הדוחות. ובסופו של דבר, רובם יבוטלו (ככה שיעלו את סף האכיפה רטרואקטיבית, ). אבל בדרך יהיה מי שיגזור קופון של יח"צ.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לפני מספר דקות, ראיתי מיני-כתבה בכלכליסט, כי החל מנובמבר שיפוט על חלק מהעבירות יהיה בדיון מהיר דרך זום או מקבילה טכנולוגית אחרת.

בהנחה שזה נכון, אז אני משנה את תשובתי הקודמת -> יש יתכנות להורדת סף האכיפה כי השפיטה צפויה להיות מהירה. ללא התייחסות אמיתית לטענות הנהגים.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/b11vxoe51l?tbref=hp

פורסם
לפני 20 שעות, BoazB11 כתב:

בשידור חי...

ציטוט

שוטר התנועה יושב בניידת ובאמצעות טאבלט שמחובר למצלמה מבצע את המעקב. 

ברגע זיהוי עבירה, המצלמה מצלמת שלוש תמונות.

נו אז נשמע שכל מה שצריך זה משבש תדרים בתחום ה2.4GHz

יכלו לבוא עם פתרון טכנולוגי טוב יותר

פורסם
לפני שעתיים, BeBest כתב:

נו אז נשמע שכל מה שצריך זה משבש תדרים בתחום ה2.4GHz

זה עלול להיגרר לתחום של עבירה פלילית (הפרעה לשוטר).

בעבר, אנשים היו משתמשים במשבש כדי למנוע תפיסה בגין מהירות ע"י אקדח לייזר (כמדומני, LT-2020).

במצב כזה, השוטר היה תופס את הרכב של החשוד לצורך פירוק המשבש (או שהנהג היה מוסר אותו מרצונו) + פתיחת תיק פלילי.

מעבר לכך, מי אמר שזה אכן בתדר 2.4GHZ ולא 5GHZ ?? או תדר ייעודי השמור לשימוש של כוחות הבטחון ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...