Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי פרמיום: לקסוס NX, וולוו XC60, ג'נסיס GV70?

mcshmupi

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

ההורים של אשתי מתקרבים לפנסיה ומעוניינים ברכב איכותי לטווח ארוך.

התקציב הוא כ350. לא חייבים להשקיע סכום כזה אם יש אפשרויות יקרות פחות

וניתן להוסיף מעט אם יש הצדקה של ממש.

הייתי איתם בסוכניות של לקסוס ו וולוו. הם התרשמו לחיוב משתיהן.

על הלקסוס ביצענו נסיעה קצרה והתחושה היתה טובה.

ללקסוס יהיה יתרון משמעותי בצריכת הדלק,

לגבי שאר העלויות אני לא יודע. האם יש הבדל משמעותי בעלויות אחזקה\ביטוח ובצפי אמינות?

לגבי הוולו נדמה לי שהממשק פחות טוב: המסך מיושן יותר וכולל יותר מידי פונקציות. 

בלקסוס יש ספק לגבי הסוללה, הכוונה היא להחזיק ברכב למשל 10-15 שנים, אם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא זה יעזור.

הג'נסיס מהממת בתא הנוסעים, האם המחיר (הגבוהה בכ50 אלף שקלים) מוצדק לדעתכם? 

חשבתי גם על סובארו אאוטבק, תרם יצא לנו להתרשם.

האם יש אפשרויות נוספות שלא לקחתי בחשבון?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת לא ברור איך סובארו אאוטבק נכנס פה לתמונה 

בגלל שמדובר באנשים מבוגרים הייתי הולך על לקסוס 

רכב אמין וחברה עם שירות טוב שייתן שקט להמון שנים קדימה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק בגיל ללקסוס.

לא הייתי פוסל את הגנסיס , קח בחשבון שבניגוד ללקסוס שהמחיר אינו ניתן למיקוח , בגנסיס זו נקודת התחלה בלבד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוולוו תהיה מעט יותר יקרה מהלקסוס לתחזוקה אבל ממש לא בפער . אישית הייתי בוחר בה בגלל איכות ואמינות טובים לצד חווית נהיגה טובה 

את הג׳נסיס אני לא מכיר , אבל בשנים האחרות כל בחירה לא תהיה טעות 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, mcshmupi כתב:

שלום לכולם

ההורים של אשתי מתקרבים לפנסיה ומעוניינים ברכב איכותי לטווח ארוך.

התקציב הוא כ350. לא חייבים להשקיע סכום כזה אם יש אפשרויות יקרות פחות

וניתן להוסיף מעט אם יש הצדקה של ממש.

הייתי איתם בסוכניות של לקסוס ו וולוו. הם התרשמו לחיוב משתיהן.

על הלקסוס ביצענו נסיעה קצרה והתחושה היתה טובה.

ללקסוס יהיה יתרון משמעותי בצריכת הדלק,

לגבי שאר העלויות אני לא יודע. האם יש הבדל משמעותי בעלויות אחזקה\ביטוח ובצפי אמינות?

לגבי הוולו נדמה לי שהממשק פחות טוב: המסך מיושן יותר וכולל יותר מידי פונקציות. 

בלקסוס יש ספק לגבי הסוללה, הכוונה היא להחזיק ברכב למשל 10-15 שנים, אם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא זה יעזור.

הג'נסיס מהממת בתא הנוסעים, האם המחיר (הגבוהה בכ50 אלף שקלים) מוצדק לדעתכם? 

חשבתי גם על סובארו אאוטבק, תרם יצא לנו להתרשם.

האם יש אפשרויות נוספות שלא לקחתי בחשבון?

מוניטין האמינות ושמירת הערך של הלקסוס אינם אגדה. סביר שתוכיח עצמה בשני היבטים אלו.

מרגע שחשבת אל אאוטבק עולה לי המחשבה שאולי הם יהיו מרוצים מעוד רכבים במחירים הללו.

אולי שווה לפתוח את הראש לכיוונים אחרים של רכבים בתקציב של 230,000. ייתכן שזה יספק אותם ואז יש מבחר די גדול. למה להתחיל בתקציבים הגבוהים?

כמו כן מה לגבי רכב חשמלי? יש עמדת טעינה? ייתכן ויאהבו את חווית הנהיגה השקטה והחלקה.

אני יודע שזה עלול להעצים את הששור אבל ההשערה שלי היא שעוד 15 שנה יהיה יותר קל למכור רכב חשמלי מבעירה פנימית.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשמלית הם לא רוצים.

האאוטבק היא מכונית מיוחדת: יש לה יכולת שטח ולתחושתי היא יותר סולידית מרכב פנאי גודל בינוני כמו הטוסון למשל.

אנחנו מטיילים עם הפורסטר שלנו והייתי שמח שיצטרפו אלינו לטיולים: לאאוטבק (וגם לפורסטר) יש את הערך המוסף הזה שלשאר רכבי הפנאי אין. 

מהלקסוס והולוו אני מצפה לערך מוסף במגוון תחומים: איכות נסיעה, בידוד רעשים, איכות תא נוסעים, נוחות מושבים, טכנולוגיה, ביצועים (כמובן שלא חייב בכולם אבל אני מניח שיש מספיק להצדיק את ההפרש במחיר).

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב על וולוו ומפריעה לך הסוללה של הלקסוס קח בחשבון שגם בוולוו תצטרך את הדגמים שלא היברידיים 

ֶשאגב מעולים ממש

מתאים למבוגרים וולוו לדעתי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, mcshmupi כתב:

חשמלית הם לא רוצים.

האאוטבק היא מכונית מיוחדת: יש לה יכולת שטח ולתחושתי היא יותר סולידית מרכב פנאי גודל בינוני כמו הטוסון למשל.

אנחנו מטיילים עם הפורסטר שלנו והייתי שמח שיצטרפו אלינו לטיולים: לאאוטבק (וגם לפורסטר) יש את הערך המוסף הזה שלשאר רכבי הפנאי אין. 

מהלקסוס והולוו אני מצפה לערך מוסף במגוון תחומים: איכות נסיעה, בידוד רעשים, איכות תא נוסעים, נוחות מושבים, טכנולוגיה, ביצועים (כמובן שלא חייב בכולם אבל אני מניח שיש מספיק להצדיק את ההפרש במחיר).

לאור מה שכתבת הייתי לוקח אותם לנסיעת מבחן באאוטבק ואם זה טוב להם מספיק בהיבטים של איכות תא נוסעים, בידוד רעשים, איכות נסיעה וכו אז זה מצויין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שמהוולוו יהיו יותר מרוצים אחרי נסיעת-מבחן. מעריך שהוא יותר איכותי מהלקסוס.

אבל אם הם היו מרוצים מהלקסוס - נראה לי שאין טעם להמשיך לחפש.

לקסוס זו חוויית שירות גם אחרי הקניה, כולל טיפולים, רכב-חליפי וכו' (לא מכיר את השירות של וולוו - מניח שגם להם יש משהו דומה. אולי שווה גם לברר).

לגבי הסוללה בעוד 10-15 שנה? יש להם טרייד-אין מצויין, ובזמן הזה ההורים שלה יתקרבו לגיל 80-85, וייתכן שלא ירצו ברכב הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...