Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 22, דיזל טורבו מהעבודה שהחוזה ליסינג שלה אמור להסתיים בעוד כחצי שנה. 

 

במקביל, ישנו עובד אחר עם סקודה קאמיק שקיבל אותה חדשה לפני ארבעה חודשים והוא מתפטר.

 

הציעו לי להחזיר את הרנו שלי לפני הזמן ולהעביר אליי את הקאמיק של הבחור המתפטר, הבעיה שהוא עובד בחלק אחר של הארץ כך שאין כרגע אפשרות להתרשם מהרכב פיזית. 

 

אני לא מכיר את הקאמיק בכלל, אבל מהרנו נהניתי מאוד, אמנם מדובר בגרסת ZEN שהיא מאוד מדוללת ביחס לגרסת INTENSE (אין מצבי נהיגה, מולטימדיה ללא חצי מהפונקציות, אין קיפול מראות, בקרת שיוט לא אדפטיבית ועוד ועוד), אבל מהנהיגה, נוחות ישיבה, אחיזה בכביש, עקיפות, הייתי מאוד מסופק.

 

האם יש מישהו שהתנסה בשני הרכבים או מכיר את שני הרכבים שיכול לייעץ לקבל החלטה?

 

הקאמיק נראית קצת סטיישן כזאת או שאני טועה? אף פעם לא התחברתי לצורות הסטיישן למיניהן. 

 

אנחנו זוג עם ילד אחד כך שגודל לא אישיו, יותר בקטע של לא לרדת באיכות הנהיגה שהתרגלתי אליה במגאן ואם רמת אבזור עולה על הZEN העירומה, אז מה טוב. 

 

תודה. 

 

 

 

פורסם (נערך)

בהנחה שהקאמיק היא בגרסת 1.0 

 הייתי נשאר עם המגאן מטעמי נוחות בעיקר. אישית לא חושב שדברים כמו בקרת שיוט הם באמת קריטיים בכדי להחליף רכב טוב ומהנה.

עוד חצי שנה אתה יכול להסתובב בצורה מסודרת באולמות ולבחור את הדגם הכי טוב מההיצע , תחשוב גם על ההיבט הזה . 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

אני הייתי עובר לקאמיק.

היא איכותית, יש לה בקרת שיוט אדפטיבית, מולטימדיה מצויינת ותא הנוסעים שלה מאוד איכותי.

מחיר הקאמיק עלה לאחרונה ויש לכך השפעה על שווי השימוש, אם תיקח את הקאמיק יד 2 - תשלם שווי שימוש נמוך יותר.

 

פורסם

היה אצלי מגאן כזה כרכב צמוד מספר חודשים, עד לאוקטובר שנה שעברה, יש במשפחה קאמיק 1 ליטר הגירסה המאובזרת. מכיר לא רע את השתיים, הקאמיק מבחינתי עדיפה כמעט בכל היבט ולא בגלל שהמגאן גרועה ( להוציא המולטימדיה המזעזעת בגירסת ה ZEN ), היא לא, אבל הקאמיק פשוט מודרנית יותר, יש לה מולטימדיה עדיפה בכל היבט כמעט, מזגן טוב משמעותית, יש לה מידות אופטימליות, היא שקטה יותר, סוחבת יופי ( גם בגירסת הליטר ), ודאי לא פחות מהמגאן ונוחה במידה דומה. היתרון היחיד של המגאן הוא פתיחה ונעילה עם חיישן קירבה שזה יופי.

פורסם

יתרון בולט של המגאן הוא נוחות הנסיעה וכסא הנהג. בשאר הקאמיק עדיפה גם בגלל הגובה היחסי. השאלה מה חשוב לך כנהג. אני הייתי נשאר עד סיום החוזה ובודק מה ניתן לקבל באותה עת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...