Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי הזמנת חלפים מהאתר Rockauto

מעבר לפיתרון נפתר ע"י chrono,

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יצא להזמין משם? ממה שאני רואה הדרך המשלוח הכי זול (תלוי מה מזמינים) הוא באזור ה40-50$ עם UPS, מעבר למע״מ, בכמה כסף אני צפוי להקנס על ידי UPS אם אני מזמין חלפים שעולים על 75$ אבל נם לא חלקים שדורשים תקינה (אטמים, גומיות, שרשרת טיימינג וכו'..)?

• פיתרון
פורסם

כמו שאיציק כתב, אם תצליח לפצל את החבילה כך שעלות הטובין תהיה מתחת ל-$75, לא תשלם שום דבר מעבר לסכום הסופי שיופיע בעת ההזמנה מ-RockAuto.

אם אין ברירה וזה עובר, הנסיון שלי עם הזמנה משם שעלתה לי (טובין פלוס משלוח UPS) $167 (כלומר, כ-620 ש"ח, לפי שער הדולר אז) לשלם ל-UPS קרוב ל-400 ש"ח אקסטרה (שזה כולל כל המסים והעמלות). לצערי אין לי את החשבונית עם פירוט העלויות, אבל אם אני זוכר נכון, החלק של עמלות UPS היה כ-100-150 ש"ח בסכום הזה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, chrono כתב:

כמו שאיציק כתב, אם תצליח לפצל את החבילה כך שעלות הטובין תהיה מתחת ל-$75, לא תשלם שום דבר מעבר לסכום הסופי שיופיע בעת ההזמנה מ-RockAuto.

אם אין ברירה וזה עובר, הנסיון שלי עם הזמנה משם שעלתה לי (טובין פלוס משלוח UPS) $167 (כלומר, כ-620 ש"ח, לפי שער הדולר אז) לשלם ל-UPS קרוב ל-400 ש"ח אקסטרה (שזה כולל כל המסים והעמלות). לצערי אין לי את החשבונית עם פירוט העלויות, אבל אם אני זוכר נכון, החלק של עמלות UPS היה כ-100-150 ש"ח בסכום הזה.

הבנתי, אני יכול לפצל ל-2 הזמנות מתחת ל75$ בלי בעיה, חשבתי פשוט שאם המשלוח 40-45$ זה יצא משתלם יותר להזמין הכל ביחד אבל ממה שאתה מתאר נשמע שלא.

פורסם

פיצול באמת עוזר? אני מכיר שמבחינת מיסי יבוא אם משהו נשלח מאותו שולח כל עוד זה בתוך 3 ימים המכס מחשיב את זה כחבילה אחת. לפעמים הם לא עולים על זה ואז אין מכס.

או שאתם מדברים רק מבחינת שאר העמלות של ups?

• רעיון טוב! 1

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם
לפני כשעה, יגיל כתב:

פיצול באמת עוזר? אני מכיר שמבחינת מיסי יבוא אם משהו נשלח מאותו שולח כל עוד זה בתוך 3 ימים המכס מחשיב את זה כחבילה אחת. לפעמים הם לא עולים על זה ואז אין מכס.

צודק, כדאי גם להמתין כמה ימים בין ההזמנות. אני לא בטוח שבאמת מחברים אבל זה כמובן יכול להיות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 55 דקות, yairw כתב:

לאיזה רכב החלקים? אולי יש חנויות עם משלוח יותר זול

אופל אסטרה J

כל אתר שמוכר חלקי חילוף לאמריקאים יעבוד (שברולט קרוז gen1)

פורסם
לפני 30 דקות, yairw כתב:

למה שלא תחפש גם ב Cars245 ?

אמור להיות להם חלקים גם לאופל וייתכן עם משלוח יותר זול

פתחתי על זה פוסט נפרד, 

הבעיה העיקרית היא שלא לכל החלפים יש תחליף טוב, בקצרה - החברות שמוצעות לא מספיק איכותיות. אוכל להשיג חלק מהחלקים מחברות איכותיות אבל אם כבר אני עושה את העבודה הזאת מעדיף להחליף הכל. שלא לדבר על כך שלמשל בורג פולי שהוא TTY לא אוכל להשיג משם (אלא אם כן כקיט של חברה לא טובה כפי שהזכרתי בפוסט)

• מעניין 1
פורסם

מזמין משם הרבה, כשאני צריך חלק מהר יש להם מחירים טובים על הבלדרות.

על חלקים בערך פחות מ$75 UPS לא גבו כלום.

לפני חודשיים הזמנתי ציריה, עלתה 1600 שח עם משלוח ועוד כ750 שח שילמתי מיסים ועמלות UPS.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 29 דקות, amosbmw כתב:

מזמין משם הרבה, כשאני צריך חלק מהר יש להם מחירים טובים על הבלדרות.

על חלקים בערך פחות מ$75 UPS לא גבו כלום.

לפני חודשיים הזמנתי ציריה, עלתה 1600 שח עם משלוח ועוד כ750 שח שילמתי מיסים ועמלות UPS.

מטורף, עם זאת על ציריה יש מכס בלי קשר לא? מאמין שאם זה היה רק מע״מ ועמלות נלוות זה היה הרבה פחות

פורסם

ברור זה תשלום שכולל את כל המרכיבים. מחיר מעולה לחלק מקורי באורך של מטר ומשקל 7.5 ק"ג, תוך כ4 ימים עד הבית.IMG-20250101-WA0096.thumb.jpg.4a7a961b7e819ce50f78c00235bba260.jpg

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

באמת מעניין, מניסיונכם מrockauto המשלוחים מגיעים מהר? 4 ימים נשמע מטורף.

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...