Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מחפש בעיקר מצב שקיפות טוב כדי שאני אוכל לשחק משחקי מחשב (fps יריות, די רועש) ובמקביל לשמוע את הבת שלי בוכה/מתעוררת בחדר ליד (מפריד בינינו קיר אחד אבל של ממד). יש חיה כזו? 

אפשר in ear ואפשר on ear. 

צריך מיקרופון סביר שישמעו אותי בדיסקורד מדבר בשקט, לא חולש אבל גם לא צועק. אפשר בנפרד אך מעדיף שלא. 

זהו. 

אם אפשר לנצל את בלאק פריידי הקרב יהיה זה נחמד. אפשר גם מחו"ל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז אוזניות עצם כמובן.

אין מה להשקיע באוזניות כאלו יותר מ 30$ . שומעים את הסביבה מצויין אבל זה בא על חשבון איכות.

הפיצוצים לא מעיפים את הסכך, המיד סביר. הטרבל: בסדר.

פורסם

אם לא מה שצוין ש - איירפודס פרו 2

אין להן תחרות.

אפילו מול המקס של אפל שעולות פי כמה, ובטח מול חברות אחרות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, 

תקן אותי אם אני טועה, אבל האיכות של האיירפודס(או כול אוזניות אחרות לצורך העניין) באה לידי ביטוי ביכולת להעביר צלילים מהעולם החיצון שישמעו כמה שיותר טבעיים, פחות מבחינת העוצמה שלהם. 

ז"א, אם אתה שומע משהו בווליום די גבוה, היכולת שלך לשמוע צלילים תהיה עדיין נמוכה, לא משנה עד כמה איכותיות האוזניות 

פורסם (נערך)

בעקרון כל אוזניה ״פתוחה״ תהיה מעולה בלשמוע את העולם החיצון (ז״א יש יותר leakage מבחוץ שאפשר לשמוע ) . לא חושב שספציפית יש אותם לגיימינג כי הם יותר לאודיופילים אבל אפשר להריץ חיפוש 

דוגמא לאוזניות  כאלו  : 

https://www.bambit.co.il/products/hifiman-deva?srsltid=AfmBOopefxZa18cAnsY4JxCtUzhS0ZDCOgPKXpdYhYfnVLJ-6mrk7G2u

עריכה אחרונה על ידי Rongaflugen

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני שעה, davemustaine87 כתב:

תקן אותי אם אני טועה, אבל האיכות של האיירפודס(או כול אוזניות אחרות לצורך העניין) באה לידי ביטוי ביכולת להעביר צלילים מהעולם החיצון שישמעו כמה שיותר טבעיים, פחות מבחינת העוצמה שלהם. 

בדיפולט -> אתה שומע את זה באותו ווליום של העולם החיצון. כלומר אם תגביר המון את הרעש של המשחק אתה אכן לא תשמע , אם תשמור על ווליום סביר / נמוך - אתה תשמע.

באיירפודס ועוד כמה אוזניות יותר בצד המודרני יש גם מצבים של הנמכת הווליום של המוסיקה / משחק אם הוא שומע דיבור או רעשים מסוימים מבחוץ ולאיירפודס עצמן יש מצבי accessibility (שמיועדים בעיקר כמכשיר שמיעה -> האוזניות היחידות שעושות את זה ואשכרה גם מוכרות כמכשיר שמיעה) שהן יכולות גם להגביר את הרעשים מבחוץ.

בקיצור - מה שאתה אומר נכון לאיך שאתה מוציא אותן מהקופסא אבל יש עוד קצת פרטים קטנים שבקטע הזה האיירפודס 2 קצת מעבר.

לפני כשעה, Rongaflugen כתב:

בעקרון כל אוזניה ״פתוחה״ תהיה מעולה בלשמוע את העולם החיצון (ז״א יש יותר leakage מבחוץ שאפשר לשמוע )

1. זה אפילו לא מתקרב לכיוון של איך שtransparency mode עובד באוזניות מודרניות...

2. זה גם אומר שזה ירעיש כלפי חוץ.

(לא מכיר את אלו ספציפיות , אבל יצא לי להשתמש בדיי הרבה סטים של אוזניות open back אודיופיליות - הן לגמרי לא optimized להעביר סאונד בצורה שקופה ובהחלט יחסמו תדרים מסוימים מבחוץ כתלות באיך שהן בנויות)

בנוסף הבחור ביקש משהו עם מיקרופון -> ואחד רגיש. משהו שלא כ״כ קיים בקטגוריה הזו (לפחות אני לא נתקלתי)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Then dying is forgetting

פורסם

אני עם איירפודס פרו אבל לאחרונה רכשתי לאבא שלי איירפודס 4 והאמת שממש הופתעתי מאיכות הסאונד, נוחות יותר מדגם 3 וכמובן פתוחות כך ששומעים את הסביבה. 

פורסם

אישית, אני משתמש באוזניות עצם של aftershokz כבר שנים, מאז שהתחלתי לרוץ ולא רציתי להיות מנותק מהסביבה (רץ על מדרכות ועובר במעברי חציה).

כבר יצא לי כמה פעמים באמצע ריצה, לענות לטלפון והמיקרופון עבד מאוד ללא תלונות מהצד השני.

אישית, אני פחות מתעניין בביצועי הקול, כי אני בעיקר שומע פודקאסטים, אבל בהחלט ניתן לשמוע את רעשי הסביבה ולשים לב אליהם.

פורסם

אוזניות עצם יהיו טובות גם כדיבורית אישית בשימוש משרדי?

יש ים טלפונים ומצד שני אני לא סובל אוזניות סתם באוזניים גם עם שקיפות 

פורסם

כן , אבל לפחות באלו שהשתמשתי:

1. יש מגבלה מורגשת באיכות הסאונד (אכן לא בעיה בדיבור ופודקאסטים)

2. המיקרופונים שלהם לא מתקרבים לtrue wireless מודרניות. חלק מהסיבה לזה שבאוזניות tws עם ביטול רעשים יש למעשה מערך של מיקרופונים והם לא ״טיפשים״ -> כמעט כולם עושים גם עיבוד רציני לביטול רעשי רקע וכו. אז לך זה לא יפריע אבל למי שמדבר איתך -> זה יהיה שמיים וארץ.

כמו כן , אם לא ניסית אף פעם סט כזה -> הייתי ממליץ לנסות קודם. לי לדוגמא זה היה ממש התעסקות ובסופו של דבר עם תוצאות בינוניות ביותר כששיחקתי עם כמה סטים כאלו. אז ymmv  … בכ״א - בימינו לדעתי זה לגמרי מוצר נחות.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

אוזניות עצם יהיו טובות גם כדיבורית אישית בשימוש משרדי?

אני מכיר לפחות שני אנשים אצלי בעבודה שמסתובבים כל הזמן עם אוזניות העצם של aftershokz כדיבורית אישית.

מבחינת המיקרופון - שוב, לי יצא להשתמש בזה במהלך ריצה והצד השני שמע אותי מצוין (חוץ מקצת התנשפויות...). מצד שני, צריך לזכור שה-aftershokz הם מותג שלא עולה 30$ אלא הרבה יותר ויתכן והאיכות שלהם בהתאם.

פורסם
לפני 10 שעות, גור אדם כתב:

מצד שני, צריך לזכור שה-aftershokz הם מותג שלא עולה 30$ אלא הרבה יותר ויתכן והאיכות שלהם בהתאם.

הן לגמרי הכי מוצלחות שאני נתקלתי בהן אגב. (לא הייתי קונה אותן על פני איירפודס - אבל בקטגוריה מהכמה שיצא לי לנסות הן הכי מוצלחות)

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

יש לי עוד הצעה מגונה.

על בסיס אוזניות עצם אבל לא בדיוק. אוזניות כתפיים . כן. 

מערך רמקולים שיושב על הצוואר כמו סוני srs-ns7 . או אולי את הדגם הישן nb10 . זה לוקח את הרעיון של אוזניות פתוחות לרמה חדשה. המיקרופון מעולה אבל המחיר ... מעל 200$ . 

אין חשש שתתנתק.  רוב התלונות שהווליום של הרמקולים פשוט לא מספק. 

הדגם החדש תומך בדולבי אטמוס לצליל היקפי אבל בינינו: אף אחד לא צריך את זה באוזניות כאלה. ומי שניסה את הפורמט הזה אמר שזה פשוט לא נשמע בהן טוב. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...