Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מוניטור יש גם מצלמה. עדיין מעדיף אוזניות שמאפשרות שמע כי כרגע באמצע משחק עם האוזניות גיימינג הסגורות אני כמעט לא שומע כלום. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל כך הרבה הודעות ונראה שאף אחד בכלל לא קרא את הצורך שלך. 
מעבר לזה שהAirpods אוזניות די פח ביחס למחיר המופקע שלהן, הן, בדומה לכמעט כל אוזניות הTWS In-ear, משדרות על BT וזה ממש לא מתאים לPC גיימינג.

אתה מערב פה עם עוד אספקט נוסף שבדרכ לא רלוונטי לשימושי הגנרי של אוזניות TWS, וזה הVisual, מסך שמציג ומשדר תמונה דינמית + סאונד על מספר "תדרים" (לא צריך להסביר למה משחק שונה מסרט במחשב, כן?).
תנסה לעשות את הקומבו הזה עם אוזניות BT אתה מקבל Latency נוראי בכל מה שקשור לתמונה והפעולות אל מול הסאונד כי אין מספיק רוחב פס בBT לתוכן הזה. לכן אם אתה הולך על Wireless, עדיפות תמיד לחיבור 2.4ghz פשוט ורגיל.

לשאלתך, קשה יהיה קצת למצוא דבר כזה כי אתה די מבקש את ההיפך ממה שיצרני אוזניות גיימינג מנסים לעשות, שזה למנוע כניסה של שמע מבחוץ ולעטוף אותך כמה שיותר במשחק...
אני יודע שלSteelseries יש את הArctis Nova Wireless Pro שיש להן מצב Transparency על ידי זה שהן בעצם משתמשות במיקרופונים בכל צד בשביל להגביר את השמע מבחוץ. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, YoJ כתב:

מעבר לזה שהAirpods אוזניות די פח ביחס למחיר המופקע שלהן

אנא , תן אם כן את רשימת האוזניות tws שבביקורות רציניות משתוות או קורעות את האיירפודס פרו 2 וכוללות סט פיצ׳רים דומה (כולל ביטול רעשים ברמה שלהן , מצב טרנספרנסי ברמה שלהן. אני אעזוב כרגע דברים כמו special audio , שימוש כמכשיר שמיעה וכו… ניצמד לבסיס). כרגע המחיר שלהן 159$ בערך בכל מקום. אני באמת סקרן מה תביא.

בערך כל המתחרות שלהן מיצרניות אוזניות שהן לא מוצרי מדבקה סינים עולים אותו הדבר (או יותר אגב …) ומקסימום עושים טריידאוף של מה הן עושות יותר טוב או לא.

לפני 11 שעות, YoJ כתב:

הן, בדומה לכמעט כל אוזניות הTWS In-ear, משדרות על BT וזה ממש לא מתאים לPC גיימינג.

תקרא קצת על השיפורי latency של הh2 (דור שני של האיירפודס פרו) לעומת סטים bt ממוצעים בבקשה. אבל זו תיהיה ״בעיה״ של כל סט אלחוטי. אם כבר הפרו 2 יהיו בין האופציות הכי טובות. כמו כן - בכנות משנה למי שמשחק competitive בpc וגם זה אולי…. 

האם סט 2.4 ממוצע יהיה עם לייטנסי יותר נמוך ? כנראה שכן. האם זה ישנה למשתמש הממוצע אפילו אם הוא גיימר fps - כנראה שלא.

האם סט של סטילסירייס יספק מצב טרנספרנסי באותה רמה ? טיפה מפקפק בזה … 

(וכן - לbt יש בעיית רוחב פס חמורה שהלוואי והיינו מתקדמים ממנה הלאה ולרוב נפתרת באמצעות פרופילים יותר מתקדמים אבל גם הם לא מושלמים אם רוצים סאונד באמת uncompressed lossless אבל זה שוב -> כמעט לא רלוונטי לגיימינג - אבל מציק מאוד לדוגמא באיכות אודיו בשיחות איפה שצריך סאונד דו כיווני וזו הצניחת איכות המוכרת ברגע שהמיקרופון פועל שנפתרת רק על ידי שימוש במיקרופון חיצוני)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Airpods זה לעצלנים שיש להם אייפון וזומבים למותג. האם הן כאלה פח כמו שציינתי בהתחלה? לא. האם התרשמתי שהן שוות 160 יורו/דולר, לדעתי בוודאי שלא. אני יכול להביא מס׳ דוגמאות לסטים שנותנים תמורה יותר מרשימה בפחות כסף, אבל כבר פטרת את זה ב״מוצר מדבקה סיני״ אז כל הדיון הזה עקר מלכתחילה...

מכיר את המשחקי צורות האלה של ילדים? אתה בכוח מנסה לאנוס את הריבוע לתוך המשלוש. לא מתאים. ניסית פעם לשחק משהו במחשב עם אוזניות tws? כאשר יהיו פיקים בסאונד שהם יותר מסתם רעש רקע/סטטי שמערבים מס׳ ערוצים, בערך 50% נופל ו״נקרע״ בגלל שאין מספיק רוחב פס לכל התוכן הזה. לכן לרשום:

לפני שעה, Liviur כתב:

האם זה ישנה למשתמש הממוצע אפילו אם הוא גיימר fps - כנראה שלא.

זה ממש לא נכון. אין פה שום רלוונטיות להאם אתה casual gamer של פעם בחודש או אחד שמתחרה בטורנירים, אוזניות TWS מבוססות BT אולי מתאימות לPC לשימוש day to day (ואני גם משתמש בכאלה לmac), אבל הן פשוט לא עובדות טוב עם משחקים בגלל צורת התקשורת שלהן.
סביר שמצב הטרנספרנסי של הAirpods הרבה יותר טוב מזה של ss, אוקי מגניב, מה זה עוזר לו אם המטרה העיקרית שלשמן הוא רוצה אוזניות לא מוכיחה את עצמה...

פורסם
לפני 3 שעות, YoJ כתב:

Airpods זה לעצלנים שיש להם אייפון וזומבים למותג. האם הן כאלה פח כמו שציינתי בהתחלה? לא. האם התרשמתי שהן שוות 160 יורו/דולר, לדעתי בוודאי שלא. אני יכול להביא מס׳ דוגמאות לסטים שנותנים תמורה יותר מרשימה בפחות כסף, אבל כבר פטרת את זה ב״מוצר מדבקה סיני״ אז כל הדיון הזה עקר מלכתחילה...

יודע מה ? יאללה , אם יש לך review רציני לכמה ולא רק רשימת פיצרים על הנייר - לך על זה - שים כמה דוגמאות גם אם הם מוצרי מדבקה.

מאתרים רציניים בבקשה שעשו גם בדיקות סאונד.

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 5 שעות, YoJ כתב:

ניסית פעם לשחק משהו במחשב עם אוזניות tws? כאשר יהיו פיקים בסאונד שהם יותר מסתם רעש רקע/סטטי שמערבים מס׳ ערוצים, בערך 50% נופל ו״נקרע״ בגלל שאין מספיק רוחב פס לכל התוכן הזה

טוב - עכשיו ליד מחשב אז אפשר לפרק את העניין הזה לרגע.

עירוב הכמות ערוצים על גבול הלא רלוונטית בפני עצמה כי אתה מעביר עדיין סטריאו מקודד על המחשב. את העבודה הזו ה״כרטיס קול״ (אך ... ימי הsound blaster) עושה את זה לפני שהוא משדר את זה ברמת המערכת הפעלה.

מה שאתה צודק להצביע עליו (וזה אגב משהו שגם windows וגם Mac מתנהלים איתו בצורה עלובה מול מכשירי מובייל וקונסולות משחקים) זה שהdefault שלהם מבחינת בחירת הפרופיל BT כשמבקשים אודיו דו כיווני + low latency זה או:

1. לוותר על low latency

2. לתת לך פרופיל אודיו שנשמע כמו מכשיר מוטורולה צבאי שהשתמשנו בו בטירונות (אולי אפילו מ.ק. על הגב עם האנטנה)

וזה כנראה מה שנתקלת בו. הבעיה זה שיש ניואנסים -> בין המשחק והקונפיגורציה של הBT / audio session שהוא מבקש , המחשב והפרופילים שהאוזניות תומכות בו.

האם אבסולוטית אתה יכול לקבל איכות סאונד מקבילה לאוזניות חוטיות / 2.4 ייעודי ? לא. אני לרגע לא אומר אחרת.

האם אתה עלול להתקל במצבים שהסאונד לא להיט בגלל שילובים גרועים של מה שכתבתי ? כן.

האם זה עד כדי כך שהסאונד לא עקבי ? נשמע כמו בעיה באוזניות ספציפיות.

כן - שיחקתי עם TWS כמה וכמה פעמים - לרוב בשביל להימנע מבעיית האיכות סאונד אני משתמש במיקרופון חיצוני / נפרד (בקונסולות זה לדוגמא בשלט , במחשב יש לי Elgato wave 3 על השולחן) - אבל שיחקתי גם דרך האיירפודס פרו 2 -> והן בסדר גמור. ספציפית - הפרו 2. חלק מזה בגלל הפרופילים + השבב h2 שעושים הבדל גדול מול אוזניות אחרות (כולל אחרות קודמות של אפל).

כתבת שיש לך סט - זה הדור השני ? ניסית איתן ספציפית לשחק?

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 21 שעות, ניקו פ. כתב:

יש מוניטור יש גם מצלמה. עדיין מעדיף אוזניות שמאפשרות שמע כי כרגע באמצע משחק עם האוזניות גיימינג הסגורות אני כמעט לא שומע כלום. 

במכשיר אין התראות לד?

אני משתמש באוזניות של Beyerdynamic DT990 PRO (עיצוב הגב הפתוח) - אין בהם מיקרופון, אבל אני שומע את הסביבה.
הייו לי גם Koss Porta Pro (גם עיצוב הגב הפתוח) אפשר למצוא גדם עם מיקרופון - אוזניות מצויינות במחיר יחסית סביר (הם לא כל כך נוחות לשימוש בזמן ארוך).

עשיתי קצת חיפושים בגוגל אוזניות הגב הפתוח לגיימרים.. לא זול בכלל 🙈

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...