Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור רכב שיתופי

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לשכור מידי פעם רכב למס' שעות.

אני שמעתי על חברת city car ועל חברת my car שמשכירים רכבים לפי שעה.

האם יש עוד חברות בתחום?.

האם למישהו יש המלצה מניסיון איזה חברה עדיפה?.

תודה.

פורסם (נערך)

החברות שציינת פעילות בעיקר באזורים החרדיים.

מומלץ לרכוש ביטול השתתפות עצמית, כי יש להם תנאי בחוזה שמחייב אותך על כל נזק שמבוצע עד הלוקח הבא (כיון שההחזרה מתבצעת באופן עצמאי ללא בדיקה), ויש הרבה תלונות על זה.

בשלמה להבנתי זה מינימום יממה?

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אכן, שלמה זה ליממה (גם אם תשתמש פחות, תחוייב על יממה). 

שכרתי מהם פעמיים, סה"כ ההתנהלות מאוד נוחה.

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם
לפני 8 דקות, אלעדית כתב:

והאם אפשר להירשם ללא אפליקציה?

לא ניתן להירשם לשירות ללא אפליקציה.

199 ש"ח ליממה עד 150 ק"מ. דלק לא כלול. 1.5 ש"ח לכל ק"מ חריגה.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 10 שעות, chaimm כתב:

חברת city car

על מנת שלא להכפיש, אני רק מציין שמומלץ לקרוא את החוזה שלהם בעיון, (ואז לברוח...)חוזה-סיטי-קאר.pdf

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

גם סיטי קאר וגם מאי קאר שתיהן חברות מצוינות וזולות יותר משלמה

אני אישית שכרתי מהם כמה פעמים ולא נתקלתי איתם בשום בעיה. ולא שמעתי גם ממישהו שהיה לו בעיות איתם.

יש כמובן כללים שכדאי לקרוא לפני כדי לדעת איך זה מתנהל (כמו תדלוק שהרכב מגיע לרבע מיכל. החזרה באותו מקום.)

לגבי מחירים זה די משתנה בגיל הנהג וותק הנהיגה.  צריך לבדוק מחירון באתר ולראות מי יותר זול כלפיך

פורסם

מי שמתעניין, שיקרא את סעיף 4 בחוזה,

לדעתי הוא סעיף מקפח שאינו עומד בתנאי חוק חוזה אחיד.

ממה שאני מבין, 

1.  החברה יכולה להחליט שהיא לא תובעת את הביטוח, ולחייב את שוכר הרכב לשלם את מלוא הנזק ?

2. אם רכב נמצא בתיקון 10 ימים. אז אני משלם גם השתתפות עצמית בסך 2,000 ש"ח וגם  עבור 10 ימים שבהם הרכב מושבת?

וגם, פלוס מע"מ ?!

3. כל נזק שנגרם לרכב בעת ההשכרה, בין באשמת בעל הרכב ובין שלא באשמתו (כולל גניבת הרכב )

מחייב את השוכר לשלם 2000 שקל (לרכב קטן) גם אם הנזק הוא 10 שקלים...

-  מניסיון אישי, הם מיישמים את זה. 

לפני 4 דקות, רמי חי כתב:

אני אישית שכרתי מהם כמה פעמים ולא נתקלתי איתם בשום בעיה

מובן, בדרך כלל אין בעיות.

לפני 4 דקות, רמי חי כתב:

לא שמעתי גם ממישהו שהיה לו בעיות איתם.

זה כבר מוזר לי, תנסה לשאול כמה משתמשים, אני מניח שתופתע...

---------------------
פורסם

לא מכיר את כל החברות, היה לי פעם התדיינות מול הרץ, אז את החוזה שלהם אני מכיר אין שם אף אחד מהדברים שהזכרתי למעלה.

לפני 10 דקות, M H כתב:

1.  החברה יכולה להחליט שהיא לא תובעת את הביטוח, ולחייב את שוכר הרכב לשלם את מלוא הנזק ?

2. אם רכב נמצא בתיקון 10 ימים. אז אני משלם גם השתתפות עצמית בסך 2,000 ש"ח וגם  עבור 10 ימים שבהם הרכב מושבת?

וגם, פלוס מע"מ ?!

3. כל נזק שנגרם לרכב בעת ההשכרה, בין באשמת בעל הרכב ובין שלא באשמתו (כולל גניבת הרכב )

לגבי סעיף מקפח בחוזה אחיד, מעניין מה מומחי הפורום יגידו.

@ישה @Be roo

@fatboy1340

---------------------
פורסם

מכיר כמה אנשים ששוכרים קבוע. פרויקט שממש מוריד רכבים מהכביש. כבוד.

לא שכרתי מהם.

מדוע זה לא נפוץ בציבור הכללי?

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 9 שעות, M H כתב:

אין לי הבנה מעמיקה מספיק בשביל לקבוע מהו סעיף מקפח, אבל עקרונית לכל אדם שמורה הזכות האם להפעיל את הביטוח שהוא עשה או לא. במקרה של חברת השכרה סביר יותר להניח שסעיף כזה מיועד למקרים ששוכר הרכב פעל בצורה מכוונת או רשלנית בצורה קיצונית. אין להם שום ענין לגרור שוכרים לתביעות שגרתיות.

לפני 9 שעות, M H כתב:

וגם, פלוס מע"מ ?!

צריך לבחון את לשון הסעיף. מצד אחד הרכב כבר לא ברשות השוכר, מצד שני לחברת ההשכרה רכב מושבת הוא נזק כלכלי ישיר לפעילותה. מענין אם יש פסיקות בנושא.

לפני 9 שעות, M H כתב:

-  מניסיון אישי, הם מיישמים את זה.

קראתי גם חלק מהשרשור שקישרת אליו. אין ספק שזו התנהלות נלוזה, ושהם כנראה בונים על זה שלרוב האנשים לא שווה להלחם על ההפרש כי לרוב הוא די קטן. צריך לקחת בחשבון שגם אם אתה לא משלם על ימי ״האשפוז״ של הרכב, כשמדובר בחברת השכרה רכב מושבת פירושו נזק כלכלי. בדיוק כמו שאתה תתבע נהג אחר על המוניות שתצטרך לנסוע בהן אם הרכב שלך יהיה במוסך במשך ימים. ושם גם צריך לשלם את עלות הבירוקרטיה. אז כמעט כל מכה קטנה מגיע לסכום קרוב לכך. 

אבל אין ספק שהסירוב להציג פירוט לא יעמוד בבית משפט, רק שרוב האנשים נכנעים ומשלמים.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...