Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 הילוכים באוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, שלום רב.

יש לי שאלה לאנשים שנסעו ברכב שיש בו רק שלושה הילוכים אוטומטיים וכמובן לאנשים שמחזיקים ברכב כזה.

בעיר אני מאמין שהרכב בסדר גמור, רציתי לדעת איך זה לנסוע בו בכביש מהיר ו/או בין עירוני, הכוונה במבחינת רעש המנוע, התאמצות הרכב , באיזה מהירות בערך מתחילים להרגיש שהילוך רביעי היה עוזר.

וכמובן אם למרות שהרכבים הללו קטנים ועם שלושה הילוכים אוטומטיים, מה שביעות רצונכם.

אגב אשמח גם לדעת באיזה רכב מדובר, וגם אם יש רכבים עם מנועים קטנים (משהו כמו 1300 סמ"ק ומטה) בעלי 4 הילוכים אוטומטיים אשמח לפירוט.

אשמח לתשובה.

שמואל:-)

פורסם

דיהטסו שרייד 1300 :

הילוך ראשון ארוך וחלש בעייתי בירושלים או חיפה.

בתל אביב האוטו סבבה.

בבין עירוני המנוע מרעיש מעל 90-100 אבל אחרי כמה דקות מתרגלים.

בונוס- יש כוח זמין גם ב 120.

חסרון - האוטו אוכל דלק כמו מכונית מנהלים - ליטר ל 10 בנסיעה משולבת.

פורסם
חבר'ה, שלום רב.

יש לי שאלה לאנשים שנסעו ברכב שיש בו רק שלושה הילוכים אוטומטיים וכמובן לאנשים שמחזיקים ברכב כזה.

בעיר אני מאמין שהרכב בסדר גמור, רציתי לדעת איך זה לנסוע בו בכביש מהיר ו/או בין עירוני, הכוונה במבחינת רעש המנוע, התאמצות הרכב , באיזה מהירות בערך מתחילים להרגיש שהילוך רביעי היה עוזר.

וכמובן אם למרות שהרכבים הללו קטנים ועם שלושה הילוכים אוטומטיים, מה שביעות רצונכם.

אגב אשמח גם לדעת באיזה רכב מדובר, וגם אם יש רכבים עם מנועים קטנים (משהו כמו 1300 סמ"ק ומטה) בעלי 4 הילוכים אוטומטיים אשמח לפירוט.

אשמח לתשובה.

שמואל:-)

בדיוק להפך, דווקא בנסיעה עירונית מרגישים במחסור של הילוך נוסף... האוטו מאיץ באיטיות. כשאתה יוצא לנסיעה בינעירונית, ברגע שהגעת למהירות הרצויה הדבר נהפך לזניח יחסית (עד העליה הקרובה) ולא תרגיש בחיסרון היסטרי מאחר וההילוך השלישי הוא בד"כ ארוך מאוד.

1300 סמ"ק ומטה עם גיר 3 הילוכים זה מתכון לעגלה בלי סוסה, במיוחד במצב התחזוקה של המכוניות הללו בארץ הקודש (לרוב ישנות ומוזנחות) .

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שאלה: האם במאזדה לאנטיס אוטו' (לא שלי!!

:smile:) שיש לה אפשרות רק להילוך ראשון, שני ודרייב יש רק שלושה הילוכים?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שאלה: האם במאזדה לאנטיס אוטו' (לא שלי!!

:smile:) שיש לה אפשרות רק להילוך ראשון, שני ודרייב יש רק שלושה הילוכים?

לא,4

1-2 זה לסימון אם אתה לא רוצה שהתיבה תעבור את ההילוך המסוים

פורסם

האם במאזדה לאנטיס אוטו' שיש לה אפשרות רק להילוך ראשון, שני ודרייב יש רק שלושה הילוכים?

מאיזה מודל הלאנטיס?

בכל אופן - בכללי, הסימון שמופיע על יד ידית ההילוכים אומר שכאשר כפתור ה-HOLD לחוץ, במצב D ישנם רק שלושה הילוכים.

במצב S + HOLD נעול ההילוך השני בלבד.

אתה מוזמן לקרוא את התרשמותי מהתהנלות ה-HOLD בתיבת הלאנטיס (אם כי היא מבציר 96', וככל הנראה תפקודיו השתנו במודלים האחראים, אך לפי מה שידוע לי תפקודו הבסיסי שציינתי לעיל זהה בכל הדגמים).

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אני לא ממליץ...

אבל... היתה לי אטוס פעם אוט' ולה היו 3 הילוכים באוטו' היא היתה צורה ישנה.(1000 סמ"ק)

אם תמשוך הילוכים ותשתמש בה כמו תיבה ידנית את תוכל להגיע גם ל130 ... אבל אתה הורס ככה את כל הצורה של האוטו..

פורסם

בקיצור מה שמשתמע מכך שתמיד יהיה כדאי רכב עם 4 הילוכים אוטומטיים, כי גם אם קונים רכב עם מנוע קטן אז יהיה בו בד"כ 3 הילוכים אוטומטיים ואז הרבה פעמים הצריכה תהיה פחות או יותר זהה לרכב עם מנוע גדול יותר עם 4 הילוכים אוטומטיים וזאת בגלל סיבובי המנוע המהירים בהיעדר הפונקציה להילוך הרביעי והביצועים יהיו פחות טובים, טוב האמת שזה גם יותר תלוי בדרישות של הנהג, אם הנהג יכול להסתפק ברכב עם 3הילוכים אוטומטים אז זה לא יפריע לו.

טוב חבר'ה תודה שהתיחסתם לנושא.

פורסם

מנסיון במיצובישי לנסר 93' (כנראה) אוטומטית, 3 הילוכים דווקא מסתדרים יופי עם האוטו.

הזינוק מהמקום רגוע למדי, איך נאמר, אבל חוץ מזה האוטו הספציפי הזה זז יפה -

ההילוכים מחולקים ממש טוב.

בעיקר אהבתי את הפשטות של הפעולה, בניגוד לכל מיני תיבות "חכמות" שמשגעות לי את הצורה

ומחליטות שאתה בעצם רוצה הילוך א' ולא ב'.

רנו אקספרס 94' בנזין עם 3 הילוכים זו בדיחה איומה - אם לאוטו היה מספיק כוח,

אני חושב שההילוך השלישי היה מגיע ל-280 קמ"ש, מרוב שהוא ארוך...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה שאני עושה בד"כ זה להתאים את מהירות הנסיעה להילוך.. רק שזה לא תמיד אפשרי.

העניין כל כך ברור, עדיף יותר הילוכים, עם פחות, יהיה פחות, וזה חסר.

פורסם

שחף ומה אם הוא במצב דרייב וכפתור ה hold לא לחוץ?

המודל שעליו דיברתי הוא המודל האחרון של ה 323.. עם העיצוב הדומה במידה מסויימת ל-3 או ל-6.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לי בגולף יש 3 הילוכים אוטממטיים.

הרעש מנוע לא חזק, נשמע מתאמץ זה כן.

ממהירות ערך 110 מרגישים שיש צורך בהילוך 4.

צריכת דלק יותר טובה עכשיו לאחר ניקוי וכיוון קרבורטור, אך עדיין 1:10.5

חוץ מזה אחלה רכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...