Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

כחלק מיישור קו שאני עושה לרכב של אשתי (Suzuki sx4 hatchback 2012) שמתי לב שהגומיות בשני המשולשים (Control Arms) יבשות וקרועות,

הבנתי שניתן (ועדיף) להחליף רק אותן, אבל אין ברשותי חולץ ומחיפושים ברשת חולץ כזה יעלה לא מעט.

לכן החלטתי להזמין משולשים חדשים, הזמנה מחו"ל תהיה יקרה מאוד עקב משקל המשולשים שמייקר את המשלוח משמעותית(150-200 דולר רק עבור המשלוח).

התחלתי לחפש את החלק בחנויות חלפים ברחבי הארץ, וגיליתי שאף אחד מהחנויות לא מחזיקה משולשים באיכות טובה, במקרה הטוב מציינים שמדובר במשולשים של חברת מדבקה עלומת שם, במקרה הרע מציינים שמדובר במשולשים "טורקיים".

אשמח לשמוע האם למישהו היה ניסיון עם רכישה של משולשים באיכות טובה בארץ הקודש ושרד כדי לספר?

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

נסית במשולש ?

יש בארץ שני איזורים, הידועים בכינוי:

המשולש הקטן (בצפון).

והמשולש הגדול (במרכז).

לא במקרה אלה שני איזורים משופעים במוסכים ובחנויות חלקי-רכב. (עם קשרים טובים' להשגת חלקים מהיום למחר ;)

כמה רוצים במוסכי סוזוקי על חלק מקורי?

מה רע במשולש טורקי? מה מחירו?

מה מחיר מוצרי המדבקה?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 19.10.2024 בשעה 11:43, lolshimi11 כתב:

היי, 

כחלק מיישור קו שאני עושה לרכב של אשתי (Suzuki sx4 hatchback 2012) שמתי לב שהגומיות בשני המשולשים (Control Arms) יבשות וקרועות,

הבנתי שניתן (ועדיף) להחליף רק אותן, אבל אין ברשותי חולץ ומחיפושים ברשת חולץ כזה יעלה לא מעט.

לכן החלטתי להזמין משולשים חדשים, הזמנה מחו"ל תהיה יקרה מאוד עקב משקל המשולשים שמייקר את המשלוח משמעותית(150-200 דולר רק עבור המשלוח).

התחלתי לחפש את החלק בחנויות חלפים ברחבי הארץ, וגיליתי שאף אחד מהחנויות לא מחזיקה משולשים באיכות טובה, במקרה הטוב מציינים שמדובר במשולשים של חברת מדבקה עלומת שם, במקרה הרע מציינים שמדובר במשולשים "טורקיים".

אשמח לשמוע האם למישהו היה ניסיון עם רכישה של משולשים באיכות טובה בארץ הקודש ושרד כדי לספר?

היי LOLSHIMI ראיתי פוסט שלך על משאבת הדלק שפרסמת לפני שנה בערך . פניתי אליך בפוסט ההוא ואולי לא יצא לך לקרוא אז כותב לך בפוסט חדש יותר שכתבת . העיניין הוא שיש לי בדיוק את אותה תקלה עכשיו עם המשאבת דלק של  הסוזוקי SX4 שלי . אשמח מאוד אם תוכל לכתוב לי למייל [email protected]  נחליף טלפונים נדבר ומאוד אשמח שתעזור לי בעיניין .אני בבעיה רצינית צריך עזרה עם זה . תודה מראש .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...