Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, CX25GTI כתב:

אם תוציא את החשמל מהמשוואה אז לעניות דעתי ה 3008 רכב טוב יותר מה Y למרות שלא מדובר באותה קטגוריה של רכבים.

איכות החומר והגימור , איכות ההרכבה , השקט בקבינה , הנדסת האנוש , עיצוב הפנים , אבל זה ככל הנראה ענין של העדפה אישית.

ענין ההגה הוא רק קוריוז אחד מיני רבים בטסלה , די לראות את הבעיות הלא נגמרות אשר מועלות על ידי בעלי טסלה ברשת... , כיצרן רכבים לטסלה יש עוד דרך על מנת להעמיד רכב טוב כמכלול ולא כפיצר של סוללה \ מנוע חשמלי.

אני אישית לא סומך על גישת הקאובוי של טסלה כלפי מערכות בטיחות (״נוריד הכל חוץ ממצלמות, סמכו עלינו״). אני אוהב את האופן שבו ה-3008 שלי מתנהגת בקרוז קונטרול, שמירת נתיב וכו׳ ואם זה יישאר ככה בדגם החדש זה נקודות זכות לדעתי. אני מוצא את המערכות שלהם מאוד "well behaved" ולא פולשניות או מטרידות כלפי הנהג.

פורסם
לפני 33 דקות, CX25GTI כתב:

אם תוציא את החשמל מהמשוואה אז לעניות דעתי ה 3008 רכב טוב יותר מה Y למרות שלא מדובר באותה קטגוריה של רכבים.

איכות החומר והגימור , איכות ההרכבה , השקט בקבינה , הנדסת האנוש , עיצוב הפנים , אבל זה ככל הנראה ענין של העדפה אישית.

ענין ההגה הוא רק קוריוז אחד מיני רבים בטסלה , די לראות את הבעיות הלא נגמרות אשר מועלות על ידי בעלי טסלה ברשת... , כיצרן רכבים לטסלה יש עוד דרך על מנת להעמיד רכב טוב כמכלול ולא כפיצר של סוללה \ מנוע חשמלי.

כל אחד וטעמו.

יש לי את שניהם בחניה, הY רכב טוב בפער - מזגן יותר טוב, כיסאות יותר נוחים, עיצוב נקי, הרבה יותר מרווח לנהג ולנוסעים, נסיעה הרבה יותר חלקה, תגובה מהירה של המסך (ב3008 יש דיליי מזעזע), תא מטען הרבה יותר גדול (גם של 3008 ענק באופן יחסי).

פורסם
לפני 7 דקות, GTאי כתב:

כל אחד וטעמו.

יש לי את שניהם בחניה, הY רכב טוב בפער - מזגן יותר טוב, כיסאות יותר נוחים, עיצוב נקי, הרבה יותר מרווח לנהג ולנוסעים, נסיעה הרבה יותר חלקה, תגובה מהירה של המסך (ב3008 יש דיליי מזעזע), תא מטען הרבה יותר גדול (גם של 3008 ענק באופן יחסי).

ברור שהסטלה מרווחת יותר , היא גדולה הרבה יותר...

ארוכה ב 30 ס"מ

רחבה ב 8 ס"מ 

בסיס גלגלים גדול יותר ב 22 ס"מ

שוב ענין של העדפה אישית, להיכנס ולראות את איכות ההרכבה והחומר בטסלה .. , לא תודה.

• משעמם 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

העיצוב באמת וואו וגם איכות החומרים, אבל מבחינה עיצובית ואם כבר צרפתית, אז מעדיף את ה DS4. נכון, היא לא חשמלית אלא פלאג אין, אבל נראית לטעמי טוב יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

כל אחד וטעמו.

אני מתפלא לפחות לגבי חלק מהדברים שאתה מציין כיתרונות של המודל y, אולי יחסית ל- 3008, אבל באופן כללי מדובר בחסרונות:

על עוצמת קירור המזגן יש תלונות, על העור הסינטטי וחוסר אוורור של המושבים שגורמים לחום גדול, העיצוב הנקי מתבטא בהנדסת אנוש לקויה.

נסיעה חלקה יותר מבחינת מערכת ההנעה תהיה בכל רכב חשמלי לעומת רכב דלקי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
לפני 3 דקות, green כתב:

על עוצמת קירור המזגן יש תלונות, על העור הסינטטי וחוסר אוורור של המושבים שגורמים לחום גדול, העיצוב הנקי מתבטא בהנדסת אנוש לקויה.

בטסלה משתמשים ב cabin heat protection, במצב הזה המושבים אף פעם לא חמים ולא צריך להפעיל את המזגן מעבר ל 7-8 (מתוך 10) ביום שרב. זה בדיוק העניין שהשלם גדול מסך חלקיו.

הנדסת אנוש - מי שנוהג על הרכב תקופה מספיק ארוכה לא מתלונן, פשוט צריך להתרגל. זה לא פחות מה שאני מכיר.

אבל זה לחלוטין טעם וריח

פורסם

החום נוצר בין גב הנהג לגב המושב במהלך הנסיעה גם אם הפעלת את המזגן מראש לפני הנסיעה...

פורסם

אם להיות הוגנים, גם ב-3008 אין אוורור למושבים, והחצי עור חצי בד שיש עכשיו לא עושה עבודה טובה בהרבה. אני ממש מקווה שיגיע בגרסא החדשה...

פורסם
לפני שעה, green כתב:

מזל שאף אחד לא לוקח אותך ברצינות.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

מזל באמת, אז אולי ייקחו ברצינות את בעלי טסלה עצמם שמתלוננים על כך?

רצ"ב צילומי פוסטים שמצאתי בפייסבוק על החום מהמושבים בטסלה ב- 2 דקות חיפוש.

כדאי לך לענות תשובה טובה הפעם לגבי זה אחרת טסלה ישראל תפטר אותך, אתה לא עושה עבודה מספיק טובה 😁

Screenshot_20240904_143344_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143321_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143310_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143253_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143242_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143235_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143159_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_143144_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_142547_Facebook.jpg

Screenshot_20240904_142710_Facebook.jpg

עריכה אחרונה על ידי green
  • מבאס 1

פורסם

לא מכיר את טסלה ואפילו לא ישבתי באחת אף פעם בחיי , אבל יש לי תחושה שאנשים מגזימים ואוהבים להתלונן, בכלל השנקל שלי לגבי הקבוצות פייסבוק בקשר לרכבים, אני אישית נמצא בכמה קבוצות של רכבים , כמעט אף פעם לא ראיתי שמשיהו מעלה פוסט על חוות דעת חיובית , או איזשהו פרויקט מעניין ,מה גם שרוב "התקלות" היו נפתרות בקריאת ספר הרכב או חיפוש קטן בגוגל.

לא יודע לקוח את זה בערבון מוגבל

• אהבתי 1
פורסם

היא לא תשאר באולם התצוגה. הכל יימכר במחיר כזה או אחר. אם היבואן יראה שהיא לא נמכרת במספרים הרצויים, יעשו את התיקונים הנדרשים כדי כן למכור. ואם אחרי המלאי הראשון יוחלט שזה היה כשלון, אז היבוא ייפסק.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, green כתב:

החום נוצר בין גב הנהג לגב המושב במהלך הנסיעה גם אם הפעלת את המזגן מראש לפני הנסיעה...

זה לא שונה משום רכב עם ריפודי עור.

אם הרכב מספיק קר זה לא מורגש - לי זה מעולם לא הפריע.

תראה, אנשים בטוחים שהם קנו חללית אז הם מעלים תלונה על כל מה שמפריע להם, זה נכון לטסלה, ובמידה וסויימת גם לזיקר ואחרים (בטסלה זה בעוצמה גבוהה יותר).

אני אחרי שנים ברכבים של AUDI עם ריפודי עוד ושם היה חם, רק שאז אף אחד לא התלונן.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

זו הגאונות של אילון מאסק - לייצר מוצר לא ידידותי למשתמש ולשכנע שהוא הכי ידידותי שיש...

השינוש המוגזם במסכים מפחעת עלויות ייצור אבל פוגע מאוד בהנדסת האנוש.

EuroNCAP כבר הודיע שהשימוש המוגזם במסכים לביצוע פעולות פשוטות תוך כדי נהיגה מסוכן ופוגע בבטיחות ולכן ייקח את הנדסת האנוש בשקלול ציון הבטיחות.

נכון, לטסלה יש עיצוב מרשים ויחידות הנעה חזקות מאוד - אבל פה בערך מסתיימת רשימת היתרונות של טסלה.

פורסם

זו בעיקר הגאונות של עם ישראל שלא החזיק את הרכב הזה אפילו שבוע, ובטח לא נהג בו עשרות אלפי קילומטרים אבל יש לו חוות דעת מוצקה על הרכב.

אנחנו הרוכשים חבורה של טיפשים, רק שיש כל כך הרבה מאיתנו עד כדי שה-Y היה הרכב הנמכר ביותר בעולם ב2023.

הלכתי להטעין כי נשארתי עם 21%.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...