Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטא קורולה 2009 גיר אוטומטי רגיל.נדלקה מנורה כתומה.במוסך טויוטא אמרו שהלך אחד מחיישני הגיר.הם לא מפרקים גיר רק החלפת כל הגיר.כמובן דבר יקר ולא כדאי.מוסכניק אחר אמר שהלך חיישן סולונואיד .כמה זמן אוכל לנסוע עם התקלה הנ"ל.גם המוסכניק הזה לא רוצה להחליף חיישן. 

פורסם

היה לי דבר דומה בפורד פוקוס 

ובמוסך מומחה לגירים בתלפיות כמדומה שקראו לו אריה

החליף לי חיישן והבעיה נעלמה

פורסם

לא יודע אם זה בהכרח קשור, אבל לאבי הלך חיישן גיר והמשיך לנסוע עד שהלך לו גם המחשב גיר ואז הלך לסדר 

חבר החליף חיישן גיר ב1200 לא יודע אם הוא החליף אחד או כמה אבל כנראה שעיקר המחיר הוא על העבודה

פורסם (נערך)

תיגש לאחד המכוני גירים אוטומטיים, לא למוסך טויוטה, תקבל חוות דעת נוספת. להחליף גיר קומפלט יותר פשוט ויותר משתלם למוסך טויוטה מאשר לתקן חלקית.

זה גיר אוטומטי, לא רציף ( היותר מסובך לשיפוץ).  אני מאמין שניתן להחליף חיישן תקול.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהרבה גירים אוטומטים הישנים אפשר להחליף את סולונואידים בלי לפרק את הגיר אלא רק לפתוח את האגן שמן וזה נגיש.

ככה שאם זה באמת רק סולונואיד לא אמור להיות אלפי שקלים ודורש שיפוצים.

פורסם
לפני 19 שעות, menig כתב:

האם היו צריכים לפרק את בגיר?

לא היו צריכים להוריד גיר 

תוודא שהבעיה לא מחומצה שנזלה מהמצבר על התקע חשמל של הגיר שיושב מתחת ודפק אותו או את החוטים שמובילים אליו דבר שקורה לפעמים בקורולה ויכול להראות כבעיה בגיר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...