Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 6 חשמלית - עידן חדש בפתח

BassDriver

פוסטים מומלצים

ככל הנראה שהיצרנית הקטנה עוברת תמורות משמעותיות. קראנו בפורום על הפסקת שיווק המיאטה 2.0 באירופה בשל תקנות זיהום האויר, מנוע ה Skyactive-G 2.0 האירופאי עם 122 כ"ס מוחלף במנוע 2.5 עם 140 כ"ס, ועכשיו זה - מאזדה 6 חשמלית
((ממקור סיני?))

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיצוב מרהיב, הבסיס הוא אכן סיני, ומה שמעניין הוא שבסוף אפריל דווח שהדגם הזה ימכר רק בסין

עכשיו נשאר רק לתהות האם השינוי במדיניות היא בגלל הצלחה מסחררת במכירות שמנסים לתרגם אותה גם לשווקים אחרים או אולי נתקעו עם הרכבים ומנסים את מזלם במקום אחר... 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבים שנמכרים בסין אינם עומדים בתקנים האירופאים, ולכן אין קשר למלאי שלא נמכר...

אני מניח כי הפסיקו לשווק את מאזדה-6 בשוק האירופי עקב תקני איכות סביבה וכנראה עקב ירידה בדרישה (הכל בגדר ניחוש שלי).

כעת, כאשר יש להם רכב חשמלי, הם יכולים לשווק אותו בשוק האירופי וזה מקזז להם את פליטת זיהום האוויר מרכבים עם מנוע מבוסס פחמימנים (דיזל/ בנזין/ גז).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחוץ נשאר יפה מאוד ואולי אפילו יפה יותר.

הבפנים הפך להיות עוד "העתק הדבק" של איזו סינית מקרית.

כאחד שמאוד אוהב את העיצוב של מאזדה כנראה שאצטרך לחפש לי אהבה אחרת.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי דווקא בכלל לא נראת סינית.

סלון רכב חשמלי פחות או יותר נראה ככה בגלל העדר ידית ההילוכים וכל כפתורי האקלים.

המרכב מאחורה קיבל השראה מאודי A7 בגאז' נפתח עם השמשה וספויילר קטן אלקטרוני גם כן.

נשמע חבילה טובה.

לפני שעה, במבליק כתב:

כנראה שאצטרך לחפש לי אהבה אחרת.

לא מפרקים חבילה סתם כך. לך ליעוץ זוגי😉

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...