Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון hdmi באקסבוקס S

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים בלי תקלות, לאחי התקלקל האקס בוקס. דגם S 

נשבר הHDMI ואני צריך שמישהו יתקן את הHDMI. החיבור נשבר..

הכי טוב יהיה בבאר שבע, עדיפות למישהו שיקבל את האקסבוקס בערב. כי אני צריך להגיע ולהביא אותו.

שמעתי שיש בגרנד קניון(?) חנות שמתקנת.

מקסימום חנות באזור תל אביב, יהיה בסדר.

אשמח להמלצות

תודה מראש

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מקפיץ

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מקפיץ שוב על מנת לעדכן כי יש לי המלצה חמה מאוד על הטכנאי סלבה מ"נתיב טכנולוגי", שנמצא בשדרות יצחק רגר 191, באר שבע.

זה המספר שלו 054-720-7985. עמד במילה שלו, סייע איפה שאפשר למרות המחיר יחסית גבוה לתיקון. מחירים לתיקון חיבור HDMI בין 350 ל500 שקל.

היה מהיר ובהחלט מומלץ לא רק בנוגע לאקסבוקס.

https://www.facebook.com/nativtechno

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 17 דקות, Nemesis כתב:

אני רק שאלה...

אפשר לקנות כזה יד שניה עם עודף מ 500, ואולי גם 400 עם קצת מיקוח. למה לתקן במחיר כזה?

מודה שאפילו זה לא עלה לי לראש לחפש כזו אלטרנטיבה.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...