Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Markm4 כתב:

לגבי ארץ היצור,

אני מופתע שזה מפתיע מי שעובד וקונה בשוטף כלי עבודה.

אותי זה לא ממש מפתיע, במלא הכנות. 

כבר כתבתי פה לא אחת, שגם יצרנים שמייצרים בסין תחת "מותג" (כמו למשל אביזרים של "DEWALT"), עדיין מיוצרים תחת בקרת איכות טובה. 

ואני עומד מאחורי דבריי אלו. 

אבל עדיין, יש כמה אקזמפלרים שחורגים מהכלל. 

למסור שלי יש מחלה ידועה אחת (גדר שלא מתיישרת לבד במקביל מדוייק ללהב, שזו קללה רצינית) או שתיים ("מסילה" להזנה עם המייטר, שיש לה חופש ימינה-שמאלה), ומספר בעיות \ עיזים נוספות. חלקן ייתכן שהתפתחו אצלי לאורך 3-4 שנים של שימוש, חלקן עיצוב\תכנון גרוע מראש של הכלי- אני לא אומר שזה תכנון סיני, אבל אני גם לא אומר שזה הגיוני שזה תוכנן ככה בגרמניה כשרוב הכלי מתוכנן ובנוי סביר פלוס. ואני גם לא אומר שאין מצב שהתכנון היה לטולרנסים יותר צפופים אבל הביצוע בפועל היה, אה, נגיד "שונה מהתכניות".

אני לא זוכר שיש לי בעייה מיוחדת עם כלים אחרים* של בוש (לפחות לא עם אלו שאני עובד איתם קבוע או סמי קבוע), שלא יוצרו בסין. 

*אני סקרן, האמת, לראות איפה יוצר הרוטר בוש ירוק שלי. ניסיתי להפוך אותו לשולחני, אבל הקפיצים שלו לא איפשרו לו להישאר בגובה שקיבעתי (ירד חזרה למטה כל פעם). אולי אופתע ואגלה שגם זה יוצר בסין- אולי אופתע ואגלה שלא.

ועדיין זה לא אומר שהקפיצים וכל המנגנון שלהם לא נרכשו בסין, כמוצר סיני, עם בקרת איכות סינית :lol: או שהם סתם בעלי פגם כלשהו, שקורה אחת לכמות מוצרים שיורדת מהפס. 

מה אני מנסה להגיד בהודעה הזו בכלל? אפילו אני כבר לא יודע. 

אולי שבשורה התחתונה, המסור שולחן שלי חותך מלוכסן בגלל שהוא יוצר בסין. ואולי לא. 

אני כן יכול לומר שכלים שמיוצרים בסין לא יעצרו אותי מלרכוש אותם רק בגלל המוצא. כן יש לי כלים סינים (כמו למשל של "דהוולט") שאני ממש מרוצה מהם. ואני לא בהכרח אעדיף משהו מתוצרת אחרת על פניהם. 

ואני כן אגיד משהו אחד אחרון- התלבטתי בזמנו בין המסור בוש שקניתי לבין דהוולט מקביל. מחיר כמעט זהה, וכל מה שחשבתי שהוא חיסרון בדהוולט מתגלה כיתרון, וכל מה שחשבתי שיהיה שימושי ביותר בבוש- רק מברווז אותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא חותך חרא כי הוא מהסדרה הירוקה

מראש בקרת האיכות והחומרים שם ירודה

הפער הוא בין סדרות, לא בין ארצות-יצור

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני כשעה, avargel כתב:

הוא חותך חרא כי הוא מהסדרה הירוקה

לא. 

אלוהים אדירים, מה זה המחיר הזה?! DUCK ME!!! את שלי קניתי במחיר גבוה משמעותית יותר (שהיה מחיר מצויין לשעתו). 

פורסם (נערך)

איכשהו ה"ירוק" שכתבת ביחס לרוטר צבע לי גם את המסור

ובאמת, אחלה מחיר!

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

:lol:

רוב הבוש שלי הם כחולים דווקא. 

רק הרוטר והג'יגסו שלי ירוקים. ומהם אני באמת לא צריך משהו יותר מזה.

• תוכן חדש...