Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להמלצה על מנגל גז

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה תוצאות דומות לפלאנצה ובלי יותר מדי אש ולהבות והתעסקות לך על הקולמן.

אם אתה רוצה יותר טעם ומראה של על האש שיותר דומה לפחמים ואתה יותר מקצועי בתפעול לך על הנפוליאון.

• אהבתי 1

STI 2004

פורסם
לפני שעתיים, mh53 כתב:

אם זה מה שהוא מחפש אז שילך על פלנצ'ה... זה פותח עולם שלם של אפשרויות שאי אפשר לעשות במנגל :)

1,000 ש"ח +- לאחת תעשייתית. יופי של דבר פצלנצ'ה בבית.

פורסם
לפני 3 שעות, gilcom כתב:

יש לי שאלה לZAF או לאחרים עם קולמן

האם מותר לשים את הרשתות של הקולמן במדיח?

בעיקרון לא רואה בעיה, העיניין הוא שמדיח ככל הנראה לא ״יגרד״ לך את מה שנדבק אחרי צליה של הרבה בשר שומני . 

אני מנקה עם מברשות פליז (מתכת) כאשר הגריל קצת חם. בדרך כלל לפני ניקוי אני מפעיל את הגריל ל 5 דקות ומכבה ואז עובר עם מברשות פליז, ומטליות מיקרו פייבר שעליהן מרוסס מעט מסיר שומנים, אחר כך שוטף בסבון ומשאיר ליבוש. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, GTאי כתב:

אם זה מה שהוא מחפש אז שילך על פלנצ'ה... זה פותח עולם שלם של אפשרויות שאי אפשר לעשות במנגל :)

1,000 ש"ח +- לאחת תעשייתית. יופי של דבר פצלנצ'ה בבית.

יש לי פלאנצה מקורית של נפוליאון שאני שם במקום אחת הרשתות כשצריך (מישהו אמר כבד אווז?)

STI 2004

פורסם
לפני 16 שעות, mh53 כתב:

אם אתה רוצה יותר טעם ומראה של על האש שיותר דומה לפחמים ואתה יותר מקצועי בתפעול לך על הנפוליאון.

תודה על ההמלצות.

פלאנצ'ה אני לא מחפש, אלא דווקא מנגל "אמיתי" לעל האש, רק גז ולא פחמים.

בקולמן אי אפשר לקבל "להבות"?

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

תודה על ההמלצות.

פלאנצ'ה אני לא מחפש, אלא דווקא מנגל "אמיתי" לעל האש, רק גז ולא פחמים.

בקולמן אי אפשר לקבל "להבות"?

זה בדיוק הקטע של קולמן. אין להבות. תסתכל בפרסומות שלהם.

https://youtu.be/geMtD_eA98o?si=D2aJir-rzZFcxb5i

עריכה אחרונה על ידי mh53

STI 2004

פורסם

כל חברה אומרת שיש לה טכנולוגיה להפחתת התלקחויות וכל אחת מביאה שם מפוצץ אחר, בפועל עם נתחים שומניים כמו קבב למשל אין הרבה מה לעשות וגם המותגים המובילים יעשו קצת להבות ובעיקר הרבה עשן.

פורסם
לפני שעה, mh53 כתב:

זה בדיוק הקטע של קולמן. אין להבות. תסתכל בפרסומות שלהם.

https://youtu.be/geMtD_eA98o?si=D2aJir-rzZFcxb5i

הפחתת התלקחויות , לא בלי להבות.

מנסיון, מתלקח עם קבב עסיסי מאד, כלאמר קבב טרי טרי עם הרבה שומן.  לא מלקח עם המבורגרים  שיפודים וסטייקים. הפתרון להניח את הקבב על נייר כסף . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני התחדשתי לאחרונה בנפוליאון ROGUE 425 SE, אחרי 10 שנים עם נפוליאון 410 triumph שעשה אחלה עבודה אבל המבער האמצעי כבר התנתק מהחיבור שלו לפלטת גב בגלל חלודה.

עבר לקרוב משפחה חובב ריתוכים שיחדש אותו.

הסיבה העיקרית שרציתי לשדרג כבר זה הסיזלזון - כירה צידית בטמפרטורה גבוהה שמגיעה ל-900 מעלות, ומאפשרת צריבה מהירה.

בנוסף יש מבער אחורי וגם שיפוד רוטיסרי חשמלי כלול (מעולה גם לעופות וגם לנתחים).

כבר מההרכבה שלו ראיתי איזה הבדל עצום יש באיכות הבניה בין הישן לחדש, כל האמבטיה הראשית עשויה יציקת אלומיניום אז מה שקרה לי בקודם כבר לא יקרה פה.

הכל מרגיש חזק ויציב, באמת בנוי לתלפיות. מגיע ל-330 מעלות תוך 10 דקות מהדלקה קרה.

המחיר לא זול - 5350, אבל יש תמורה, וגם אם יחזיק 'רק' 10 שנים כמו הקודם - העלות השנתית שולית סה"כ.

image.thumb.png.ed76f8bcaa1638eefcc02b189571a902.png

image.thumb.png.55e77311a096220c8678306ba5ad4c2c.png

image.thumb.png.dc430357001bebb922c13da101af0318.png

• אהבתי 5

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לפני שעתיים, misterb כתב:

ROGUE 425 SE

תתחדש!

לפני שעתיים, misterb כתב:

הסיזלזון

לא יכול שלא להיזכר ב @Transporter :lol:

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 12.5.2024 בשעה 15:16, zaf כתב:

מברשת פלדה, wd40, 2 מטליות, ופרוק לגורמים

בשביל מה WD-40? ולמה להכניס את החומ"ס הזה למכשיר שמשמש להכנת מזון? 🤔

פורסם

מחובר לגז מרכזי, לא יצא לי לעשות כמות שמנצלת את כל השטח, אבל הרשתות מברזל יצוק שזה כבר טוב, אבל תמיד יהיה אזור פחות חם בשוליים, בכל מנגל שאני מכיר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...