Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להמלצה על מנגל גז

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

בשביל מה WD-40? ולמה להכניס את החומ"ס הזה למכשיר שמשמש להכנת מזון? 🤔

לא על הרשתות, ניקוי של משטחי הצד הגוף והמכסה העליון 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Nemesis כתב:

הנפוליאון הזה גם מתלקח חבל על הזמן לצערי.

צריך לדעת לעבוד עליו. אם שמים צלעות כבש או דברים עשירים בשומן צריך לחמם אותו טוב, להוריד למינימום להבות ולצלות עם מכסה סגור. עובד פיקס.

תמונה להמחשה של קצת סינטה מאתמול...

20240825_201836.jpg

עריכה אחרונה על ידי mh53
  • אהבתי 1

STI 2004

פורסם

הפתרון לצליית בשר שומני ללא התלקחויות - החלפת אחת הרשתות בפלנצ'ה (לנפוליאון יש יחידה ייעודית תואמת).

אתה מקבל את יכולת דואלית לעבוד עם הבשר, כולל אפשרות להקפצה (המעורב הכי טוב שהכנתי כולל צלייה של הבצל) .

פורסם

זה לא שאני לא מסתדר. מסתדר.

אבל זה נורא מעצבן ביחס לגריל פחם, לא עובד ככ קשה עליו.

נתחים שמנים מאוד מזיז מצד לצד על אש לא ישירה.

פורסם

עבודה עם גריל גז זו תורה בפני עצמה. מכסה פתוח או סגור וכמה זמן צליה דרוש עד שמפתחים יד או עובדים עם טרמומטר. סביבת עבודה, תאורה חזקה ...

בקיצור תחביב למבוגרים בלבד😁

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רק אוסיף לרשימה חברת גריל מעולה ברויל קינג.

יש לי סיגנט 20 כבר מעל 10 שנים,  מוצר קנדי אמין וחזק, לא הרבה התלקחויות. קל מאוד לניקוי ותחזוקה. אני קורא את תהליך הניקוי והאחזקה שאנשים עושים ודי המום. אצלי זה עשר דקות אחרי כל סשן, מנקה רק את הרשתות.

אין מגש איסוף שומנים לנקות מידי פעם, לא שם חול/מלח וכו׳. יש כוסית לאיסוף שומן והיא מתחת לאמבטיה אז לא יכולה להתלקח. גוף תחתון ועליון מיציקת אלומיניום, אוגר המון חום.

אני עם הראשי להבה המקוריים ועובדים חלק. הגריל עובד לא מעט.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הברויל קינג שלי החליד קשות אחרי 5 שנים. המבערים היו תקינים והרשתות בסדר. אבל הגוף החליד קשות, צירי המכסה קרסו, וכל המעמד הפך רעוע. 

כשבחנתי תחליף בחנות השוותי צד בצד 3 גרילים, של ברוייל קינג, קולמן וצ׳אר ברוייל. הקולמן היה המסיבי יותר מבינהם.

נכון להיום כדאי לבחון את ההיצע הנוכחי בעיקר מכיוון שהמוצרים של היום טובים יותר. 

פורסם

לא ברור לי מה החליד, הכל מאלומיניום/נירוסטה אבל בסדר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

צודק, התבלבלתי. בדקתי שוב את התמונות הישנות שלי מאותן שנים  הגריל היה של CharBroil לא Broil King

• תוכן חדש...