Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פריוס פלוס

Rafal

פוסטים מומלצים

היי 
מתעניין בקשר לפריוס פלוס באיזור 2017
אפשר מידע והמלצות על התתי דגמים
לא הצלחתי למצוא מידע מסודר בעניין 
חשוב לי שיהיה מזגן אחורי 
ועדיפות גבוהה לכיסאות אחוריים מתכווננים בפני עצמם כל אחד 
אם יש מישהו שיוכל להכווין אותי קצת יעזור לי מאוד 
תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל שידוע לי אין דגם עם מיזוג אחורי, אבל המזגן מעולה ומקפיא את כל הרכב. השורה האמצעית זזה על מסילה - כל כיסא בנפרד.

עוד:

ב-2018 קיבל חבילת בטיחות משמעותית - תיקון אקטיבי לסטייה מנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית (אאל"ט עד 2017 היה רק מובילאיי בהתקנה מקומית). לא יודע למה, אבל הדגם של 2021 (לא יודע ממתי) קיבל הפחתה באיבזור: ההגה אינו מעור, כניסה ללא מפתח רק לנהג, מראה פנימית לא מתכהה, אין חיישני גשם ותאורה. כהנ"ל קיים ב-2018. עד כמה שביררתי זה לא עניין של רמות איבזור שונות אלא בכל הדגמים ששווקו אז. אולי כדי לשמור על מחיר נמוך.

גילוי נאות: אני מחזיק שתיים כאלה, מוכר את ה-2018 שאני מחזיק כשלוש שנים וכבר קניתי 2021.

הרכב מומלץ בכל פה ולראיה הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, פיני חד כתב:

ככל שידוע לי אין דגם עם מיזוג אחורי, אבל המזגן מעולה ומקפיא את כל הרכב. השורה האמצעית זזה על מסילה - כל כיסא בנפרד.

עוד:

ב-2018 קיבל חבילת בטיחות משמעותית - תיקון אקטיבי לסטייה מנתיב, בקרת שיוט אדפטיבית (אאל"ט עד 2017 היה רק מובילאיי בהתקנה מקומית). לא יודע למה, אבל הדגם של 2021 (לא יודע ממתי) קיבל הפחתה באיבזור: ההגה אינו מעור, כניסה ללא מפתח רק לנהג, מראה פנימית לא מתכהה, אין חיישני גשם ותאורה. כהנ"ל קיים ב-2018. עד כמה שביררתי זה לא עניין של רמות איבזור שונות אלא בכל הדגמים ששווקו אז. אולי כדי לשמור על מחיר נמוך.

גילוי נאות: אני מחזיק שתיים כאלה, מוכר את ה-2018 שאני מחזיק כשלוש שנים וכבר קניתי 2021.

הרכב מומלץ בכל פה ולראיה הנ"ל.

אני יודע בוודאות שיש כאלו עם מזגן אחורי 

אם ברכב שאתה מוכר יש אז דבר איתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב הספציפי הזה, (להבדיל מהרבה רכבים אחרים, בהם מזגן אחורי בגדר Must),  

העניין לא עקרוני.

מזגן קדמי חזק ומקרר מהר את כל חלל הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כלל תלמודי ש"לא ראינו - אינה ראיה", כלומר שיותר קל לומר בוודאות יש (כי ראיתי) מאשר לומר בוודאות שאין (זה שאני לא ראיתי עדיין לא אומר שהדבר לא התרחש).

ובכל זאת, מהיכרותי עם הרכב אני משוכנע שאתה טועה. היה לי קודם הדגם המאובזר ביותר ולא היו בו הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שוב אומר לך - המזגן ברכב הזה בין הטובים שקיימים. חלל הרכב לא כזה גדול, והוא מתקרר מהר יותר מלא מעט רכבים שיש להם פתחים מאחורה.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...