Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין סזוקי s cross   למיציבושי ASX : הכוונה לרכב חדש, אנחנו נוסעים כ 30K בשנה ומחליפים רכב פעם ב 7 שנים. חשוב לי בעיקר נושא של עלות אחזקה, עלות דלק ואמינות לטווח ארוך [ לא רוצה לראות מוסך פרט לטיפולים].

תודה

עמוס

פורסם

ל 30 אלף קילומטרים בשנה ללא התלבטות גדולה הייתי בוחר בסוזוקי,  רק בגלל צריכת דלק עדיפה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברור לי שמבחינת צריכת דלק הסזוקי עדיף. חישבתי שאחסוך 7K לשנה. מצד שני אני נוסע על אאוטלנדר 7 מקומות כבר 210,000 עם אפס תקלות. יש לך מושג איך הסזוקי מבחינת אמינות ותקלות בטווח הארוך.

תודה

פורסם

קח בחשבון שיצור ה asx הנוכחי יופסק בקרוב וזה גם צפוי להשפיע על המחירון לרעה.

לא הייתי קונה רכב חדש לקראת סוף היצור שחו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא רואה יתרון של מיצובישי באמינות, גם לא בסחירות עתידית ( ההיפך), לא מחירי מוסך או ביטוח, לא בחדשנות. 

אם אתם רואים באולם תצוגה יתרון כלשהו של מיצובישי בהתאמה לצרכים שלכם כמשפחה, אולי אז.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 28 דקות, רועי5 כתב:

לא יודע מי האבא והאמא, אבל קח בחשבון שה ASX היא תאומה לפז'ו 4008, מה שמעורר חשד להמצאות גנים צרפתיים קטלניים.

לפני שכותבים... לכל הפחות בודקים

ה asx, אחותה הגדולה האוטלנדר והאחות הקטנה ספייס סטאר הם הדגמים הכי אמינים שאפשר למצוא היום בשוק.

גם אוטלנדר דור ראשון היתה אחות צרפתיה שקראו לה סי קרוסר, זה לא הפך אותה ללא אמינה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

זה לא משנה את העובדה שהרכב מיושן ומרגיש ככה ( גם אם התקינו עליו מערכות בטיחות חדשניות) , ולא חסכוני.

לפי החישוב של פותח השרשור עצמו, אחרי 7 שנות בעלות מתוכננות, ההפרש בהוצאות דלק בין שני המועמדים יעמוד על כמעט 50 אלף₪. 

לדעתי, לזה יתווסף גם הפרש של שמירת ערך טובה יותר של סוזוקי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

לפני שכותבים... לכל הפחות בודקים

ה asx, אחותה הגדולה האוטלנדר והאחות הקטנה ספייס סטאר הם הדגמים הכי אמינים שאפשר למצוא היום בשוק.

גם אוטלנדר דור ראשון היתה אחות צרפתיה שקראו לה סי קרוסר, זה לא הפך אותה ללא אמינה

לא אמרתי כלום, למעט ציון העובדה של ASX אחות צרפתיה תאומה. ה"גנים הקטלניים" מתחברים פשוט לתפיסה, המאוד מכלילה, שגם אתה לזכרוני מהמצדדים בה, לפיה כל מה שאוכל באגטים מייצר אותו, מועד לפורענות, סוג של סרקזם שלי שלא הועבר טוב כנראה. אני אגב שלא מסכים לתפיסה הזו, בהחלט מקבל שה ASX שלך אמין יותר מכל דבר על ארבעה גלגלים, פשוט לא מכיר. לסיכום, הטענה שלא בודקים, קצת לא שייכת לכאן, לגמרי תאומות.

פורסם

אני בהחלט מאמין שמה שיוצר ע"י אוכלי באגטים יהיה פחות אמין.

אבל זה לא המקרה, מדובר "בפאר" תעשיית הרכב היפנית היישר מאוסקה.

לגופו על עניין הבחירה בסוזוקי עדיפה.

פורסם

שני רכבים מיושנים שלא מצטיינים בשום דבר.

עם נסועה שנתית כזאת כדאי לשקול רכב היברידי בסגנון קיה נירו, יונדאי קונה, טויוטה קורולה קרוס ודומיהם. 

פורסם

אלא שמדובר ברכבים הרבה יותר יקרים לרכישה (אאל״ט לפחות עוד 50,000 ש״ח) כך שיש כאן תחשיב מורכב של עלויות רכישה ומימון (וכמובן ההפרש הצפוי במכירה) עלויות אחזקה (ביטוח של טויוטה יעלה כנראה כפליים מזה של סוזוקי), דלק וטיפולים. אני לא נכנס לתחשיב, אבל אני בכלל לא בטוח שעלות האחזקה הכולל של ההיברידית לא תהיה משמעותית גבוהה מזו של הרכב ה״פדוט״.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אישית, עשיתי לפני כשנתיים נסיעת-מבחן על הסוזוקי קרוסאובר. בסה"כ ,עבורי היה סביר.

על ה- ASX החדש לא עשיתי נסיעת-מבחן, כך שאיני יכול להשוות.

בהמשך למה שכתבו כאן - רנו רכשה את מיצובישי (חטיבת הרכבים, כן?). לכן, צפה שבדגם החדש של ה- ASX, עלולים להיות חלקים וטכנולוגיות צרפתיות - מה שעלול לפגוע במוניטין ,בסחירות ואולי באמינות של הדגם.

אישית, רק בגלל זה הייתי מעדיף את הסוזוקי.

מעבר לזה, אפילו שמדובר ברכבים סטנדרטיים, ממליץ לך לפחות לבצע נסיעת-מבחן לפני שאתה מחליט, כדי לראות איך אתה מתחבר אל אחד מהם או אל שניהם.

אולי תמצא בנסיעה משהו ספציפי שלא מוצא-חן בעיניך וישבור את העסקה עבורך.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה 

פורסם
לפני כשעה, ntd כתב:

לכן, צפה שבדגם החדש של ה- ASX, עלולים להיות חלקים וטכנולוגיות צרפתיות - מה שעלול לפגוע במוניטין ,בסחירות ואולי באמינות של הדגם.

אאל"ט פותח השרשור מדבר על הדגם הישן קל וחומר שהחדש עדיין לא נמכר בארץ הקודש.

היות והנבואה ניתנה לשוטים, קשה לנבא עד כמה דגם מסויים יהיה אמין או לא
מסכים איתך שיש "מקום לדאגה" כשמדובר ברנו קפצור עם סמל מיצובישי

• אהבתי 1
פורסם

צודק

אכן יצאה מתיחת פנים ל- ASX החדש בסוף 2022, אבל היבואן לא הביא אותו.

אז אני "לוקח בחזרה" את מה שכתבתי על כך שהוא עם טכנולוגיות של רנו ( יחד עם זאת, כפי שכתבת, אכן אי אפשר לדעת).

אבל

לפי חוות דעת של משתמשים, ה- ASX הישן הוא לא-משהו בלשון המעטה.

היו כאלה שכתבו שהוא מתנהג כמו מיצובישי אטראג', אבל יותר גדול.

ככה ששוב מומלץ לפות"ש לעשות נסיעת-מבחן בשניהם כדי לדעת מה עדיף.

• תוכן חדש...