Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בהחלפת coils שבי סוניק RS 14'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לאחרונה תופעה מעצבנת ומדאיגה- בלחיצה על הגז לטובת האצה כאשר הרכב מוריד הילוך מ 6 ל 3 במהירות 70/80 קמש. מתרחשת האצה לא ליניארית (בהאצה מורגש מעין גמגומים ואיבוד בוסט לרגעים קצרים) עד 100 קמש ולפני העברת ההילוך ל 4 הוא נתקע על טורים גבוהים ומסרב לעלות הילוך כמובן שהמהירות נעצרת ב 100 קמש .. תופעה זאת חוזרת על עצמה בכל האצה ובמעבר מהילוך 3 ל 4 בפול גז.

התלוננתי על כך בטיפול האחרון והוצע לבדוק תחילה את הפלגים. המכונאי הראה לי את הפלגים ואכן קטסטרופה יחסית לפלגים שעברו סהכ 20K של NGK.

בנוסף נבדקה קומפרסיה בצילינדרים ונראה שיש אחידות מסויימת והקומפרסיה תקינה. החלטתי להחליף פלאגים ויצאתי לדרכי. הבעיה לא נעלמה והמכונאי המליץ לי במידה וזה ממשיך לנסות להחליף coils .. אני בהתלבטות מה לעשות ואשמח לחוות דעתכם בנושא, האם כדאי לי להחליף coils ולהתחיל להוציא כספים כאשר הבעיה לא בטוח אותרה? 

הרכב עם 135K קילומטר.

עלה בדעתי שאולי מדובר במסנן דלק אבל המכונאי לא הלך לכיוון הזה.

התופעה הזו מרגישה לי כמו מעין מנגנון בטיחות אולי כאשר לא מגיע מספיק דלק ולכן הוא לא ממשיך בהאצה? אני כמובן לא בקיא בנושא אך אני משער.

מצרף תמונה של קודי התקלה הפתוחים שבעזרתם הסיק המכונאי מסקנות.

תודה וסליחה שהפוסט הזה נקרא כמו בעיות תנועה במתמטיקה.

עריכה 1 - התופעה לא מתרחשת במעבר הילוכים ידני! 

Screenshot_2024-02-11-12-36-35-78_2ef548bf47261a0f379d52645eb41568.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם

פספוסי הצתה יכולים להיגרם משלל גורמים ולאו דווקא סלילי הצתה או מצתים, אם כי אלו הגורמים הכי שכיחים.

הייתי בודק את הfuel trim. יש מידע בגוגל כדי לבצע את הבדיקה הזו. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

פספוסי הצתה יכולים להיגרם משלל גורמים ולאו דווקא סלילי הצתה או מצתים, אם כי אלו הגורמים הכי שכיחים.

הייתי בודק את הfuel trim. יש מידע בגוגל כדי לבצע את הבדיקה הזו. 

אשמח להסבר קצר במה מדובר וכיצד עושים זאת?

מה דעתך לגבי הרעיון שעלה בדעתי על מסנן הדלק?

תודה על המענה.

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
  • תוכן חדש...