Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הוא המליץ לי על עץ שנקרא plywood זה עץ שכבתי כזה ולא כמו ה MDF

2. MDF יש לו בעובי של 1.7 ס"מ , האם זה מספיק עבה ? חוץ מזה יש לו 2.8 אבל זה נראה לי ממש עבה .

3. צריך לשים את הדבר השחור הזה (ברח לי השם) שאליו מחברים את החוטים וכד...

א. איך קוראים לו ? :) ב. איפה אפשר לקנות כזה בזול בקריות (וגם פורט) ג. האם זה משנה איפה הוא ימוקם ?

4. אמרתי לו לעשות את החור של הסאב בגודל של 12' בדיוק ! האם צריך קצת פחות או קצת יותר ? (הסאב הוא 12 כמובן)

זה הכל

לפותרים נכונה יוגרלו פרסים חסרי ערך לחלוטין חוץ מתודתי :)

פורסם

1. רק MDF.

2. 1.7 זה מצויין.

3. "טרמינל" וכן צריך לשים. (בפורטים ותכנון התיבה אני לא מבין)

4. בסדר זה מצויין.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בקשר ל 3 .. אני יודע שצריך , השאלה היא אם זה לא משנה המיקום שלו ?

כי הרי יוצאים חוטים מהסאב עצמו אז אין בעיה עם זה שהחוטים חופשיים בתוך התיבה ?

פורסם

תמקם אותו בצד התיבה בחלק התחתון כמה שיותר קרוב לגב התיבה .לגבי החוטים בפנים מהטרמינל לוופר עצמו אין בעיה רק שיהיו קצרים כמה שאפשר..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תמקם אותו בצד התיבה בחלק התחתון כמה שיותר קרוב לגב התיבה .לגבי החוטים בפנים מהטרמינל לוופר עצמו אין בעיה רק שיהיו קצרים כמה שאפשר..
אתה מדבר על הטרמינל או על הפורט ?
פורסם

טרמינל..

פורט לא הכי משנה איפה תמקם העיקר שהוא יהיה בקוטר ובאורך הנכון. אני אישית ממליץ למקם אותו בצד השני של התיבה או בחזית התיבה.

פורסם

4. אמרתי לו לעשות את החור של הסאב בגודל של 12' בדיוק ! האם צריך קצת פחות או קצת יותר ? (הסאב הוא 12 כמובן)

לפי ידיעתי וכבר בניתי תיבות לסאבים החור להכניס שם את הסאב צריך להיות יותר קטן מ12" כי זה בעצם כל הגודל של הסאב ולא היה לך קונטרה לתפוס את הסאב לתיבה עצמה (לפחות אצלי זה היה 28 ס"מ ) וזה מישתנה מסאב לסאב. אז כדי שתיבדוק את זה שוב שלא היה לך בעיה ושהיה לך הבהצלחה עם התיבה

פורסם

אתה צודק. הקוטר אמור להיות28 . אצלי עשיתי אותו 28 .

בזמנו חברי עשה חור לסאב 15 שלו ועשה בדיוק 15 אינץ ומה שקרה שלו היה לו כמו שהוזכר פה קונטרה/תמיכה מהדופן הטבעתי של התיבה .כמו כן בדרך כלל שאתה קונה סאב אתה מקבל איתו עיגול מקרטון שמונח על הממברנה וזה הגודל הרצוי שהחור אמור להיות [28 סנטים מדוד]

פורסם

לגבי הקוטר אז חבר שלי קנה תיבה מוכנה וגם הקוטר שלה היה 28 ס"מ אז זה נראה לי גודל אוניברסלי שמתאים לסאבים של 12" אבל תברר אך זה אצל הסאב שלך אולי זה שונה.

פורסם

הייתי אומר שהכניסות של הטרמינל נראות לי קצת דקות מדי, אבל לא משנה מקסימום תחדד את החוט קצת בקצה והוא יכנס. לגבי הצד השני של הטרמינל, תבדוק אם יש לך את הסופיות המתאימות, אם לא, אל תנסה להתחיל ללפף חוטים ותחפש סופיות, כי הסאב יוצר ויברציות שיום אחד ינתקו את החוטים של הסאב מהטרמינל.

לגבי החור לסאב, גם אם אתה חושב שהסאב צריך יותר מ28, תעשה בהתחלה 28 כי להרחיב אפשר, אבל אם עושים חור גדול מדי מההתחלה צריך לבנות מחדש...

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם
הבנתי אתכם

אוקי עד שאני אקבל את הסאב זה יהיה 28 ס"מ .. !

בכל אופן

האם הטרמינל הזה בסדר ?

http://www.negetiv.net/123.jpg

http://www.negetiv.net/1234.jpg

http://www.negetiv.net/12345.jpg

זה הטרמינל הכי פשוט שמצאתי

אבל לפי מה שהבנתי הוא יעשה את העבודה....

מה אתם אומרים ?

איפה אתה גר אולי אני יכול להמליץ לך על מקום לקנות טרמינלים לסאב עם חיבורי הברגות יותר איכותים מיזה וגם הקבלים(חוטים) יכנסו לשם בעובי המתאים לך.

• תוכן חדש...