Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני משתמש בשירות של Sky Sports, והשידור בדרך כלל בסדר גמור אבל לפעמים יש תקיעות ובעיות טעינה (לא בגללם, בגלל הצד ג' שאני נאלץ להשתמש בו).

יש לי אופציה לקנות ולצפות דרך F1TV והאפליקציה שלהם, ורציתי לדעת אם יש פה אנשים שצופים בפורמולה דרכם ואיך איכות השידור, הפרשנים וכ"ו?

פורסם
לפני 3 דקות, Opel Astra GSI כתב:

שאלה שמעניינת אותי מתי תעלה עונה חדשה של פורמולה 1 בנטפליקס שסוקרת את העונה של 2023

DTS אמורה לצאת ב-23 בפברואר. ביום האחרון של ה-Pre season testing.

פורסם

אין לי את האפליקציה,

אבל בשנה האחרונה פורומולה 1 מעלה תקצירים עם השדרנים של F1TV ליוטיוב , בתור מי שכל כך רגיל לקרופטי ובארנדל, זה מאוד משעמם.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 50 דקות, garicho כתב:

היום אני משתמש בשירות של Sky Sports, והשידור בדרך כלל בסדר גמור אבל לפעמים יש תקיעות ובעיות טעינה (לא בגללם, בגלל הצד ג' שאני נאלץ להשתמש בו).

יש לי אופציה לקנות ולצפות דרך F1TV והאפליקציה שלהם, ורציתי לדעת אם יש פה אנשים שצופים בפורמולה דרכם ואיך איכות השידור, הפרשנים וכ"ו?

מעולה, אפשר להחליף שם לשידור של sky, השדרים של f1 לא אייקוניים כמו של sky.

חכה כמה ימים לפני תחילת העונה, יש מבצעים למשתמשים חדשים.

• רעיון טוב! 2

Miata ND2

פורסם
בתאריך 7.2.2024 בשעה 16:14, garicho כתב:

אני צופה כבר כמה שנים.

לגבי איכות השידור - היא מצויינת

לגבי איכות התוכן - אני לא מוצא שחסר משהו, אתה יכול לראות בהרחבה בפורומים בחו"ל (למשל כאן: 

)

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני רואה דרך f1tv מהרגע שזה הגיע לפה. עובד אחלה בכל מכשיר - טלפון, טלויזיה של סמסונג ומחשב. אני גם מעביר בדרך כלל לשדרנים של סקיי. לא יודע אם יש את זה בשידורים של סקיי, אבל בf1tv אפשר גם לצפות במרוץ מהמצלמות של הנהגים, שזה פ'יצר מאוד מגניב בעייני.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

F1TV? לא הכרתי.
מהן העלויות? אפשר להוריד לאנדרואיד TV?

הזמנתי כרטיס+כרטיס טיסה למירוץ בהונגריה השנה. מקווה שיהיה כיף.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רואה בספורט 5 לייב עם FreeTV, התכנים לא משהו אבל יש שם את כל ערוצי הספורט (למעט צ'רלטון כמובן...) ככה שזה די משתלם

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

F1TV? לא הכרתי.
מהן העלויות? אפשר להוריד לאנדרואיד TV?

הזמנתי כרטיס+כרטיס טיסה למירוץ בהונגריה השנה. מקווה שיהיה כיף.

איזה עשרה שקלים בחודש, וכן.

תהנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...