Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני - עד 50 אלף ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אשמח לעזרה בבקשה

אני מחפש רכב שני, שישמש אותי לנסיעות קצרות בתוך העיר (בעיקר לגנים) ולעבודה (כחצי שעה נסיעה).

דברים שחשובים לי, מעבר לדברים הרגילים (אמינות, חוויות נהיגה) זה נראות ואבזור. VFM יבוא בטוב.

חשבתי על פיקנטו GTLine, אלפא רומיאו מיטו, A1 (קצת מעל התקציב), אבל פתוח לעוד דגמים. 

אשמח לעזרתכם, תודה! 

עריכה אחרונה על ידי Mewo
פורסם

מבחינת אמינות הפיקנטו כנראה תתן לך הכי הרבה שקט, מצד שני מבחינת ביצועים וחווית נהיגה כנראה שהכי פחות.

השאלה מה הכי חשוב לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חצי שעה לכל כיוון זה לא "נסיעות קצרות"
הפיקטנו קטנה מאוד, אולי מפתה על הנייר אבל לבלות שעה פלוס בכל יום ברכב הזה, לא תענוג גדול

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מניח שרוב הזמן אני אהיה בפקקים (ת״א), על פניו מדובר על 3 ק״מ. 

אם לא פיקנטו, מה האלטרנטיבה? 

פורסם

הייתי מחפש ספארק, מבחינת מנוע היא הזריזה בקטגוריה, אבזור טוב ברמות אבזור הגבוהות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם רוב הדרך פקוקה הייתי מוותר על ה-A1 ועל המיטו בגלל הגיר הרובוטי כפול המצמדים.

הספארק היא אכן אופציה טובה, עדיף 2019 ומעלה אם נכנסת לך בתקציב, כי היא מגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות במקום מובילאיי בהתקנה מקומית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 25.1.2024 בשעה 12:15, yulianx כתב:

הייתי מחפש ספארק, מבחינת מנוע היא הזריזה בקטגוריה, אבזור טוב ברמות אבזור הגבוהות.

חלקי החילוף והטיפולים לא משמעותית יותר יקרים מהקוריאניות או יפניות?

פורסם

זאת שברולט ספארק לא מרצדס.🙂

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון - 

בעקבות ההמלצות, התמקדתי על ספארק ולקחתי אותה לבדיקה והיא פשוט ״סתמית״. הרגיש לי כמו כל עוד רכב, ולא איזשהו משהו מיוחד. 

ראיתי את הדגם פרימייר, היחסית מפואר. 

אני מחפש משהו אולי שיתן קצת יותר ריגוש, שיתן לי קצת יותר הנאה שאני נכנס לרכב ונוהג. 

יש עוד רעיונות? 

עריכה אחרונה על ידי Mewo
פורסם

ספארק לא אמורה להיות מיוחדת, זה רכב מיני זול.

• תוכן חדש...