Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת חירום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נכנסה לפניקה ורוצה שיהיה בבית תאורת חירום. לא שחסר פנסים מ-Mag-Lite העתיקים עד לדים של היום. אבל היא רוצה אחד שאפשר לשים על השולחן ושיחזיק מספר שעות. ישנם המון דגמים ולא מבין מה הוא הבדל. המלצות? 

פורסם

מה שאני מכיר כבר די הרבה שניםמאלה מוצרים גנריים עם אורך חיים ךא צפוי. פה ושם יש מוצרים עם מדבקות של מפיצים מוכרים, אולע הם עדיפים. אולי.

בכל מקאה, קנה כמה תאורות ופזר במקומות אסטרטגיים בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי נורות שקע ושמתי בכל חדר. נדלק אוטומטית בהפסקת חשמל.

מנורות פשוטות. כמה שעות מחזיק? אני לא יודע.

3 שעות לפחות שהיו חדשות.

.

פורסם

יש לי כבר כמה שנים את ה"עששית" הזו, שקיבלתי פעם בתור קידום מכירות של איזשהו משהו...

מושכים כלפי מעלה וזה נדלק, נכבה בסגירה, ומשמש כאחלה פיתרון בהפסקות חשמל וטיולים.

בזכותך עכשיו בדקתי וראיתי שאחת הסוללות כבר מזיעה, 3AA רגילות שמחזיקות המון.

השבוע ראיתי אותן בהום-סנטר:

https://www.homecenter.co.il/products/1697103457528

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

מה שאני מכיר כבר די הרבה שניםמאלה מוצרים גנריים עם אורך חיים ךא צפוי. פה ושם יש מוצרים עם מדבקות של מפיצים מוכרים, אולע הם עדיפים. אולי.

בכל מקאה, קנה כמה תאורות ופזר במקומות אסטרטגיים בבית.

לפני שנים רבות שיווקו תאורת חירום בעלת מנורות פלורסנט ומצבר חומצת עופרת שהחזיק לפחות 5 שנים ++.

קשה בימינו למצוא משהו באותה איכות ואורך חיים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

אשתי נכנסה לפניקה ורוצה שיהיה בבית תאורת חירום. לא שחסר פנסים מ-Mag-Lite העתיקים עד לדים של היום. אבל היא רוצה אחד שאפשר לשים על השולחן ושיחזיק מספר שעות. ישנם המון דגמים ולא מבין מה הוא הבדל. המלצות? 

power bank עם יציאות USB יש לך? תמיד כדאי שיהיה. מאוד שימושי. אז אני ממליץ 1. לקנות אחד כזה. 2. לאחר שקנית כזה, כנס לאמאזון או עלי הזריז, יש מגוון עצום של תאורות LED עם הזנת USB בהספקים נמוכים מאוד. תאורה כזו יחד עם power bank גדול מספיק, תוכל להחזיק מעמד המון זמן.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

Power bank + טלפון = תאורת חירום שתחזיק לנצח.

לא צוחק, התאורה הזאת של הפלאפונים חזקה מאוד.

ממליץ בנוסף על פנסי ראש נטענים ב-12₪ מעליאקספרס, יש לי איזה 5 נטענים דרך usb-c שעובדים כבר כמה שנים, אבל אפשר לקנות גם כאלה שמבוססים על סוללות רגילות. משום מה המוצר האולטרא פשוט הזה - פנס ראש - נמכר במחירים מופקעים בארץ. לא, אין דבר כזה מותגים בפנס ראש. בארץ רק זבל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אישית אני רוכב אופניים אז יש לי שני פנסים שרכשתי לרכיבות שטח ליליות שמשמשים אצלי גם כתאורת חירום.

כאלה:  https://www.aliexpress.com/item/1005001879653730.html, הפנס עם סוללת ליתיום בפורמט 21700 (יכול לקבל גם 18650) אבל צריך מטען חיצוני לסוללה.

יש גם גרסה עם שקע טעינה מובנה: https://www.aliexpress.com/item/1005004584640735.html?

בעוצמה המקסימלית הפנס מאיר בערך כמו אורות גבוהים ברכב (הלוגן) אבל מתחמם במהירות ומתחיל להוריד עוצמה.

בעוצמת תאורה שדומה לנורת לד 10-12W (באזור ה900 לומן) מקבלים בערך שעתיים תאורה, בעוצמה חלשה יותר שדומה לנורת לד של 3-4W מקבלים כ9 שעות תאורה ובעוצמה שדומה לפנס בטלפון מקבלים קרוב ל100 שעות תאורה.

רוצה משהו שיותר דומה לתאורת חירום? יש כזה: https://www.aliexpress.com/item/1005005955482159.html  יש שקע USB לטעינה תקבל פה כ6 שעות תאורה בעוצמה שדומה לנורת לד של 2-3W (150 לומן).

מוכן לשלם יותר? יש את זה: https://www.aliexpress.com/item/1005006045441503.html זה כבר פנס עם 4 סוללות 18650 שיתן לך קרוב ל20 שעות בעוצמה של 250 לומן (דומה לנורת לד 3-4W).

זה מה שאני יודע להמליץ עליו, יש מספר חברות סיניות כאלה שמייצרות פנסים איכותיים ובמחירים סבירים ומבחר הדגמים והאפשרויות הוא עצום. אבל אני מניח שאתה לא מתכוון להישאב לחור השחור הזה...  

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

קניתי פעם במבצע 2-3 פנסים קטנים נטעני USB - כנזקקתי לאחד מהם אחרי מספר חודשים נאלצתי לחפש מקור אחר אחר.

@מרק10 גם אני זוכר את הפנסים האלה עם הקוביות שיכלו לשמש לאימוני כוח. היה. נגמר. פנסי led עם סוללות ליתיום פועלים הרבה יותר שעות.

אגב, כמעט תמיד יש הרשתות המזון, כלי העבודה והפארם ״מבצעים״ על תאורות חירום, לנצל אותם ובימים אלה לא לחכות חודש למשלוח מסין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

קניתי פעם במבצע 2-3 פנסים קטנים נטעני USB - כנזקקתי לאחד מהם אחרי מספר חודשים נאלצתי לחפש מקור אחר אחר.

@מרק10

קנית בארץ, נכון? מ.ש.ל.

בניגוד לחנויות בארץ, למוכרים בעלי יש אינטגריטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במקרה שלי היה מחובר.

יש לי תאורה נוספת שמחזיקה חודשים גם בלי חיבור קבוע לשקע. היתרון של חיבור קבוע הא האופציה להפעלה אוטומטית בהפסקת חשמל.

פורסם

לי יש אחד כזה https://www.amazon.com/Bosch-Worklight-Bare-Tool-GLI12V-300N/dp/B075LRY264/ref=sr_1_2?crid=MSW2APAFX6KJ&keywords=bosch%2Bflashlight%2B12v&qid=1706080336&sprefix=12v%2Bbosch%2Bflas%2Caps%2C213&sr=8-2&th=1

כי ממילא יש לי בבית בטריות של בוש. 

עוצמת תאורה חזקה מאוד, לפי מה שהם מפרסמים מחזיק 180 דקות.

יש גם בגרסת 18V, ויש גם לחברות אחרות. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

@מרק10 גם אני זוכר את הפנסים האלה עם הקוביות שיכלו לשמש לאימוני כוח. היה. נגמר. פנסי led עם סוללות ליתיום פועלים הרבה יותר שעות.

אכן זמן התאורה של פנסי לד ארוכים יותר אבל לצערי הזבל שנמכר בארץ לא ניתן לקרוא לו פנס חירום. כאשר כבר צריכים אותו הוא לא עבד

כי הסוללה התפגרה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...