Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת חירום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראנאור.

או המאגלייט עם נורת הלוגן ו-6 סוללות D שהיה לי פעם, היה יכול לשמש כפטיש או להגנה עצמית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבית אני מחזיק

פנס לד שמתחבר לסוללה ניידת זה מחזיק נצח

פנס ראש שתכלס זה הכי נוח

ויש לי עוד עששית כזו שנפתחת.

הכל בממד ביחד עם 2 חבילות סוללות ערכת עזרה ראשונה ומטף כיבוי.

וכמה סטיקלייט, שזה המוצא האחרון.

פורסם

אני מניח שיש לך בוסטר ברכב, הוא יכול לשמש אותך כ Power bank להרבה זמן. בהפסקת חשמל האחרונה (5 שעות) השתמשתי בשלי להפעלת כמה מנורות לדים זולות מעלי, לאפטופ, 3 טלפונים וטאבלט, החסרון הוא שהכל נמצא באותו מקום וקשה להסתובב כך.

ד"א, בתקופה שלנו טלפון נחשב לחיוני לא פחות מאור כך שכדאי לחשוב על הפתרון שהצעתי.

פורסם

עשיתי ספירת מלאי בבית והתברר שיש לי מלא פנסים נטענים. מפנס ראש של NITECORE  עד פנס לדים שמתלבש על סוללות של מקיטה, פנסי אופניים ובוסטר עם פנס. שמתי הכל על השולחן וקיבלתי פטור. 

תודה רבה לכל המגיבים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...