Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס F1600 1992?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר במאזדה לאנטיס F

מנוע 1600 ידנית

יד שלישית מנוע מיובא - עשה משהו כמו 15 K ,שמורה אפשר להגיד.

המחירון עומד על 15400 .

האם רכב כזה יכול לצרכי סטודנט ?אחזקה,אמינות ,דלק.

סרקתי את הפורומים כמה פעמים תחת שורות חיפוש שונות ולא מצאתי את מבוקשי.

אודה מאוד לעיצתכם/דעתכם-אפילו בפרטי.

פורסם

אפילו בפרטי.

אם יענו לך בפרטי, כל העיקרון של "פורום" הולך לאיבוד, ואחרים לא יוכלו לעשות את מה שאתה עומד לעשות עכשיו - לחפש במנוע החיפוש http://www.carsforum.co.il/vb/search.php שרשורים דומים.

המאזדה 323 F זהה במכלולים שלה למאזדה הרגילה, ובמנוע החיפוש תמצא הרבה חומר עליה.

אמינות גבוהה ותחזוקה זולה ברכב מהשנתונים האלו תלויה בעיקר ברמת תחזוקתו עד היום, ולכן אם מצאת רכב שמור ומטופל, סביר שתחזוקתו לא תהיה גבוהה.

קח בחשבון שהמאזדה F, משום מה נהנית מתדמית ספורטיבית (שלא בצדק), ולכן הקפד לחפש אחת שלא הוזנחה ע"י צעירים שחשבו שיש להם מכונית מרוץ בגלל הפנסים הנפתחים.

בכל מקרה בסכום שאתה מחפש אפשר למצוא מכוניות מוצלחות יותר (לפחות מבחינת נהיגה ונוחות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צודק בהחלט ותוסיף לזה את העיצוב המוזר שאפילו מצריך תיקונים יקרים, יש משום מה המון F שגנבו להם את חיפויי הפלסטיק מהקורות הקדמיות, מערכת הפנסים רגישה ומתסבכת במידה ואחד הפנסים מאבד את הכיוון, תקרה רגישה יש בה וב323, בשניהן עם הזמן הבד נהיה רך ופתיחת הסוככים קורעת את הגג, מספיק רק ללחוץ עם האצבע בכדי לעשות קרע. גם הבית של הכפתורים של חלונות החשמל- זה שיושב ליד הנהג, נוטה לשבוק חיים.

אלה חלק מהדברים שאני יודע בערך על האוטו, אני בדקתי בערך 10 מכוניות.

haters will hate

פורסם

רז,בנצי

תודה רבה על התייחסותכם.

עברתי על הפרטים שציינתם בבדיקה-קיימות קורות החיפוי ,אומנם לא מקוריות נעשו ע"י פלסטיקאי כך אומר המוכר אבל נראה בסדר .

לגבי החלונות חשמל - תקין.

המנוע מיובא-בבדיקה חטופה זהיתי הזעה קלה ,שמנונית ולא הייתי אומר שזה פיח.

עושה רושם של רכב שמור בכל אופן.

אודה מאוד אם תפרטו על צריכת הדלק.כ"ס.

והכי הכי חשוב-האם לדעתכם תיהיה ירידת מחירים במחירון ב-1 הקרוב.ומהי +-?

המון תודה חבר'ה.

פורום אדיר אתם!

פורסם

אודה מאוד אם תפרטו על צריכת הדלק.כ"ס.

נתוני צריכת דלק, הספקים וכו' תמצא ב- www.carfolio.com , או בשרשורים רלוונטייים במנוע החיפוש.

האם לדעתכם תיהיה ירידת מחירים במחירון ב-1 הקרוב.ומהי +-?

הגשם שירד היום בבוקר הפתיע אותי, אז אתה מצפה שאנחש מה יקרה בעוד חודש ?

אם אתה ממש מודאג מירידת הערך, קנה מחירון חדש, או שתשווה ירידת ערך בחודשים האחרונים ממחירונים קודמים לקבלת סדר הגודל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי לגבי הצרכים שלך הייתי מחפש ניסאן סאני גיר רגיל.

אמינות מדהימה נוחות טובה אם הוחלפו בולמי זעזועים שבדרך כלל מסימים את חייהם לאחר כ 190 אלף ק"מ.

צריכת דלק טובה .

מנוע חזק עם בלאי מאוד נמוך יחסית לקילומטר שהוא עובר.

לרכב אין דימוי צעיר בגלל זה בדרך כלל לא קרעו אותו.

מאובזר בצורה מאוד גבוההה יחסית. והמכלולים העיקרים והמשניים מגלים עמידות וכוח השרדות מופלא עם השנים.

יש ברשותי אחת כזאת ושכנעתי חבר לקנות אחת כזאת במקום אפלאוז או סיאט טולדו או סובארו לגאסי .

המחיר שהוא קנה עמד על 16 אלף מחירון היה 23 וההשקעה על האוטו שקיימת היא עד 3 אלף.

אלף צמיגים ועוד טיפול לשרשרת טיימינג ועוד כל מיני שטויות שאפשר לדחות.

מה שכן יש מספר לא מבוטל של סאני מוזנחות פנימית אבל מה אין להן תקלה אחת.

תחפש אחת שגם שמורה ותראה שבעצם גם אין להם תקלות.

בחיפושי אחר סאני שאלתי הרבה בעלי סאני מה הם תקנות בשנים האחרונות.

מסתבר שכלום. הכל עובד וממשיך לעבוד.

בכל מוסכי ניסאן יהללו בפנייך את הרכב.

אה ועוד משהו יש דגמים עם ABS מעולה ויתרון נוסף.

הרכב לא גניב ככה שלא צריך מקיף ולא יותר מידי הגנות.

פורסם

אבי שלום רב..

כבעל מאזדה 323f שנת 92 אני יכול להגיד לך שמבחינת אמינות הרכב מאוד אמין וזול להחזקה..

ומבחינת נוחות ונהיגה הרכב מאוד מהנה...

בתור סטודנט אני מאמין שזו היא בחירה נכונה הן בנוחות הרכב והדברים שישנם בו כגון: (נעילה מרכזית, 4 חלונות חשמל,הגה כוח, מראות חשמל,מזגן מצוין) וגם חלקי החילוף לרכב זולים.. טיפולים זולים..וכו..

מבחינת אמינות כבר אמרתי...אמין מאוד...

מבחינת דלק אני נוסע רק בתוך העיר עם הרכב....ונוסע מהר...ובטורים גבוהים יחסית למי שנוהג רגוע... ויוצא לי תצרוכת דלק של ליטר ל9-11 ק'מ (אם אתה לא נוהג מהר...ולא משתולל האוטו יהיה לך חסכוני) לרכב יש בסביבות ה 90 כוח סוס...

דברים שאני ממליץ לבדוק הם האורגן לחצנים שמפעיל את כול החלונות באוטו....הפנסים אם הם עולים שווה ובאותו גובה בכול פתיחה...הרדיאטור לבדוק שהוא לא סדוק...ליד המכסה מילוי לראות שאין סדק (לא יודע אם זו נקודה חלשה של מאזדה אבל כול מאזדה שניה מהשנים האלו שראיתי היה שם סדק שהדביקו אותו בכול מיני שיטות) לבדוק שבולמים טובים כי גם ככה האוטו נמוך..וזהו בעיקרון... אני ממליץ לקחת לבדיקה במוסך בכול מקרה...

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשלוח הודעות פרטיות

בהצלחה :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

תודה חבר'ה...

ממה שנראה לי עד עכשיו,המאזדה F נראית לי הכי מתאימה לי.

לא כל כך הסתדרה הקנייה.

בכל אופן אם מי מישהו מוכר -אני כאן.

• תוכן חדש...