Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיעוד תאונה ממצלמות הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דרך להשתמש במצלמות החניה של רכב כמצלמת תיעוד, למקרה תאונה

שואל ספציפית על BYD ATTO 3 אבל גם מעניין אותי בכללי אם זה קיים.

בייחוד ברכבים בעלי פונקציית צילום 360* שאז די בטוח שיתקבל ציעוד ממש מלא

תודותי !

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

בכללי קיים בטסלה למשל, הסנטרי מוד עושה את זה (ויותר מזה) ולמעשה מתעד תנועות ליד הרכב שלך.

הצילום שמתקבל כולל מצלמה קדמית, שתי מצלמות צדדיות ומצלמה אחורית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא יודע באיזה רכבים יש גישה לזה. אבל בפיגוע בצומת בית חגי באוגוסט, בו נרצחה בת שבע נגרי ז"ל, נשמר תיעוד ממצלמת הצד של רכב הBYD בו נסעה, וניתן לראות את רכב המחבלים עוקף ויורה. 

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם אתה מתכוון לזה> https://www.israelhayom.co.il/news/defense/article/14518554, אז הרכב הנפגע הוא ג'ילי, לג'ילי יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וככה לתעד את הדרך.

ב-BYD כמה שידוע לי, אין דרך לשמור את התמונות ממצלמות הרכב.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

צודק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...