Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, Liviur כתב:

סינון רעשים סביר מינוס.

מצב טרנספרנסי בינוני מינוס.

יצא לי להשוות בין הליברטי 4NC לדור הראשון של האיירפודס פרו, לדעתי סינון הרעשים באותה רמה בערך.

גם הבדיקות של SoundGuys מראות שסינון הרעשים הוא שם למעלה עם ה"חברה הגדולים":

image.thumb.png.74a97ee4628e44ef60574cb3438c81d7.png

image.thumb.png.c4f15e7e556768cda4aa30555773fa35.png

image.thumb.png.66cc53963c26e42b5bd78557c298c398.png

הטרנספרנסי סביר ביותר, אומנם לא מעביר מספיק מהתדרים המאוד נמוכים אבל באמת שאחלה. יכול להיות שהתנסית כשהאוזניות רק יצאו?

הביקורות הראשונות התלוננו על טרנספרנסי גרוע אבל אחרי כמה עדכוני firmware המצב השתפר פלאים.

לגבי סינון רעשי רקע בשיחה לא יודע לומר, לא מדבר הרבה דרכן אבל כשכן הצד השני לא מתלונן שלא שומעים, גם בחוץ ברחוב.

מה שמעצבן זה שהear-tips 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, Michaelr כתב:

אני יודע שזאת לא השאלה אבל למה דווקא איירפודס 2?

ב300 ש"ח אפשר למצוא אוזניות טובות בהרבה.

לדוגמא Anker Soundcore Liberty 4NC, עולות באזור ה270 ש"ח מעליאקספרס.

סאונד נהדר, סינון רעשים מצוין (בערך ברמה של איירפודס פרו), מצב transparency טוב, מיקרופונים טובים, סוללה שמחזיקה 8-10 שעות מחוץ לקייס, טעינה אלחוטית לקייס, אפליקציה מצוינת עם המון אופציות ותמיכה בחיבור multipoint.

כשאתה אומר סינון רעשים הכוונה שאתה לא שומע רעשים, או שמי שמדבר איתך לא שומע את הרעש סביבך.

שאלה נוספת, בעליאקספרס אין סחורה מזויפת?

פורסם
לפני כשעה, Michaelr כתב:

הטרנספרנסי סביר ביותר, אומנם לא מעביר מספיק מהתדרים המאוד נמוכים אבל באמת שאחלה. יכול להיות שהתנסית כשהאוזניות רק יצאו?

אכן - יצא לי לשחק איתן רק כשהן יצאו. ויצאתי מאוד Underwhelmed (וחבל - אני באמת אוהב את רוב המוצרים של אנקר)

בנוסף בדור השני של הפרו הסינון שופר עוד משמעותית והמהירות תגובה שלו (בגלל הכמות דגימות) קפצה.

לפני כשעה, Michaelr כתב:

לגבי סינון רעשי רקע בשיחה לא יודע לומר, לא מדבר הרבה דרכן אבל כשכן הצד השני לא מתלונן שלא שומעים, גם בחוץ ברחוב.

תעיף מבט בהזדמנות באייפון עם איירפודס ועם מערכת הפעלה iOS 17 ותפעיל voice isolation (וזה היה כמה דרגות מעל אפילו לפני).

הדבר היחיד ששמעתי שמתקרב לזה מהבחינה הזו זה headsetים לאופנוע של cardo (אבל אלו הורגים את הטווח תדרים)

לפני 25 דקות, אליעזר כתב:

כשאתה אומר סינון רעשים הכוונה שאתה לא שומע רעשים, או שמי שמדבר איתך לא שומע את הרעש סביבך.

הכוונה שלו היתה סינון רעשים אקטיבי (כלומר אתה לא שומע מה שמסביבך)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

99% המהקרים זה סופר קופי שנמכר גם הפחות. 

יש המון איירפודס פרו ברשת, אריזה ונראות אחד לאחד אבל זה לא אפל. 

אוזניות דומות בלבד. 

אפילו הסריאלי למדו לזייף מכאלה מקוריות. 

לכן הדרך היחידה היא לקנות בחנויות / רשתות מוכרות. 

ואם קונים מבן אדם לבצע שקילה בגרמים לכל אוזניה ולקייס. יש משקל קטן כזה בגרמים כמו של זהב. 

לאיירפודס יש משקל מאוד מדוייק ותוכל למצוא אותו בגוגל. 

בפרו אם אני לא טועה החיבור של הסיליקונים שונה לחלוטין או לא קיים. 

אם יש לך אוזניה מקורית ביד קשה להתבלבל. אם אתה לא מכיר אתה עלול ליפול בפח. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בלי קשר לעניין הזיוף או לא, איירפודס 2 הוא דגם עם איכות סאונד פח במחיר מופרך ביותר. 

אם אתה ממש חייב אוזניות שהם לא נכנסות לתוך האוזן. אז יש את אלו :

https://ksp.co.il/web/item/277321&appkey=1006?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&utm_term=277321&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAnfmsBhDfARIsAM7MKi2SfnGqQvUqnK0SiP0fuz6C2vcdhR6jBFZSKdmMHCCR4CGveBqv1-saAmVsEALw_wcB 

שהם לא רואות את האיירפודס 2 ממטר, 

ואם סיני זה פויה, ואתה רוצה רק אפל, אז הייתי משקיע עוד 200 שקל וקונה איירפודס 3. 

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

הם לא רואות את האיירפודס 2 ממטר

הלכתי לשאול את המדרגים של אמזון. תראה איזה פער יש גם בכמות המדרגים וגם בציונים בין שני המוצרים.

זה איירפודס:

image.png.af1c523a998226a5b6787a653d9e1600.png

זה מה שאתה הצעת:

image.png.35ca9331dc7a7d4de992f85c31400fe4.png

אני מפספס משהו?

פורסם

אני אנסח מחדש, מה אתה יכול ללמוד מדירוגים באמזון?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל, אתה לא יודע אם המדווחים רכשו או אם ההמונים חכמים.

אבל נשאל ככה, מה למדת מחוות הדעת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העתק הדבק של העמוד הראשי שעשית, שאחד קיבל 4 כוכבים והשני אומר 4.5 כוכבים, לא אומר פשוט כלום. 

לא אומר שום דבר על מידת ההתאמה של המוצר לצרכים שלך( אם למשל להמון מדרגים חשוב להם השופוני שהם משתמשים במוצר של אפל, האם זה בהכרח רלוונטי לצרכים שלך?)

לא אומר שום דבר על היכולת של המדרג להעריך את המוצר ברמה התואמת ליכולת הערכה שלך(אם בנאדם שומע רק פודקאסטים, חוות הדעת שלו לגבי איכות הסאונד תהיה רלוונטית אליך?) 

לא אומר שום דבר על טיב השירות והאחריות(האחריות של אפל היא מטורפת בארה"ב, וכלום ושום דבר בארץ) 

פורסם (נערך)

לא חושב ש לאיירפודס יש מה להוכיח.

כמות המשתמשים בעולם והביקוש שלהם עד היום אומר הכל על המוצר. 

אפשר להגיד הכל על אפל, אבל לעשות מוצרים טובים מאוד הם יודעים. 

משתמש ב איירפודס פרו כבר שלוש שנים עם טלפון סמסונג. 

עריכה אחרונה על ידי timur2008

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...