Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אם זה טוב מדי כדי להיות אמיתי כנראה שזה לא אמיתי" 

פורסם (נערך)

לפעמים כשמנסים לחסוך יוצא שמשלמים יותר. במיוחד במוצרי אפל.

תוסיף עוד 200 שקלים ויש לך אחריות יצרן וכל מה שמשתמע מזה...

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

לפעם הבאה שתשאל - עם מוצרי אפל זה מאוד מאוד פשוט.

אם יש ספק, קופצים רגע לאינטרנט ובודקים את המחיר בחנות הרשמית של אפל, ב-apple.com.

אותו מחיר או יותר? תקין.

נמוך אפילו בשקל בודד? זיוף.

קל. פשוט. אין מקביל ואין כלום ואין ערוצים בלתי רשמיים של אפל. אין.

ספציפית לנושא:

1. המחיר הרשמי לאיירפודס 2 הוא 129 דולר, יענו תשכח מזה.

2. המוצר המסוים הזה ידוע באינספור חיקויים ברמת גימור (גימור! לא בבפנוכו! גימור!) גבוהה מאוד - להיזהר שבעתיים.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שהאנס ציין - להימנע. במיוחד בדור הזה - יש כאלו שאפילו מעבר לגימור כוללים חיקוי של הצ׳יפ שמראה את הקייס - אז אפילו זו לא אינדיקציה טובה.

זה דגם אגב מיושן בן 4 שנים שמאז שופרו הרבה דברים. הייתי בכלליות נמנע.

(אם מדובר בפרו 2 ולא באיירפודס רגילים דור שני מ2019 - אז בכלל - בוודאות זיוף במחיר הזה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

זה לא מדוייק, בארה"ב יש לפעמים מחיר שנמוכים האופן משמעותי מהחנות של אפל
רכשתי כמה פעמים מוצרים של אפל בטארגט במחיר מאוד אטרקטיבי
אבל כמובן שטארגט זה לא איזה יבואן קיקיוני לא מוכר והסחורה היא לגמרי מקורית וחדשה

אבל כן... אם זה נראה כמו דג, יש לו טעם של דג ומריח כמו דג... זה...

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

430 זה לא 300.

זה כבר יותר הגיוני. רק הייתי בוחר חנות עם ביקורות טובות. שנים לא קניתי דרך זאפ, אז אני לא יודע כמה אמינות הביקורות שם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם דרך זאפ בחנויות מומלצות קניתי כרטיסי SD שהתגלו כמזוייפים 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה זה ״ייבוא מקביל״ במקרה של איירפודס?

אם תענה על זה, תדע את התשובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, פינדר כתב:

באילת בksp זה קצת פחות מ430. 

זאת דוגמה לחנות מומלצת. עם מע"מ זה יוצא בול כמו המרה מדולר לשקל.

בכלל, אני כבר שנים נמנע מזאפ, במיוחד במוצרים מהקטגוריה הזאת. אלף ואחת קיקיוניים שרבים על כל שקל ומציעים בדרך כלל סחורה שלא קיימת. נמאס.

לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

גם דרך זאפ בחנויות מומלצות קניתי כרטיסי SD שהתגלו כמזוייפים 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יודע שזאת לא השאלה אבל למה דווקא איירפודס 2?

ב300 ש"ח אפשר למצוא אוזניות טובות בהרבה.

לדוגמא Anker Soundcore Liberty 4NC, עולות באזור ה270 ש"ח מעליאקספרס.

סאונד נהדר, סינון רעשים מצוין (בערך ברמה של איירפודס פרו), מצב transparency טוב, מיקרופונים טובים, סוללה שמחזיקה 8-10 שעות מחוץ לקייס, טעינה אלחוטית לקייס, אפליקציה מצוינת עם המון אופציות ותמיכה בחיבור multipoint.

פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

רכשתי כמה פעמים מוצרים של אפל בטארגט במחיר מאוד אטרקטיבי

בא נבדיל בן חנות שקונה סחורה ישירות מאפל בארה״ב והיא אחד מהריטיילרים הגדולים בעולם ל״יבוא מקביל״ בבקשה

לפני 55 דקות, Michaelr כתב:

סינון רעשים מצוין (בערך ברמה של איירפודס פרו), מצב transparency טוב

סינון רעשים סביר מינוס.

מצב טרנספרנסי בינוני מינוס.

ובמיוחד עם העדכון OS האחרון - המיקרופונים בפרו ה ר ב ה יותר טובים בסינון רעש רקע ... למעשה כרגע קשה למצא לזה מתחרה אמיתי.

רק בגלל שהשוות לפרו - לעומת האיירפודס 2 הרגילות ? לגמרי עושות מהם קציצות ... בכ״ז - דגם בסיס בן 4 שנים ... 

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...