Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שתהיה בעניינים העבודות האלה נמשכות כבר בערך שבוע וחצי.. כל לילה כמעט אני נתקע שם בפקק\מאחורי נהגים מפגרים שחייבים לעצור וללמוד איך להניח אספלט על כביש (מצאו ממי ללמוד..).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

23:00 בלילה של ל"ג בעומר, בטוח שאף אחד לא הקדיש מחשבה לנושא, עבודות בכביש צריכות להתחיל מאוחר בלילה כאשר הכבישים כמעט ריקים ואין הפרעה לתנועה הזורמת, ושלא תסכן חיי אדם.

ומה עוד שאזהרות מתאימות לא נתלו על מנת להתריע לנהגים על העבודות המתבצעות בכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
23:00 בלילה של ל"ג בעומר, בטוח שאף אחד לא הקדיש מחשבה לנושא, עבודות בכביש צריכות להתחיל מאוחר בלילה כאשר הכבישים כמעט ריקים ואין הפרעה לתנועה הזורמת, ושלא תסכן חיי אדם.

ומה עוד שאזהרות מתאימות לא נתלו על מנת להתריע לנהגים על העבודות המתבצעות בכביש.

ל'

כן , אבל יש עבודות שלוקחות 7 שעות למשל ולא ניתן להפסיקם באמצע... ואז, מתי את היית מציעה להתחיל לעבוד אם כך...??? :roll:
פורסם

לפעמים אני קורא פה תגובות שנובעות ממש מחוסר ידע של אנשים.. לא ברור למה כותבים דברים לפני שיודעים על מה מדובר ?!

דבר ראשון, סגירת כביש (אפילו הראשי ביותר במדינה) לא מחייבת אף אחד בפרסום העניין בטרם עת.

שנית, השילוט במקום לא אמור להיות בסגנון "זהירות! פקק תנועה", אלא מטרתו להזהיר בקשר למפגע או לענייננו - אנשים שמטיילים ועובדים על הכביש, ולא בהכרח שהשילוט ייראה בתחילת הפקק שנוצר.

השוטר במקום (זה שעובד בשכר) הוא זה שאחראי על הפיקוח שהשילוט יוצב במקום הנכון ועל הכוונת התנועה במקרה הצורך, ואכן מישהו פה תיאר שילוט שהיה מעל קילומטר מהמקום.

אז תפסיקו לחפש אשמים, ואם מישהו מתעקש למצוא אשם, שיחפש אותו בין הנהגים שהיו באזור.

בנסיעה בכל כביש בכל מצב ובכל מקום אתה עלול להיקלע למצב שבו אתה נדרש להגיב מהר, ופה כנראה שמישהו פספס.

פורסם
כן , אבל יש עבודות שלוקחות 7 שעות למשל ולא ניתן להפסיקם באמצע... ואז, מתי את היית מציעה להתחיל לעבוד אם כך...??? :roll:

בכל דבר יש יוצא מן הכלל, אם אכן היה צריך לעבוד ללא הפסקה בקטע הכביש הזה היו צריכים לתגבר את העובדים במקום, לתגבר את כוחות המשטרה ולרענן את הוראות הבטיחות במקום.

אם לא היה צורך בניידת משטרה במקום בו מבצעים עבודות בכביש מזמן לא היו שם ניידות, אבל רואים שיש צורך בהן ולכן הן שם על מנת לשמור על הסדר, אבל כנראה שהעבודה בשכר לא כל כך מעניינת אותם והן מזלזלות בשלום הציבור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הזלזול שיש בחיי אדם במדינה הזאת גובל בפשע....

התוצאה של כל הפקקים האלה שאליהם אנחנו מדברים זה מהמונופול של מע"צ....

שימכרו את הסבתות שלהם כדי לחסוך עוד כסף ולזכות במרכז....

אני בחיים שלי לא ישכח את הכתבה שהייתה בערוץ 2 לפני כמה חודשיים על הבכירים שם ועל הדברים שהם הורו לעשות כדי לחסוך כמה גרושים בבניית כביש מאספלט זול עד לבנייה רשלנית של מעקות בטיחות...

אז מה איכפת להם לפתוח כביש לתיקונים בשעות עמוסות....העיקר שזה יותר זול....

וזה שהמשטרה לא עושה כולם בנידון זה עוד יותר גרוע ...

רק מראה לאן המדינה שלנו הידרדרה.....

רפובלית בננות .....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לכבוד TT ומגיני המשטרה.

דע לך שמה שכתבתי היה אחרי ששתיתי כמה כוסות מים כדי להירגע !!! קבל כמה תוספות שפשוט לא חשבתי שהן ענייניות, אבל כנראה שכן:

1. השוטרים ישבו עם גבם לתנועה במקום העבודות ודיברו אחד עם השני, במרחק מטר מהרכב שלהם, אני "סתם" הפרעתי להם וסולקתי מהמקום.

2. הפקק היה באורך כמה קילומטר ולא היה כל שילוט לפניו

3. מוקדנית משטרתית במוקד 100 שטורקת טלפון צריכה להיות מפוטרת במדינה מתוקנת.

4. מנהלת מוקד\אחראית משמרת במשטרה שמתעצלת להרים טלפון לירושלים ושולחת אזרח לעשות זאת במקומה, צריכה להיות מפוטרת במדינה מתוקנת

5. באירופה מתחילים לעבוד ב 02:00 בלילה בכבישים צדדיים, מחמירים יותר בכבישים מהירים ומפרסמים אזהרות במדיות השונות במקרים כמו כביש 1.

6. סיטואציה של כביש 1 בירידות מירושליים, לילה עם עשן של ל"ג בעומר, תנועה עמוסה, אי יכולת לרדת לשוליים (כי אין, אפרופו מדינה מפגרת) כמה עוד תשתיות לא סלחניות אתה רוצה כדי שההלמוטים לא ימותו ???

TT, תאמין לי, סביר להניח שאני יכול להיות אבא שלך, יש לי כבר מושג וחצי בנהיגה, כולל לימודי ראלי בחו"ל, מתחרה בחו"ל, מתחרה בארץ בימי אשקלון וכן במספר מירוצי ראלי, 10 שנים על אופנועי כביש, כתב במגזין רכב, מתחרה בקארטינג - כולל גביע חביב באליפות הארץ ב2 פעימות ועוד ... ואם אני כועס אז כנראה שהפעם כל המערכות (המפגרות, כן המפגרות) כשלו וקרסו, ולא רק שכשלו, היו אפאטיות למצב שנוצר, אני בטוח ב 100% שאף אחד לא יחקור את התאונה והיא תיסגר בהאשמת הנהג !!!

יום טוב לך, ושמור על עצמך, במיוחד בTT

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני עדיין לא נתקלתי בעבודות שלא יכלו להפסיק אותן והיו צריכות להמשך 7 שעות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

:mm_cry: יום טוב לך, ושמור על עצמך, במיוחד ב TT:mm_cry:

ליאור, הלוואי שזה גם היה הרכב שלי, בינתיים זה רק הניק.... :wink: בכל מקרה, סע בזהירות וצפה לכל מפגע בכביש, אתה בישראל.... בכל מקרה לקרוא לשוטרים שלפעמים מצילים גם חיים מפגרים, זה לא כל כך מכובד...

פורסם
ואכן מישהו פה תיאר שילוט שהיה מעל קילומטר מהמקום.
אני תיארתי שילוט שהיה מעל קילומטר מהמקום, אבל לא הבנתה את דברי כמו שצריך, השילוט היה חסר חשיבות מכיוון שהפקק היה מאוד ארוך (הרבה יותר משני קילומטר), וכשכבר ראיתה את השלט הייתה עמוק בתוך הפקק. לשלט לא היה שום ערך חוץ מלידע שהפקק הוא בגלל עבודות בכביש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
השילוט היה חסר חשיבות מכיוון שהפקק היה מאוד ארוך (הרבה יותר משני קילומטר), וכשכבר ראיתה את השלט הייתה עמוק בתוך הפקק. לשלט לא היה שום ערך חוץ מלידע שהפקק הוא בגלל עבודות בכביש.
לשילוט מטרה אחת בלבד, להודיע על עבודות בכביש. דהיינו, נתיב חסום / מפגע / עובדים מסתובבים / וכל מה שתראה לנכון כפועל יוצא ממה שכתבתי.

אין שום שילוט לגביי "פקק" למעט תמרור (אלקטרוני בד"ך) שהתווסף לפני מספר שנים, וגם הוא לא מחוייב בחוק, אלא רק לנוחיות הציבור.

תוכל אולי לומר לי איזה שילוט אתה רואה בזמן עומס תנועה באיילון בשעות הבוקר ? או בזמן אחה"צ ביציאה מת"א ? אוווווו.... אולי בתוך העיר באזורים צפופים ?

גם אם העומס נמצא בדרך מהירה אין שום צורך להודיע עליו והנהג "לא חייב" לדעת מה הסיבה.

פורסם
תוכל אולי לומר לי איזה שילוט אתה רואה בזמן עומס תנועה באיילון בשעות הבוקר ? או בזמן אחה"צ ביציאה מת"א ? אוווווו.... אולי בתוך העיר באזורים צפופים .

באיילון אכן יש את השלטים האלקטרונים שמודיעים על עומס, אבל אתה לא יכול להשוות את רמת הסיכון בנתיבי איילון או רחוב צפוף כלשהו בתוך עיר לרמת הסיכון בירידות מירושלים (באיחוד בשעת חושך, כאשר הכביש עמוס מאוד והראות לא טובה בגלל עשן מדורות).

אין שום שילוט לגביי "פקק" למעט תמרור (אלקטרוני בד"ך) שהתווסף לפני מספר שנים, וגם הוא לא מחוייב בחוק, אלא רק לנוחיות הציבור.

לא רוצה שילוט לגבי פקק, הרי פקק בד"כ אי אפשר לצפות, אבל פקק שנוצר בשעה כל כך מסוכנת באזור כל כך מסוכן, ועוד פקק שהיה צפוי מראש, לדעתי דורש תמרור בכניסה לכביש או לפחות רחוק ממקום הפקק, כדי להזהיר מראש את ציבור הנהגים שיש כרגע עבודות בכביש, כדי להדליק נורה אדומה, כדי שאנשים אולי יורידו קצת את הרגל מהגז, אני בטוח שהרבה היו עושים זאת אם בתחילת הירידה היו מציבים כמה שלטים בתוספת כמה "נצנצים" של זהירות עבודות בהמשך הכביש, זה מכין אותך לאפשרות שכניראה יש פקק בהמשך. זה שזה לא מחוייב בחוק, חבל, אולי באמת צריך לחייב את זה בחוק.

גם אם העומס נמצא בדרך מהירה אין שום צורך להודיע עליו והנהג "לא חייב" לדעת מה הסיבה.

בדיוק מה שאמרתי, הסיבה לעומס ממש לא חשובה, חשובה התראה מראש (אם היא אפשרית כמובן, ובמקרה הזה היא היתה אפשרית) לגבי משהו שהוא לא כרגיל בכביש. ושוב, במקרה הזה השילוט שהונח "תרם" לנהג דבר אחד, לדעת שהפקק שהוא עומד בו כבר חצי שעה הוא בגלל עבודות בכביש והוא יגיע אליהם עוד 1200 מטר של הזדחלות, ממש שילוט שמוצב במקום אסטרטגי חכם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, אני שמח לראות שאתה משתדל להסביר לי את הדברים, אבל תסכים איתי בדבר אחד...

אם נהגים היו נוסעים כמו שצריך דהיינו, במהירות סבירה ואף נמוכה בשל דרך מסוכנת

לרמת הסיכון בירידות מירושלים (בייחוד בשעת חושך, כאשר הכביש עמוס מאוד והראות לא טובה בגלל עשן מדורות).
והיו שומרים מרחק סביר ואף גדול יותר בשל דרך מסוכנת
לרמת הסיכון בירידות מירושלים (בייחוד בשעת חושך, כאשר הכביש עמוס מאוד והראות לא טובה בגלל עשן מדורות).
והיו עירניים כמו שאמורים להיות - עירניים במיוחד בשל דרך מסוכנת
לרמת הסיכון בירידות מירושלים (באיחוד בשעת חושך, כאשר הכביש עמוס מאוד והראות לא טובה בגלל עשן מדורות).
, הפקק הזה לא היה מזיז יותר מדיי לאף אחד, למעט עצבים.

כל פקק חייב להתחיל במקום מסויים, גם אם 100 מטר לפניו הנסיעה היתה במהירות גבוהה.

מקווה שההיגיון שלי יתאים לכולכם.

פורסם

אוקיי - אז סיכמנו ששילוט אלקטרוני יפתור בעיות כאלו? יופי.

אז אולי גם נרגענו קצת והבנו שמשטרת ישראל לא מנסה לרצוח אזרחים בדם קר בגלל שהמוקדנית סבלה מPMS באותו ערב? :|

פורסם
מחאה פלילית של אחינו היושבים מעבר לקו הירוק והעומדים לעלות לארץ
:| שלא יחסמו,אבל מפה ועד למחאה פלילית?

חבל חבל בפורום

• תוכן חדש...