Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני שלושה ימים היה לי העונג המפוקפק לא למנוע תאונת דרכים, תקשיבו לסיפור:

יום חמישי בלילה ... (ליל ל"ג בעומר) אני חוזר מחתונה בירושליים בשעה 23:00, כביש 1 בירידות.

בסביבות מחלף שורש, פקק היסטרי, חריקות בלמים, כמעט תאונה (לא שלי, של כלל הסובבים)

הפקק עומד, הרדיו מודיע על עבודות בשער הגיא (ב 11 בלילה של ל"ג בעומר ... שערוריה) אני מתקשר למשטרה (100) ומודיע על המחדל - ההתיחסות היא טריקת טלפון !!!

אחרי יותר מ 40 דקות, אני מתקרב לסיבת הפקק: נתיב ימני חסום באורך קילומטר, מע"צ עובדת, ובנתיב השמאלי יש לפעמים חסימה עקב עצבים של נהגים ועקב משאיות שפורקות אספלט ...

עצרתי, חיפשתי את השוטרים (המנומנמים) שלא הבינו על מה המהומה, הסברתי שהפקק נמשך קרוב לשעה וסביר להניח שהוא כבר הרבה מעל שורש !!! אולי אפילו מירושליים, המפגרים הולכים חזרה לרכב בלי להתייחס, "סע סע מכאן" הייתה התשובה !!!

שוב טלפון כועס למשטרה, אחרי 4 ניסיונות הצלחתי להבין שאיזה קצין תעבורה מפגר אישר את העבודות בכביש 1 (כביש אחד) בשעה כה מוקדמת וללא כל התראה כפי שמחייב החוק !!! , השוטרת מעבר לקו אמרה לי שאם יש לי בעיה, היא מוכנה לתת לי את מספר הטלפון של ירושליים (היא ממשטרת בית שמש וצומת שורש לא בתחום אחריותה ... )

אתמול נודע לי שבאיזור שורש ביום חמישי בלילה, 5 דקות אחרי שעברתי שם, הייתה תאונת שרשרת, 5 אמבולנסים פינו נפגעים, לא ידוע מה מצבם (עדות של קרוב משפחה שיצא כמה דקות מאוחר יותר מירושלים)

אנא עיזרו לי במבחן האמריקאי, מי אשם ?

1. קצין התעבורה המפגר שבליל ל"ג בעומר סוגר את הכביש הראשי במדינה, ללא שום סימון ?

2. מוקד 100 שלא התייחסו לאזהרות חצי שעה לפני התאונה ?

3. השוטרים במקום (שוטרים בשכר ללא קשר למשטרה) שלא סימנו כלום באיזור הפקק ולא מילאו את

תפקידם?

4. הנהג המסכן שהמשטרה עשתה הכל כדי להכשילו וכדי שיעשה תאונה ?

ועוד בקשה שלי לעורכי הדין באתר.

איך תובעים את המשטרה, איך יכול להיות שבמדינה כל כך נאורה, המשטרה הורגת בנו ברישיון ?

ליאור :x :x

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המפגרים \ המטומטמים שחסמו עשו את זה ע"מ שתוכל לסוע כמו בן אדם בכביש, אז די כבר לחפש לבכות כל הזמן....!!! מתי אתה מצפה שיעשו עבודות, ב- 8 בבוקר.???!!! תתבגרו, העבודות הם לטובת הנהגים ומה לעשות שזה יוצר אי נעימות זמנית בכביש..?? כל מה שעושים לא טוב, זה חלק מהנסיעה בכבישים - עבודות בכביש, מה לעשות, לא טוב אל תנהג בכביש...! :x

פורסם

אנחנו רק מצפים שלא יזלזלו בחיים שלנו ושל שאר המשתמשים בכביש , לא יותר.

ראית פעם את שיטת העצירה של העובדים בכביש בחו"ל ?

מכיר את השלט הענק עם החץ היפה שמע"צ קנו ? איפה הוא מוצב תמיד ?

בצמוד או אפילו אחרי תחילת העבודות.

מה הבעייה לשים אותו לפני , ולתת לנהגים זמן להתכונן?

תפסיק להגן אוטומטית על המשטרה ושאר האחראים לאירועים כאלה. יש נהלים קבועים וברורים לסימון וסגירת כבישים , וברוב הפעמים מתעלמים מהנהלים.

מעבר לזה - נראה לך שהתנהלות המשטרה הייתה תקינה במקרה שהבחור פירט ?

פורסם
אנחנו רק מצפים שלא יזלזלו בחיים שלנו ושל שאר המשתמשים בכביש , לא יותר.

ראית פעם את שיטת העצירה של העובדים בכביש בחו"ל ?

מכיר את השלט הענק עם החץ היפה שמע"צ קנו ? איפה הוא מוצב תמיד ?

בצמוד או אפילו אחרי תחילת העבודות.

מה הבעייה לשים אותו לפני , ולתת לנהגים זמן להתכונן?

תפסיק להגן אוטומטית על המשטרה ושאר האחראים לאירועים כאלה. יש נהלים קבועים וברורים לסימון וסגירת כבישים , וברוב הפעמים מתעלמים מהנהלים.

מעבר לזה - נראה לך שהתנהלות המשטרה הייתה תקינה במקרה שהבחור פירט ?

כמעט בכל הפעמים שאני ראיתי השלט היה ל פ נ י העבודות וסגירת הנתיב הייתה מצויינת. זה ברור שעבודות בכביש הם מטרד, לא נוחות ולא בטוחות, אבל, זה חלק מהנסיעה ולא צריך להיות כל כך ביקורתי כל הזמן. יכול להיות שהם לא היו מושלמים בסגירה וגם המשטרה וגם מע"צ עושים שטויות, אבל באמת, להגיד שהשוטרים מפגרים בגלל שסגרו נתיב לצורך עבודות בכביש...???!!! אני לא בטוח אם מי שכותב את זה הוא המפגר..:roll:
פורסם

אז למרבה הצער לא ראית את כל סגירות הכביש הנפשעות שגרמו לתאונות עם נפגעים עקב סימון לקוי.

לא ברור לי כיצד אושרה סגירת נתיב לפני השעה 23:00 בלילה בכביש 1 (ההנחייה היא שלא סוגרים את הכביש הנ"ל לפני שעה זו) , וגם אם ניתנה כראוי - צריך גם לוודא שביצועה נעשה כראוי.

זה שאתה קשור למשטרה - לא אומר שהשוטרים העובדים בשכר עושים את מלאכתם נאמנה. ראיתי לא פעם ולא פעמיים את אותם שוטרים ישובים בניידת ו/או ישנים. במקרה הטוב הם עומדים עם גבם למתרחש ללא שמץ של איכפתיות. רק חסר דונאט וקפה.

אני לא מכליל את כולם , אבל זה קורה. ולא פעם , ולא פעמיים.

פורסם

שוטרים מפגרים (ולא רק שוטרים אלה כל בנאדם) הם שוטרים שלא מקשיבים למה שיש לאזרח להגיד, אלה מתעלמים ומזלזלים בו מלכתחילה. וזה בדיוק מה שהיה במקרה הזה.

יכול מאוד להיות שאם הם היו מקשיבים לו, הם היו יכולים למנוע תאונה, רק ע"י הזזה של שלט מספר מטרים קדימה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

האמת, זה נראה לי הזוי לגמרי.. אני לא יודע אם לבכות או לצחוק...

איזה מין חוסר אחריות מצד מע"צ וגם מצד המשטרה לא להגיב!?!?

מה קורה למדינה הזאת? היא חסרת כל תקנה!!

פורסם

אני לא יודע מה זה מבחן אמריקאי, אני יודע מה זה מהבחן מרוקאי.

זה כל כך מעצבן ומכעיס הדבר הזה. וואלה חוץ משאלה 4 שלך שנוגעת לאיש המסכן הזה, כולם שמה אשמים.

כמו שחיים הכט אומר: "זה לא גורל, זה מחדל!"

איזה מדינה?! :evil:

I feel LEGACY

פורסם

הסגירות שאני חווה מדי פעם באיילון נעשות כמעט תמיד כמו שצריך, עם קונוסים בזווית כהה ושלט מהבהב, וכמובן השילוט האלקטרוני העילי.

כנראה שמע"צ עובדת בסטנדרט נמוך יותר מ"נתיבי איילון".

ולגבי העניין הספציפי - כנראה הטמבל שאישר את הסגירה לא הציץ בלוח השנה ולא ראה שמדובר בל"ג בעומר, בו יש תנועה חריגה לעומת יום חול רגיל.

ההתנהלות בזמן אמת היא טיפוסית ל"ראש קטן", סגרו כבר, אז מה, יודו בטעות ויפתחו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יכול מאוד להיות שאם הם היו מקשיבים לו, הם היו יכולים למנוע תאונה, רק ע"י הזזה של שלט מספר מטרים קדימה.
איך בדיוק?

במקרה הזה אין שום קשר בין סימון איזור העבודה לבין התאונה.

4RUNNER מתאר בלימות חירום, כמעט תאונה ותאונת שרשרת באיזור שורש. העבודות היו בשער הגיא.

הוא בעצמו אומר שלקח לו 40 דקות של נסיעה בפקק להגיע לאיזור העבודות.

בתאונות האלו אין שום קשר לעבודת המשטרה, טובה או גרועה. למה ציפיתם? שישימו את שלט העבודות בכביש כבר במעלה אדומים? פקק בכביש יכול היה להיווצר מכל סיבה שהיא - תאונה, שריפת יער עקב חוגגי ל"ג בעומר נלהבים יתר על המידה, פעילות מחאה פלילית של אחינו היושבים מעבר לקו הירוק והעומדים לעלות לארץ, רכב תקוע, מחסום משטרתי עקב התראה חמה, נודיסטית אטרקטיבית בשולי הכביש או השד יודע מה.

נהג תמיד צריך להיות עירני לעובדה שכשהוא משייט לו בסבבה ובמהירות בירידות המעוקלות והכיפיות מירושלים - אחרי העיקול הבא התנועה יכולה לעמוד דום, או יכול כל גורם אחר לבלימת חירום - בול עץ שנפל ממשאית או גמל\חמור\חתול על הכביש לדוגמא. כשזה קורה מאוחר בלילה, ועוד אחרי יום עמוס ומעייף כמו ל"ג בעומר - צריך להיות עירני שבעתיים.

העובדה שהכביש נחסם דווקא בערב חג ובשעה שבה לא אמור להיחסם אומרת דרשני - אבל אני מאמין שמי שאישר אותה בניגוד להנחיות עשה את זה מסיבות ענייניות.

כדאי לשתות כוס מים ולהירגע - השוטרים המנומנמים ואפילו המוקדנית האנטיפתית לא מנסים להרוג אותך. תסלח לי, זו התלהמות די אידיוטית. על מה אתה רוצה לתבוע את המשטרה? על זה שבראש כל פקק לא עומד שוטר עם פנס להזהיר את ההלמוטים? אתה מעוניין אולי גם שהשוטר ירוץ לכיוון ירושלים עם התקדמות הפקק?

ואגב, מע"ץ השנואה (בצדק) והלא יעילה דווקא כן עושה משהו כדי לפתור את בעיית התאונות של נהגים עקב אי תשומת לב וחוסר עירנות לפקקים ומפגעים בכביש - ומציבה שלטי התראה אלקטרוניים בכבישים רבים בארץ. כשפריסת השלטים האלו תהיה טובה יותר, ייפתרו גם קצת בעיות של נהגים שוקיסטים, אם הם יטרחו לקרוא אותם, כמובן.

פורסם

במבחן האמריקאי שלך אני חושב שצריכה להיות עוד תשובה והיא

5. כל התשובות נכונות

היתייחסות והזילזול לדברים שיש לנו בארץ פשוט עובר כל גבול.

מה קרה למדינה שלנו מה ?

פורסם
למה ציפיתם? שישימו את שלט העבודות בכביש כבר במעלה אדומים?
גם אני הייתי תקוע באותו פקק ביום חמישי, הפקק היה מאוד ארוך, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, השלטים הראשונים של עבודות בכביש היו כ 1200-2000 מטר ממקום העבודות עצמם, כאשר אתה רואה אותם אתה כבר עמוק בפקק, השלטים לא נותנים לך שום מידע רלוונטי וחשוב, למעט סיבת הפקק.

לא היה שום רמז שהולך להיות פקק לפני שניכנסתה אליו.

אתה מעוניין אולי גם שהשוטר ירוץ לכיוון ירושלים.
לשוטר שרץ לכיוון ירושליים עם סטיקלייט אני לא מצפה, אבל בכביש כל כך מסוכן ובשעה כל כך עמוסה, אפשר לשים כמה שלטים מנצנצים של "זהירות עבודות בכביש" הרחק מתחילת הפקק ומאזור העבודות, אני בטוח שלפחות לכמה נהגים שוקיסטים (ואולי אפילו לאותם נהגים שהיו מעורבים בתאונה) זה היה מדליק כמה נורות אדומות בראש.

נכון שלא להכל אפשר להתכונן, (עץ שנופל, גמל שרץ, תאונה שמתרחשת, בחורה שמתרוצצת :-) ) אבל לעבודות בכביש אפשר וצריך להתכונן, ובמקרה הזה לדעתי היה צריך לעשות יותר כדי להזהיר נהגים מראש.

נהג תמיד צריך להיות עירני לעובדה שכשהוא משייט לו בסבבה ובמהירות בירידות המעוקלות והכיפיות מירושלים - אחרי העיקול הבא התנועה יכולה לעמוד דום, או יכול כל גורם אחר לבלימת חירום/
כמובן שאין תחליף לנהיגה זהירה ועיירנית, לשמירת מרחק ותשומת לב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
המפגרים \ המטומטמים שחסמו עשו את זה ע"מ שתוכל לסוע כמו בן אדם בכביש, אז די כבר לחפש לבכות כל הזמן....!!! מתי אתה מצפה שיעשו עבודות, ב- 8 בבוקר.???!!! תתבגרו, העבודות הם לטובת הנהגים ומה לעשות שזה יוצר אי נעימות זמנית בכביש..?? כל מה שעושים לא טוב, זה חלק מהנסיעה בכבישים - עבודות בכביש, מה לעשות, לא טוב אל תנהג בכביש...! :x

רק לידע כללי שלך בארה"ב למשל עבודות בכביש עושים בשעות הקטנות של הלילה כדי להמעיט את הנזק של ההפרעה לאנשים

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...