Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבולבל, מה עדיף? עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מכל הבאות, ולמה?

- מצובישי קולט - לא נוח מבפנים,

- פולקסוגאן גולף - נוח מבפנים,

- פולקסוגאן פולו - קטן מבפנים,

- סיאט איביזה - נוח מבפנים,

- הונדה סיביק - לא נוח מבפנים, מהיר יחסית למתחרות שלו, אמין

- רנו מגאן קופה - נוח מבפנים,

- רנו קליאו - קטן מבפנים, מהיר יחסית למתחרות שלו, פחות אמין

סיכום: ההונדה היא הקנייה החכמה (אם כי לא ממש מרגשת :-)

HFturbo

פורסם

בהנחה שכל המכוניות שרשמת במצב דומה,ההונדה היא הכי מהירה והכי אמינה.

לפי דעתי האישית,אם נלך באותו ראש, טויוטה קורולה תהיה עדיפה על כולן.

פורסם
בהנחה שכל המכוניות שרשמת במצב דומה,ההונדה היא הכי מהירה והכי אמינה.

לפי דעתי האישית,אם נלך באותו ראש, טויוטה קורולה תהיה עדיפה על כולן.

אני חושב שהוא מתכוון להצ'בק ובכל מקרה ל-3 דלתות...

HFturbo

פורסם

כן התכוונתי לאצ'בק ולשלוש דלתות

בכל זאת עדיין לא הבנתי משהו אחד, הסיוויק למרות שהיא ההכי טובה, היא גם ההכי יקרה, אתם אומרים שההפרש במחיר שווה את זה?!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
הסיוויק למרות שהיא ההכי טובה, היא גם ההכי יקרה, אתם אומרים שההפרש במחיר שווה את זה?!
מה זה הכי יקרה? וכמה אוטו עולה בכלל??

מחיר של רכב, הוא מחיר הקנייה שלו, פחות מחיר המכירה שלו + עלויות המימון או הפסד תשואה פוטנציאלית לתקופה + עלויות האחזקה.

לכן, לפני שקובעים קטגורית שההונדה יקרה יותר מהאחרות, צריך לשכלל עלויות אחזקה וירידת ערך יחסית לאחרות.

אישית, אני בכלל חושב שהאופציה הכי טובה היא סיוויק 1.4 הצ'בק ידנית, שהמחיר שלה ממש מציאה יחסית ל-1600 לפי לוי יצחק.

HFturbo

פורסם
מה זה הכי יקרה? וכמה אוטו עולה בכלל??

מחיר של רכב, הוא מחיר הקנייה שלו, פחות מחיר המכירה שלו + עלויות המימון או הפסד תשואה פוטנציאלית לתקופה + עלויות האחזקה.

לכן, לפני שקובעים קטגורית שההונדה יקרה יותר מהאחרות, צריך לשכלל עלויות אחזקה וירידת ערך יחסית לאחרות.

אישית, אני בכלל חושב שהאופציה הכי טובה היא סיוויק 1.4 הצ'בק ידנית, שהמחיר שלה ממש מציאה יחסית ל-1600 לפי לוי יצחק.

מה שאתה אומר זה נכון, אבל זה כללי ומתאים כמעט לכל המכוניות שרשמתי בהתחלה. כמו- כן כרגע אני לא חושב על מה שיהיה כשאני אמכור אותה, יותר מעניין אותי המחיר ההתחלתי שלה, כי יש לי כרגע הגבלת תקציב ולא כשאני אמכור אותה...

פורסם
כרגע אני לא חושב על מה שיהיה כשאני אמכור אותה, יותר מעניין אותי המחיר ההתחלתי שלה, כי יש לי כרגע הגבלת תקציב ולא כשאני אמכור אותה...

מה שהופך את הסיויק 1.4 לעוד יותר אטרקטיבית...

HFturbo

פורסם

בדקתי והסיויק 1.4 היא הכי יקרה חוץ ממצובישי קולט שהיא 1.6

אתם אומרים ששווה לרדת בשנתון בשבילה? זאת אומרת שאי יכול במקרה הטוב לקנות שנת 98

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

מה לאף אחד אין מה להגיד?! (תגובות כגון דיזל זה טוב, וסובארו אימפרזה שולט, לא ממש עוזרות לי)

ואל תגידו הונדה סיוויק הבנתי שזאת דעת הרוב, אבל היא טיפה יקרה מכל השאר, והייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבה אחרת ממה שרשמתי.

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

לפי דעתי תיקנה את האיביזה למרות שאני משוחד, היא נוחה, מהירה ויש לה אמינות טובה בכל מקרה אתה עולה בשנתון בכמה שנים טובות ככה שיש לך פחות סיכוי לבעיות בלאי שיש במכוניות ישנות יותר.

האיביזה עדיפה על הפולו ועל הקולט ולפי דעתי היא תהווה קנייה חכמה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...