Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלנועית anyone?

Lotus Omega
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני או שמוטי מיאטה התגנב להם לצילומים?

חוצמיזה, אני חושב שהרכב הזה הוא התחלה של תגובה ניצחת לכל אלו המקוננים על כך שיבוא יום וכולנו ניסע במכוניות חשמליות חסרות רגש והנאה. מה ב0-100 ב4 שניות לא ברור לכם? בשביל רעש של מנוע חובב סל"ד אפשר לשים סאונד-בלסטר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה ממש מדע בידיוני! דבר ראשון עוד לפני שהתחלתי לקרוא,רק מהסתכלות בתמונה אמרתי עוד רעיון ל"מכונית" בכדי לנסוע בעיר שלא נדבר על כך שהיא נראת לי לא יציבה בעליל.

ואז התחלתי לקרוא, איך הדבר הקטן הזה שוקל כמו מכונית משפחתית רגילה?!

איך הדבר הזה כל כך יציב?!

ועוד התאוצה והמהירות המירבית... פשוט לא יאומן.

אגב, ברכב בעל מנוע חשמלי אין את כל הנוזלים למיניהם(שמן,אנטי פריז וכו'...)?

נ.ב האתר שלהם לא נראה מקצועי וגם זה נחשב כמחמאה על האתר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

קולנועית זה לא בדר"כ לאנשים מבוגרים??

ואני לא חושב שזה ממש בטוח לתת לאדם מבוגר כזה דבר!!!

אבל אני לא הייתי מתנגד לזה:-D

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם
אמאלה, איזה נדיר.

אבל בטח בסיבוב היא מתהפכת.

למה להגיב בלי לקרוא את כל ההודעה!?

אם היית נכנסל קישור והיית רואה את הסרט היית רואה טוב מאוד איך היא מתנהגת בסיבובים וכמה היא יציבה, ואחר כך בכתב למה זה קורה.

• תוכן חדש...