Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 3, דור ראשון, צורה ישנה, ספיריט, נפח מנוע 2000.

נדלקה לי מנורת מנוע; הלכתי למוסך מורשה שקבע שהבעיה בחישן למדה קידמי; הוחלף חיישן למדה קידמי והבעיה נפתרה והמנורה לא דולקת.

המוסך גבה משהו סביב 1,000 שקל פלוס מע״מ על החלק והתקנתו; האם המחיר סביר ? האם זה הגיוני ?

[במוסך אמרו לי שהחישן הקידמי במאזדה 3 1600 עולה סביב 500 ש״ח אבל בגלל שהרכב שלי נפח 2000 עלות החישן הקידמי סביב ה-1,000 ש״ח;  האם זה נכון ? האם החיישן במאזדה 3 בנפח 1600 ובנפח 2000 שונה ? והאם בנפח 2000 עלותו פי 2 מנפח 1600 ?].

פורסם

1. זהו מק״ט החיישן שברכבך - LFL7188G1A

2. במרשתת קיימים טווחי מחיר החל ב-160 ₪ וכלה ב-780 ₪ (תלוי יצרן).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מאיפה הבאת את המק״ט הזה ? בקבלה שלי רשום מק״ט אחר: LFL7188G1C.

האם המחיר לדגם של מנוע 2000 גבוה יותר מהדגם למנוע 1600 ?

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, dave10000 כתב:

שלום לכולם,

נדלקה לי מנורת מנוע; הלכתי למוסך מורשה שקבע שהבעיה בחישן למדה קידמי; הוחלף חיישן למדה קידמי והבעיה נפתרה והמנורה לא דולקת.

המוסך גבה משהו סביב 1,000 שקל פלוס מע״מ על החלק והתקנתו; האם המחיר סביר ? האם זה הגיוני ?

[במוסך אמרו לי שהחישן הקידמי במאזדה 3 1600 עולה סביב 500 ש״ח אבל בגלל שהרכב שלי נפח 2000 עלות החישן הקידמי סביב ה-1,000 ש״ח;  האם זה נכון ? האם החיישן במאזדה 3 בנפח 1600 ובנפח 2000 שונה ? והאם בנפח 2000 עלותו פי 2 מנפח 1600 ?].

אני רק לא מבין למה בודקים אחרי מעשה. 

מחיר החלק בערך הוא 500 לפני מע"מ עד 600 לפני מע"מ בפעם האחרונה שבדקתי. 

ללא עבודה 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם
בתאריך 4.11.2023 בשעה 09:04, dave10000 כתב:

שלום לכולם,

מה זה כבר משנה? אם ירשמו לך שהמחיר לא הגיוני תחזור למוסך? היית צריך לשאול את הפורום ואת המוסך לפני.

לקח לך מחיר מנופח על החיישן וכלל בפנים את העבודה, לא נמוך ולא גבוה, היית יכול להזמין מחול ולבקש שיתקינו, היית משלם על שעת עבודה ועל החיישן שאני מניח שעלותו לא חוצה את ה 300 שח מחול והיית יוצא בחצי מזה.

Miata ND2

• תוכן חדש...