Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2015

lior_mu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש ברשותי יונדאי i35 שנתון 13 כבר מעל ל5 שנים ובא לי להחליף.

אחותי בדיוק קיבלה רכב מהעבודה והיא מוכרת את הרכב שלה - קיה ריו האצ'בק שנתון 2015..עשה בסה"כ 71 אלף ק"מ.

מה דעתכם לגבי הרכב? נסעתי ועל פניו הוא ממש נוח. יותר קטן משמעותית אבל זה מצויין כי אני נוסע יחיד רוב אם לא כל הזמן.

פורסם

אם מידות הרכב מתאימות לך - זו יכולה להיות רכישה מצויינת כשאתה מכירהאת ההסיטוריה של הרכב.

שים לב יחידת ההנעה חלשה יחסית, מנוע 1.4 וציבת 4 הילוכים לע5מת 1.6 ו-6 הילוכים...

יש לי יונדאי i20 שכמעט זהה לריו מבחינה מכאנית ובתוך העיר תיבת 4 הילוכים מתפקדת מצויין, מחוץ לעיר המחסור בהילוכים מורגש, אך עדיין הביצועים סבירים.

האמינות מצויינת, אצלנו הרכב כמעטנ7 שנים ללא תקלות...

פורסם

לא רואה איך הקיה תהיה התקדמות לעומת היונדאי..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב פשוט, אמין ולא הכי נוח, אפשר בהחלט לקנות את הספציפי כי הוא מבעלים מוכרים ועם נתונים טובים.

רק שזה לא יהיה שידרוג מ i35, אפילו ירידה ברמה. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 31.10.2023 בשעה 13:33, lior_mu כתב:

היי, יש ברשותי יונדאי i35 שנתון 13 כבר מעל ל5 שנים ובא לי להחליף.

אחותי בדיוק קיבלה רכב מהעבודה והיא מוכרת את הרכב שלה - קיה ריו האצ'בק שנתון 2015..עשה בסה"כ 71 אלף ק"מ.

מה דעתכם לגבי הרכב? נסעתי ועל פניו הוא ממש נוח. יותר קטן משמעותית אבל זה מצויין כי אני נוסע יחיד רוב אם לא כל הזמן.

אם אתה לא קונה, אפשר פרטים? אני מעוניין

• תוכן חדש...