Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל מהכי נאיבי. אולי הוא לא מודע להפרעה - תשאיר פתק "שכן יקר, אתה חונה במעבר שאינו מיועד לחניית רכבים. אני מתקשה להחנות את רכבי. בבקשה חנה במקום המיועד לכך. תודה "

פורסם

מספרים שבקפה כסית בדיזנגוף ישבו האומנים עד מאוחר והפריעו לשכנים. הגיעו לבית מישפט והוחלט שקפה כסית יעשה מזגנים (אז זה היה פיצוי) לדיירים. ומה עם אלה שלא רוצים מזגן, יקבלו אותו בכסף. שאל השופט, ועכשיו שקיבלתם כסף אתם לא סובלים מהרעש ? ענו לו, סובלים , אבל לפחות יודעים למה.

פורסם (נערך)
בתאריך 19.10.2023 בשעה 17:29, ישראל יום סבבה כתב:

עניתי. אני יכול ״לזרום״ עם זה. 
אתה בעצם שואל, אם זה משהו שמפריע -מעשית- ?  אפשר ״לזרום״. כמו לחנות בחניה בין 2 רכבים, שאתה צריך להתרכז -יותר- ואולי לעשות עוד תמרון או שניים.

החשש שלי יותר אם ברגע שאני שותק כאן, זה מתדרדר. יש מלא תרחישים.
למשל, מספיק שפעם אחת הוא יחנה קצת יותר רחוק מהרכב שלו, ואז יכול להיות באלגן.

מזה אני מנסה להמנע. בגלל אני אשמח לכמה שיותר עצות מה אנשים אחרים עושים.

אגב, מה שאמרתי לא אמוציונלי כ״כ. אני די רגוע.
פשוט,

עברתי מספיק בחיים כדי לדעת שבכל מקרה, לעורך דין אני לא פונה. לא משנה מה. לא מתכוון לשחק את המשחק המטורלל הזה, בגלל שיש כאן קרקס.
אני מתכוון ״לזרום״ או משטרה או שייימינג ברשתות החברתיות.

אתה חושב יותר מידי ומייצר לך תרחישי איימים במוח

לך דבר איתו במקום איתנו, כל הדבר הזה בסוף יגמר בדקה שיחה שהוא יגיד לך "מצטער נשמה"
אבל לא, במקום זה אתה תבוא, תלחיץ את עצמך ותתחיל לכתוב יותר מידי פסקאות על מה עלול לקרות. עוד לא דיברת עם הבן אדם ואתה כבר הולך למשטרה, שיימינג עורכי דין ובתי משפט..
באנגלית אומרים Man up

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם

אוי נו, בן אדם לא מודע. 

שטויות. 

ברור שעדיף לדבר, אבל או שהוא כן מודע אבל אומר "שההם יסתדרו" ומקטין ראש או שלא מעניין אותו.

מהמפה ברור שהוא צריך להחנות את הרכב בצורה מאוד מסןיימת וקפדנית. אז הוא כן מבין שזה מהווה הפרעה.

מה יקרה שמי שיחנה את הרכב בחוץ יהיה נהג.ת אחר ולא מקפיד?

זה לא מודע בדיוק כמו האנשים שמחנים באמצע היום בתחנת אוטובוס ועוד באלכסון ואז אחרי שהתנה מלאה לידם מחנה מישהו בדאבל פארקינג, כי כל הפאקינג נבלות האלה צריכים איזה משהו מהפיצוציה.

• תוכן חדש...