Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מולטימדיה שברולט קרוז 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי שברולט קרוז 2012 ואני לא מצליח לתפעל את מסך המולטימדיה.

אני לא יודע אם הוא מסך מגע כי המגע לא עובד.

ולפי ספר הרכב הכפתורים לא עובדים נכון.

בקיצור אני אובד עצות, אני רוצה להשתמש במפות ולא יכול.

זה מתפעל לי רק את הרדיו

מי שיודע להגיד לי איך להפעיל את המערכת יעזור המון.

פורסם

תעלה תמונה, לעזור לזהות אם מדובר במקורי (ואולי דגם אם יש אפשרויות לשנתון) או לא. 

אם לא מדובר במכשיר מקורי, יתכן וזה מסביר מדוע הכפתורים לא עובדים באופן תקין. יתכן ולא מותקנת (או מותקנת ולא עובדת/מוגדרת) יחידה לתקשורת בין הרכב למערכת. 

בנוסף, אם כבר מותקנת מערכת אפטרמרקט שאיננה תקינה, יתכן והחלפה שלה תהיה הדבר הפשוט ביותר לעשות. בדוק בתת פורום אודיו לגבי המלצות כלליות בנושא (ובכלל, כל הנושא הזה שייך לשם). 

אגב, אם רק קנית אותו, האם לא ניתן לשאול את מוכר הרכב?

פורסם
בתאריך 16.10.2023 בשעה 09:47, Tom_22 כתב:

תעלה תמונה, לעזור לזהות אם מדובר במקורי (ואולי דגם אם יש אפשרויות לשנתון) או לא. 

אם לא מדובר במכשיר מקורי, יתכן וזה מסביר מדוע הכפתורים לא עובדים באופן תקין. יתכן ולא מותקנת (או מותקנת ולא עובדת/מוגדרת) יחידה לתקשורת בין הרכב למערכת. 

בנוסף, אם כבר מותקנת מערכת אפטרמרקט שאיננה תקינה, יתכן והחלפה שלה תהיה הדבר הפשוט ביותר לעשות. בדוק בתת פורום אודיו לגבי המלצות כלליות בנושא (ובכלל, כל הנושא הזה שייך לשם). 

אגב, אם רק קנית אותו, האם לא ניתן לשאול את מוכר הרכב?

16976975104143439942477345227342.jpg

• תוכן חדש...