Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

התחלתי שיפוץ במרפסת ושמתי ריצוף דמוי פרקט.

אני מתלבט לגבי רוחב הפנלים. ברור שבדופן הארוכה של הפרקט, הפנל יהיה ארוך לפי הרווחים והפוגות.

מה לגבי הדופן הקצר? 

מצד אחד, נראה לי מוזר בעיניים שיהיו פנלים כל כך צרים לפי הדופן הצר של כל פרקט.

מצד שני, נראה לי גם מוזר שהפנלים יהיו ארוכים ולא תואמים למרווחים.

אני נוטה ללכת על פנלים ארוכים שבקצוות שלהם יהיו תואמים למרווחים בין הריצוף, כמו הסימונים הכחולים בתמונה הזו.

ניסיתי לחפש תמונות של פנלים בריצוף דמוי פרקט ולא מצאתי. אני מוצא רק תמונות של הפנל הפלסטיק הלבן ששמים על פרקט אמיתי.

מה נהוג לעשות?

תודה

פנלים.jpeg

פורסם

אתה יכול לרכוש את אותו הריצוף ולבקש שיחתכו לך לפי הרוחב שאתה מעוניין בו. לרוב בבתים חדשים מקבלן, משתמשים באותו הריצוף ובאותה המידה של הריצוף שזה אומר שהפנל יחסית גבוה ולא כמו בגובה שבאפור בתמונה שצירפת וגם לא מתחשבים בגימור מבחינת התאמת החיתוך לפוגות של הריצוף. 

פורסם
לפני 1 דקה, Moshe c כתב:

אתה יכול לרכוש את אותו הריצוף ולבקש שיחתכו לך לפי הרוחב שאתה מעוניין בו. לרוב בבתים חדשים מקבלן, משתמשים באותו הריצוף ובאותה המידה של הריצוף שזה אומר שהפנל יחסית גבוה ולא כמו בגובה שבאפור בתמונה שצירפת וגם לא מתחשבים בגימור מבחינת התאמת החיתוך לפוגות של הריצוף. 

תודה,

לא הייתי ברור מספיק,

האפור זה הפנלים של הריצוף הקודם, עשיתי הדבקה.

הפנלים החדשים יהיו כמובן מאותו דמוי פרקט שיש כרגע ברצפה. התמונה היא לפני תחילת העבודות על הפנלים

ההתלבטות היא בדיוק לגבי הרוחב.

נראה לי שאלך על האפשרות כמו התמונה שצירפתי

פורסם
לפני 2 דקות, Amired כתב:

תודה,

לא הייתי ברור מספיק,

האפור זה הפנלים של הריצוף הקודם, עשיתי הדבקה.

הפנלים החדשים יהיו כמובן מאותו דמוי פרקט שיש כרגע ברצפה. התמונה היא לפני תחילת העבודות על הפנלים

ההתלבטות היא בדיוק לגבי הרוחב.

נראה לי שאלך על האפשרות כמו התמונה שצירפתי

היית ברור. תבחר איזה גובה שתרצה לפי טעמך. שאלת מה נהוג, נהוג בבתים מקבלן להתקין את אותן המידות של הריצוף, כלומר, גבוה מהפנל הקודם שהיה לך. זה עניין של טעם. 

• אהבתי 1
פורסם

זה לא יהיה מוזר בכלל שהפוגות לא ירוצו.

אל תחשוב אפילו על לחתוך לפי הפוגות.

הרצף יעשה חרקירי, גם אם הוא בכלל סיני.

קפוץ למפעל שיש קרוב, שיחתכו לך על המסור מים גובה 7 ותדביק.

(בפרקט טבעי הרי, הפאנלים הם בכלל מפרופיל שונה מהרצפה).

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...